Mure 9-3 mootori temperatuuriga
Tere , mure siis selline et minu 2005a saab 9-3 mootori temperatuuri näidik valetab , sai just ära vahetatud termostaat koos tempi anduriga aga ikka sama jama , sai pandud ka autole järgi arvuti , mis näitas soojast peast mootori tempratuuri 88c kuid seieri järgi oli see tunduvalt suurem . Kui mootoril lasta täiesti maha jahtuda siis ei vaju tempi näidik ikka täiesti nulli . Kas viga võib olla spido plokis või on keegi sellise probleemiga varem kokku puutunud ?
- skyline
- Auto: Kia ProCeed GT/ oli Saab 9-3 Aero
Mis firma temp andur sai?
Minu kogemus on, et need b-osana pakutavad andurid on ka sellised, et üks töötab ja teine mitte. Sai ka suvel ühel škodal nendega jamatud ja ka poes neid ringi vahetatud enne kui töötava sain. Andur näitas samuti, et mootor läheb kohe-kohe keema, aga tegelikult nii kuum ta mitte ei olnud.
Minu kogemus on, et need b-osana pakutavad andurid on ka sellised, et üks töötab ja teine mitte. Sai ka suvel ühel škodal nendega jamatud ja ka poes neid ringi vahetatud enne kui töötava sain. Andur näitas samuti, et mootor läheb kohe-kohe keema, aga tegelikult nii kuum ta mitte ei olnud.
Vajadusel aitan Tartus-Tõrvandis igat marki autode veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi, Autocom,Autel Maxiscan seadmed)