Tere,
kas keegi oskab soovitada starteri vahetajat/töökoda või on ise vahetanud Saab 9-5 el (1999.a., 2,3 Turbo, bensiin, manuaal) staretrit? Tänud ette info eest!
Saab 9-5 starteri vahetus
-
- Auto: 9000
Kui starter olemas siis on see lihtne, vaja vaid kanalit/tõstukit, mõnda võtit ja paras ports karvaseid sõnu ja tehtud see saab 

-
- Auto: 9000
Kindlasti saab ka istmiku kaudu hambaid parandada...
Ja selle postituse mõte oli milline ....?:freak:
Eks see ole tema leib mis nii laualt võetakse

- Sten
- Auto: Chevrolet Caprice Classic Wagon
- Kontakt:
20 €urot starteri vahetuse eest ? Ma saan aru , et on kallis jah aga , siis ma ikkagi eeldaks , et see sisaldab käibemaksu ja selle raha eest saab ka garantii nii tööle , kui ka starterile - EKS ?
Ja kindlasti selle summa eest ma eeldan , et tšeki saab firmale - saaks vähemalt käibe tagasi
Ja kindlasti selle summa eest ma eeldan , et tšeki saab firmale - saaks vähemalt käibe tagasi

mida te jonnite, olen audaceris käinud ja alati on tehtud kõik hästi ära.
Nüüd korra käisin mujal ja jookse edasi-tagasi nagu kuradi aidsihaige küülik.
Troosti kohta ei tea.
Igatahes - kui endal on teadmised tee ise, kui ei ole siis las teeb parem see kes oskab ja siis on mõistlik ka maksta.
Ja kui raha ei ole - osta mingi rimakas vana bmw ja osta omale kommiraha eest juppe ja luni SR foorumist et kas mõni muri äkki keevitab sixpacki eest diffri kokku vms...

Nüüd korra käisin mujal ja jookse edasi-tagasi nagu kuradi aidsihaige küülik.
Troosti kohta ei tea.
Igatahes - kui endal on teadmised tee ise, kui ei ole siis las teeb parem see kes oskab ja siis on mõistlik ka maksta.
Ja kui raha ei ole - osta mingi rimakas vana bmw ja osta omale kommiraha eest juppe ja luni SR foorumist et kas mõni muri äkki keevitab sixpacki eest diffri kokku vms...
Rimaka sõitva Saab 9-5 saad odavamalt kui sõitva BMW e39. Hiljuti isegi siin foorumis müüdi sõitev 9-5 räim 500€ eest ja vaevalt sa leiad sõitva e39 selle hinna eest.
ei ütle mulle need E-d midagi aga raudpolt leiad mingisuguse bumertsiku selle raha eest. No poogen, osta lada siis, viskad paar euri sisse ja pool autot vahetatud. See pole point.