Tere,korra ma siit sain juba abi,ehk ka seekord midagi,nimelt hakkas mõni päev tagasi veidi sinist suitsu eriti külmast peast tagant välja ajama ja eile lausa niiöelda põrgu lahti,suitseb mis kole,ehk ei teinud veel mootorile miskit,loodan vähemalt.
Vahetada oleks vaja nagu teeninduses öeldi tühikäigu klapp aga kas see suits ei ole mitte tingitud karterituulutuse ummistumisest,kasutan autot iga päev aga kahjuks sellised 15-30km otsad.
Oskab ehk keegi nõu anda.
Ette tänades Margus
saab 9-5 2003 2,0 suitseb jubedalt
Aga hakka siis otsast ostma:Seda ma usun jah et ei pääse seepärast uuringi kas keegi teab mis võib-olla viga ehk saan jupid osta ja ära vahetada
1. Turbo
2. Klapisääretihendid
3. Karterituulutus
4. Kolvirõngad
5. Kolvid
6. Uus mootoriplokk
Kui sul need kõik asjad olemas on ja veel raha järgi siis võiksid kusagile Saabe tundvasse töökotta pöörduda. Äkki seal pannakse täpne diagnoos:wise:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ah jah,kui eile sõitsin siis kui kõrgem käik sisse läks hakkas korra rohkem suitsu ajama aga kui jälle vabama hooga nagu mäest alla siis lõi tagant hoopis valget-hallikat suitsu välja,samas teel ühtlase gaasiga 90 sõites ei olnud ka sinisest jälgegi.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
no ei pea esindusse, kui ei taha. Eesti saabiremontijate andmedega jah ei sõidagi,lihtsalt tahtsin teada kas on ka veidi odavamat lahendust,kui et esindusse minna,aga näib et vist pole
seda nüüd küll jah,ma pidasin silmas rohkem seda et mulle maa ikka üks ja ega seal ka hinnad vaevalt et odavamad,peamine muidugi et asjast asja saaks,sest siin ennegi juhtunud et veakoode ei leita või muud sellist,huvitav ongi see et armatuuris ei põle ka ükski hoiatustuli.
- parkentosh
Sinine suits ja valge suits peaks tähendama, et nii õli kui jahutusvedelik lekib mootorisse (plokikaanetihend äkki?).
Mine nüüd pane uuesti käima ja hoia paar minutit umbes 4500-5000RPM.panin korra käima ja summutist niiöelda paks valge-hallikas suits!?
Siis on kindel, et enam ei ole seal midagi uurida ega vaadata. Rääkimata parandamisest:thumb:
Lõpetaks äkki nüüd selle "kohvipaksu pealt" ennustamise?Sinine suits ja valge suits peaks tähendama, et nii õli kui jahutusvedelik lekib mootorisse (plokikaanetihend äkki?).