9-3 1.9 TID 88kW

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
eQe

Tervitus!

Saabidega ei ole vähimalgi määral kokku puutunud, kuid olen siin foorumi keskkonnas põgusalt teemadega tutvunud, ning huvi on.Tekkis küsimusi selle isendi kohta : http://www.auto24.ee/used/1817163

Olen aru saanud, et Saabide puhul ei ole vist diisli variant kõige populaarsem valik (olenevalt siis distantsidest - just lühikestel vahemaadel), ning ka kW on sellel isendil kaunis vähe, mida vist ka väga ei tunnustata. Küll aga soovikski saada mingit rohkemat infot selle masina kohta: mis hea, mis halb, aastakäik, hind jm, mida peaks vaatama/vältima, miks?

Iseenesest minu kui võhiku jaoks tundub antud isend suhteliselt korralik, eeldan, et kW-dest tulenevalt ka ökonoomne (mis on minujaoks oluline).
Auto on Saksast toodud, seega läbisõidu õigsuse kohta ei julge infot tõepähe võtta (kuigi olemas on hooldusraamat). Puuduvad ka reg. märgid, seega netipõhiselt põgus kontroll raskendatud.

Keegi, kes viitsib "noobile" asjalikuma ülevaate koostada tänud ette!
Kasutaja avatar
paulk

eQe

On loetud. Saingi aru, et need vead, mis on loetletud, olid pigem vanematel mudelitel, eeldan, et 2006 a. mudelil on juba need põhivead likvideeritud. Kokkuvõtlikult hea auto, aga kiliseb koliseb lonkab ja möliseb igast otsast :D

Aga hind, sellel isendil on üle 5000€ (on see palju?), mis sellel määravaks saab, olen vaadanud, et ka uuemad mudelid on pea, et sama kallid või siis mitte olulisel määral kallimad.
Vasta