DI Hitachi

Vasta
caarel

Mida arvata Hitachi toodetud DI kassetist, ehk on kellegil kogemusi?
Küsin, sest kohalikest poodidest leiab DI 450EUR tükk, mille tootjaks on PartsOfSweden, kes ainult pakendab, kui samal ajal on Hitachi toodetud kassett 200EURiga saada. Kuskilt suurest elektroonika töötstusest see DI ju tuleb, iseasi , kas see just Hitachi on. Teab keegi, milline tootja neid "originaale" toodab?
Kasutaja avatar
Pootsman

Mida arvata Hitachi toodetud DI kassetist, ehk on kellegil kogemusi?
Küsin, sest kohalikest poodidest leiab DI 450EUR tükk, mille tootjaks on PartsOfSweden, kes ainult pakendab, kui samal ajal on Hitachi toodetud kassett 200EURiga saada. Kuskilt suurest elektroonika töötstusest see DI ju tuleb, iseasi , kas see just Hitachi on. Teab keegi, milline tootja neid "originaale" toodab?

SEM toodab originaale,
Koopia ja originaali vahe on detonatsiooni lugemis oskuse puudumine. Lisaks mul naabrimees katsetas vuhvlitega pool aastat ja kokkuvõttes tellisin talle ikka Skandixist uue originaali 3xx euriga. Tal lihtsalt surid vuhvel kassetid järiest ära. Originaal DI osatad siis on pikalt mureta, Nubliku autole ostisin ca.4 aastat tagasi tutika DI ja see masin toimetab siiani eeskujulikult ka suurema jõu juures. Eks see hind on jah pisut valus...

http://www.skandix.de/en/spare-parts/el ... n/1004704/

https://www.maptunparts.com/engine-comp ... -b235.html
caarel

Tänud. Vaatasin juba, et 5 aastat garantiid sel hitachil, et mis seal ikka. Lendab vuffel jupeks, saan kohe uue asemel:)
Tore on ikka Rootsist tellida. Kahe päevaga kaup kohal ja 100EUR odavamalt ka veel. Ma ikka mäletan, et vanasti oli Maptun üks räigelt kallis tuuningupesa, kuid nüüd enamuse sealt tellinud.
Mis aga räigelt närvi ajab, et ma tean, et mu DI on ca 5 aastat peal olnud ja ainult 60K sõitu saanud (mitte, et ta selle ajaga katki ei võiks minna), kui tehnikaga poisid ütlesid, et see mul seal 10+ aastat vana isend, et see ime, et töötab veel kuidagi. Mõrane ka teine. Vaevalt mulle müüdi, nii liikuva kauba puhul nagu DI on, 5 aastat riiulis seisnud jupp. Võta siis kinni, kuhu see koer maetud on. Üritan mõelda ikka positiivselt, et inimesed on tegelikult ilusad, lihtsalt eksivad vahel :D
Ron24
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5 '03 2.3T 217kw Arc

Skandixi hind on koos käibemaksuga aga Maptuni oma ilma! Lisaks saatmise kulud ka veel juurde.
Vasta