Eks vaikselt hakkab seda likvideerima. Nagu põhjanaabrid ütlevad: "Saabismi on sairaus !"
Tänan õnnesoovide eest! Dokumentidest ei selgu käigukasti maksumusest midagi, nii et ei oska öelda, kas see sai lisana tellitud, või mitte. Millega läbipesu kastile tehti,sellest ei saanud ka aru, rootslane ei rääkinud eriti inglise keelt ja mina jälle ei mõista rootsi keeltaatom kirjutas: ↑R Okt 08, 2021 10:09 Õnnitlused, nüüd ma polegi enam ainuke kahetaktilise Saab 96 omanik meie maal. Nüüd on Eestis olemas kaks kahetaktilist 96-te, üks vanema põlvkonna lõpust (lühike nina), teine uuema põlvkonna algusest (pikk nina / minu oma). Vanemal on radiaator koos ventilaatoriga mootorist tagapool ja veepump integreeritud generaatori taguotsaga kokku, e. rohkem Saabi kiikse, kui minul. Värv on ka päris mitte tavapärane. Kas dokumentidest selgub ka 4 käigulise kasti lisamaksumus või kuulus see "De Luxe" alla? Kolmekäiguline oli standard (nigu minul). Ja millega kast läbi pesti, kas kast ei unda üles soojenedes maanteekiirusel?