Poleks uskunud, et ma mingi pdf täitmisega hätta jään, aga maailm ongi üks kummaline paik.
Mis värk selle pildi lisamisega on? Mul ei toimi. Adobe Reader XI 11.0.07. Avab kenasti Exploreri, laseb pildi valida, aga vormile pilt ei ilmu. Proovisin salvestada vahepeal, XPS-i printida ja muid vigureid teha aga pilt nähtavaks ei muutunud. Kas ma nüüd ei saagi liituda?
Saabiklubiga liitumine
Brauseris sees ei tööta ükski PDF korralikult. Salvesta fail arvutisse, ava arvutist otse. Kui jääd hätta, ava esmalt PDF reader ja siis ava sealtkaudu fail.
Brauseril on arvatavasti kiri ka ees, midagi, et täie funktsionaalsuse kasutamiseks ava faili välise lugejaga.
terv, teager
Brauseril on arvatavasti kiri ka ees, midagi, et täie funktsionaalsuse kasutamiseks ava faili välise lugejaga.
terv, teager
-
- Auto: 1,5tk 9-5, 1+0,5+0,5tk Vectra2000, 0,8tk VW Typ1, 1tk KadettE GSI, 1tk M2140
- Kontakt:
proovisin huvipärast - Acroread (Win oma ja värskeim) ei ava.
Liikvel 2024: punane 9-5 Aero ja talvepeetri-diislieksperimendina A6 C6 quattro.
Ootel KadettE GSI, juba 2015a maalrist tulnud sinine '65 põrnikas, M21406 ja katkise vahekastiga Vectra 2000 4x4
Ootel KadettE GSI, juba 2015a maalrist tulnud sinine '65 põrnikas, M21406 ja katkise vahekastiga Vectra 2000 4x4
Ma tegin avalduse 10.12.2015 Saabiklubiga liitumiseks, ehk saatsin vastavale e-mailile oma avalduse.
Tagasisidet ma saanud pole.
Kas ma peaksin seda võtma kui viisakat vihjet sellele, et minusugune mees pole mingi Saabimees ja minuga pole mõtet arvestada?
Tagasisidet ma saanud pole.
Kas ma peaksin seda võtma kui viisakat vihjet sellele, et minusugune mees pole mingi Saabimees ja minuga pole mõtet arvestada?
-
- Auto: 9-5 Aero; 9-5 Aero Estate
Sooviksin liituda Saabiklubiga, hetkel täitsin avalduse ära, seal on kirjas, et nõustun kõigi õiguste ja kohustustega, kuid kas nende kohta mingi täpsem artikkel või teema? "Saabiklubiga liitumine" teemas neid väga nagu ei paista olevat.
With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high -- Ayrton Senna 1960-1994
Kui sa Eesti Saabiklubi lehel infoga tutvuseid ja põhikirja läbi lugesid, siis on põhitingimused täidetud.
-
Kui sa Eesti Saabiklubi lehel infoga tutvuseid ja põhikirja läbi lugesid, siis on põhitingimused täidetud.
Suured tänud, ei osanud sinna vaadatagi kohe, koguaeg otse foorumisse ja foorumis ei leidnud selle kohta infi. Oleks väga vinge, kui te lisate selle lingi ka antud teema esimesse posti
Äkki keegi oskab vastata.. Kuna meil siin kuu lõpp juba ja ma praegu soovin liituda ja nt. 2 nädala jooksul aktsepteeritakse ja tasun makse, kas küsitakse liikmemaksu ka uuel aastal kohe?
With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high -- Ayrton Senna 1960-1994
-
Detsembri liitumised lotakse järgmise aasta juurde.
Seega liitumismaks on ühtlasi ka 2018 a. aastamaks.
Selge, suured tänud abi ja info eest!:)
No ma kirjutasin pealikule ka kirja PM-i, kuna sealt mingit vastust ei tulnud, siis tundub et pean foorumis avalikult küsima.
Kogenud Aeronaut.
- HelenaEinmann
- Saabiklubi liige
- Auto: Saab 900i, 1989 e. Nunnu
Antud link ei tööta.. või noh ei vii sinna kuhu peaks vist.Iuo kirjutas: ↑N Dets 01, 2016 18:44 Kui sa Eesti Saabiklubi lehel infoga tutvuseid ja põhikirja läbi lugesid, siis on põhitingimused täidetud.