Tere. Paar päeva tagasi tegin ka postituse varuosade foorumisse, aga arvan, et enne saab siit abi. Autoks on automaat 2003 Saab 9-3 SS 2.0t, millele oleks tarvis uut aju. Ei ole teadlik kust ja mis hinnaga on võimalik leida töötavaid juhtplokke. Näiteks varuosapäringust on tulnud pakkumine 400€ millele lisanduks veel ümberkirjutamise hind, samas kui ecutesting lehel oleks sama raha eest võimalik saata aju inglismaale ümberehitamiseks, millega tuleks kaasa ka garantii. Eks need ajud mis liiguvad ongi kõik kasutatud olekus, kuid siiski on see paras põrsa kotis ostmine, kuna ülejärgmine päev võib ostetud aju samamoodi nahka minna, mistõttu tundub garantiiga aju rebuild isegi mõistlik variant. Mis on siin foorumis sellele teemale hoiak ning kas ja kuidas on võimalik odavamalt läbi ajada?
Lükkan siia ka praeguse aju koodi 55352688 ning võin öelda, et keegi on varem juba selle laiali kiskunud ja "remontind".
Tänud kõigile kes vastavad!
Saab 9-3 T8 ECU leidmine
Mul üks ECU on üle - lõhkisõidetud 2008 aasta 9-3 SC, 110 kW küljes. Avariist veeti Rahumäele politsei parklasse. Kulu on ca. 80 euri, tuleb võtta terve masin. See on faceliftieelne, äkki sobib? Küsi Trionicult ja kes siin veel tarku alles on.
80 eest võtaks isegi kuid täna on vist reg maks juba suurem , kui keegi toob ecu mulle ja maadleb ise ülejäänud korjusega, olen huvitatud....
lauale endal 1 alati ka varuks aga selle hinnaga muidugi ära ei anna
lauale endal 1 alati ka varuks aga selle hinnaga muidugi ära ei anna