9-5 2,2diisel
tere saabirahvas! tekkis kange tahtmine oma vana auto väljvahetada-saabi vastu. silma jäi siis selline isend. mida peaks eelkõige silmas pidama taolise auto ostul.tänud ette.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Aero tagant otse ei soovita jah selle taha istuda. Aga olnud au proovida ja ei nurisemiseks põhjust ei olnud. Jalgu kellelegi ei jää. Maanteel ntx Tallinnast Tartusse saab möödasõitudega hakkama. Kuigi kütusekulu paneb kukalt kratsima. Õel on S60 2.5 diisel ilma ja tema kütusekulu on väiksem kui sellel isendil. Nii linnas kui maanteel. Tõenäoliselt võtab keremass oma osa. Igaljuhul sõidurõõm oli roolis olles minu jaoks olemas. Võite nüüd mind muidugi ka imelikult vaadata
- Pajuvillem
Mine proovi sõita ja siis otsusta, mina näiteks olen oma autoga küll rahul. Pole veel kellelegi jalgu jäänud ja möödasõitmisega saab see SAAB(universaal+autommat) kah hakkama. Kütuse kulu üle ei nurise, kui paak tühi siis tangin. See mingi litraasi taga ajamine on ju pentsik. Täna sõidad nii ja homme naa, kindlasti on 3,0 parema minekuga, kuid siin Eesti teedel SAAB selle autoga sõita küll ja ust pole ma pidanud kordagi avama, et jalaga hoogu juurde lükata. 

eks ta ole jah,vaatasin ka 3,0 mootoriga isendeid aga see hülsiprobleem hirmutas ära natsa.sõita ka proovisin täitsa bro minumeelest,tühikäigul oli natuke suur vibra minumeelest. ega ma suur paarutaja polegi,autuga vaja hommikul tööle sõita(50km)ja õhtal tagasi.kuna töötan veoki peal ja tiirutan päev läbi mööda tallinna,tahaks õhtul kuhugi mõnusasse istuda ja:drive:
Liigub see isend küll täitsa piisavalt Eesti teede jaoks. Saksa kiirteel jääb arvatavasti tõesti veidi hätta aga meil siin pole sellist jõudu vaja.
Mul endal sarnane isend, kuid parema varustusega ning pean ütlema, et sõidumõnu jätkub küll.
Mul endal sarnane isend, kuid parema varustusega ning pean ütlema, et sõidumõnu jätkub küll.