Saab 9-5 2,0 1998

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Rivo

Tere

Plaanin osta sellist autot:

http://www.vahiautoaed.ee/used/detail.p ... 88325892l6

Varem pole Saab'idega kokku puutunud aga tundus igati korralik auto, seest ja väljast värske väljanägemisega ning linnas ja maanteel proovisõitu tehes mina küll midagi ei täheldanud, mille üle nuriseda võiks.

Displeid näitavad hiina keelt aga see on paratamatus nagu olen aru saanud. Müüja lubas need korda lasta teha.

Ehk teadjamad oskavad midagi kommenteerida või soovitada, mida kindlasti jälgima peaks.

Ette tänades,
Rivo
Jürgen

Jälgima peaks seda, et see auto on broneeritud!:freak:

Kas sa ise, või keegi muu ette jõudnud.
Rivo

Mulle on see broneeritud jah :)
teager

Kas sina oled see binleo tuttav?
Sarnane teema olemas juba
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=4729

terv, teager
Rivo

Omateada ei tunne teda, samas Eesti on nii väike, et ei või iial teada, kes kustkaudu tuttav võibolla on ;)

ja saabiusk tabas mind täiesti juhuslikult ning kellestki sõltumata, lihtsalt pakuti teiste hulgas ka seda autot. Pilte vaadates ei osanud midagi arvata aga kui sisse istusin ja sõita proovisin oli selge, et ma tahan seda endale :)
Rivo

Carringus käidud küll oma vana Opeliga, enamasti isegi abi saadud, välja arvatud mõningate keeruliste vigade korral.

Võibolla on sellele olemas mingi sisuline põhjendus aga kergelt koomiline tundus asjaolu, et nad eranditult igal korral kui mingi veaga auto sinna viisin, muuhulgas ka veepumba ära vahetasid. Nüüd kui Opelit müüma hakkan, võin küll julgelt väita, et veepump on raudselt korras kuna seda viimase viie aasta jooksul vähemalt viis korda uue vastu vahetatud on. ;)
kasparius
Overboost addict

Kui ma nüüd väga ei eksi, siis ma käisin seda autot Tartus vaatamas eelmine aasta novembris. Ei uurinud teda põhjalikult. Nahk ei olnud ilus(loe: puhas) minumeelest. Ja manuaalkast isiklikult 9-5 puhul ei meeldinud. Aastaarv polnud ka väga attraktiivne. Lõpuks ostsin ikka 9-3 manuaaliga:)
uuri siit foorumist on 9-5 kohta palju palju juttu. Mugavusest ja kohati suurtest remondikuludest. Kasutatud auto- Õnnemäng
Sent from my Monte Carlo using B236
Vasta