Kuidas oleks väikese õllega täna (30.03)??

Ühised tegemised
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

nüüd ma siis tean, mis õlut ma enam ei joo - isegi õllesid ei tohi omavahel segada :wall:
Kasutaja avatar
petsraibe

olen tähele pannud, et isegi juba 4-5 tšehhi õlle manustamine tekitab järgmisel päeval sellise ebameeldiva nõrkusetunde, mida eesti õlle puhul tavaliselt ei juhtu. eelnevaid postitusi lugedes selgub, et ma pole vist ainuke, kellele see niimoodi mõjub. eelista eestimaist, igatahes.
Andrus99
Saabiklubi liige

Hmm... mul on tsehhi-eesti õlle võrdluses just vastupidine seisukoht. Aga eks inimorganismused ole erinevad, kes miskit paremini seedib. Ise ka sedasamust staropramenit hulgi ää tarvitanud ja ei ole nagu negatiivseid elamusi, segamise puhul on muidugi alati jama.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
tripp

Tänud IFF-ile Staroprameni eest ja Sebastianile külalislahkuse eest :). Loodame, et pererahvas ikka ennast välja puhkas ;)
IFF võiks jah avaldada selle saladuse, palju me talle õlle eest sees oleme.
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No mis... järgmine kord kokku saame siis Iff õlut ei osta lihtsalt... auto jätab ka targu koju enne..;)

Aga õllega on jah .. kuidas kellelgi, mul ei sobi Saku toodang, aga Tartu oma on OK. Tšehhi omades on ka, kuidas kunagi... Krusovice on mõjult parem, kui Staropramen..:D Samas, juues mõõdukamalt pole vahet..:P
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
No mis... järgmine kord kokku saame siis Iff õlut ei osta lihtsalt... auto jätab ka targu koju enne..;)

Taha päris ära tappa või? :P
Iga ratas veab and then some!
Vasta