õõtshoova poldid

Tonnised ja nende mured
Vasta
kõikesaab

Ega keegi ei oska öelda kus kohast ja milliseid polte tuleks hankida õõtshoovale? Vanad poldid venisid välja ja tavalised poldid ei kesta kaua...Tegin keerme lattist uued poldid aga need ei kannata eriti järsult kiirendada ja ei taha ka et sõiduaeg poldid katki lähevad:mad:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

väike selgitav joonis annaks ehk rohkem aimu, kui pikk jutt, millest midagi aru ei saa
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
kõikesaab

no jah aga ega keegi ei oska öelda kui tugevad need poldid olema peaksid kas 8x8 on piisavalt tugev mina neid tugevuse mõõte ei tea
Trionic
Saabiguru

Õõtsa tagumiste pukside poldid on 12 tugevusega,otsast peeneneva läbimõõduga ja ise keeret lõikava keermega(meenutavad keermepulka).
Kinni tõmmatakse 63-70Nm. Esimeste pukside poldid on tavalised 8,8 tugevusega ja tavalise keermega,lukustuva mutriga,25-35Nm.
Kui tagumistel keermed rikutud,tuleb keres olevad mutriplaadid ka vahetada.
suur

Algselt postitas: Trionic
Õõtsa tagumiste pukside poldid on 12 tugevusega,otsast peeneneva läbimõõduga ja ise keeret lõikava keermega(meenutavad keermepulka)
Lihtsalt huvist küsin kas tegu Tap-tite poltidega (DIN 7500, keere vormitakse. polt kergelt kolmnurkse kujuga)?
http://www.taptite.net/taptite/taptite2000.asp
Pilt

Või on hoopis sellised poldid (DIN 7513, keere lõigatakse)?
Pilt
Trionic
Saabiguru

Tap- tite on õõtsa tagumised ja ka paljud muud poldid,mis keresse lähevad,samuti tugilaagrite poldid jne. Algselt mutri poolel keere puudub.Poldiga keermestatakse,see tagab hea pidamise ,ega eelda nii suurt momenti.
kõikesaab

poldid DIN 7500 on minu arust, aga mul on vaja neid polte tarvis mis õõtshoova ette lähevad, aga nüüd on sott selge siis kui tugevad poldid tuleb tuua
Vasta