mure ratastega
Tere. Oskab keegi soovitada prof. kummimeest, kes suudab rattad korralikult ära tasakaalustada või suudab tuvastada vea miks autol peale 110-et tuleb vibra sisse. Olen lasknud kolmes kohas juba teha ja iga kord vend itsitab ja küsib, kus tehtud ja et nii ei tehta. Laupäeval läksin rehvieksperti ja lasin üle vaadata - sama lugu, et ihihii ja teeme korda. Sõitsin kohe maale ja see oli kõige hullem versioon kõigist eelnevatest. Loomulikult lähen tagasi, aga suurt tarka ei looda. Soovitage või pakkuge milles asi, veljed 100% sirged.
:mad::wtf:

Mis veljed autol all on?
Mul oli sama jama sest, velgedel puudusid tsentreerimisrõngad.
2mm-ne augu diameetri erinevus on selleks juba täiesti piisav ja
velgede paigaldamisel ei pruugi arugi saada.
Käisin samuti 3-es kohas velgesid balansseerimas ja kuulsin sama juttu mis sinagi.
Aga mitte keegi neist ei juhtinud tähelepanu sellele et, velje tsentriava on natuke
suurem kui rattarummu diameeter. Poltidega sa lihtsalt ei tõmba velge nii täpselt
tsentrisse.
Mul oli sama jama sest, velgedel puudusid tsentreerimisrõngad.
2mm-ne augu diameetri erinevus on selleks juba täiesti piisav ja
velgede paigaldamisel ei pruugi arugi saada.
Käisin samuti 3-es kohas velgesid balansseerimas ja kuulsin sama juttu mis sinagi.
Aga mitte keegi neist ei juhtinud tähelepanu sellele et, velje tsentriava on natuke
suurem kui rattarummu diameeter. Poltidega sa lihtsalt ei tõmba velge nii täpselt
tsentrisse.