sellise asja avastasin, nagu pealkirjas kirjeldet. muidu kõik töötab ja auto sõidab hästi ja tõmme on hea. tühikäigul tagant suitsu ka ei tule. täiskäigul ei pidada ka suitsema, rääkisid mahajääjad.
kas see tähendab, et mingid puksid on õhtal ja labad käivad tühikäigul vastu korpust? ja kui kaua aja pärast turbo õhtale läheb siis?
või samas, kas siis kui auto tühikäigul töötab, turbo üldse ringi käib ja äkki ma ei diagnoosinud heliallikat õigesti?
igatahes olen pisut murelik...
turbo juures õrn plekiplärin tühikäigul
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Eee... mul oli hiljuti umbes sama teema, auto oli küll 900, ja kapotilaune on hoopis teine aga...väljalaske poldid olid tiba lahti kruttind end. Auto lörises ka pisut kõvemini. Kuna ta vähehaaval valjemaks oli läinud, siis kõrv ei registreerinud äragi, mul oli kogu aeg tunne, et nii ongi kogu aeg olnud. Lõpptulemusena kolises väljalase vastu aku kaitseplekki (seda sul pole..vist). Eriti kõva oli see plärin külmast peast, mootori vibra siis suurem ja mingis pööretevahemikus ka.. Selline rõve terav tärin.
Kui sul labad vastu korpust käiksid, siis oleksid vist ammu tükke korjanud. Ma arvan, et sa peaksid ka lähemalt uurima ega kusagil mõni jubin natuke järgi pole andnud ja nüüd vibreerib.
Kui sul labad vastu korpust käiksid, siis oleksid vist ammu tükke korjanud. Ma arvan, et sa peaksid ka lähemalt uurima ega kusagil mõni jubin natuke järgi pole andnud ja nüüd vibreerib.
tühikäigul on vibratsioon tavaliselt suurem ja see võib kuskil turbo lähedal oleva suvalise plekitüki kolisema panna (nagu ka cyber viitas)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
eksamineerisin tähelepanelikumalt ja pigem tuleb see kuskilt kliimapumba või radikate juurest. turbo see ikka ei ole vist jah...uuh...
aga täpselt aru ikka ei saanud, misasi seda häält teeb, aga ta ei tundu hääle poolest eriti pahaloomuline siiski.. aitäh lohutamast siiski
aga täpselt aru ikka ei saanud, misasi seda häält teeb, aga ta ei tundu hääle poolest eriti pahaloomuline siiski.. aitäh lohutamast siiski
Nimevahetus vl -> Veiko