ostuabi....vaja korralikku saabi 45 kilo eest

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
roomlane

Kui ma sügisel endale saabi otsisin, siis need autod, mille kohta foorumi kaudu infot küsisin osteti kohe ära peale seda, kui keegi foorumist autot vaatams oli käinud ja positiivseid kommentare kirjutanud. Kuigi enne seda olid need autod juba mitu kuud müügis olnud.

Lõpuks võtsin lihtsalt natuke kallima, aga ikkagi täiesti tip-top korraliku (kallist autot millegipärast siin kiitmine müüa ei aita...). Otse loomulikult e kõssanud ma siin foorumis midagi selle auto kohta, mida endale tahtsin.
55581286
Kasutaja avatar
wyxx

Algselt postitas: roomlane
Kui ma sügisel endale saabi otsisin, siis need autod, mille kohta foorumi kaudu infot küsisin osteti kohe ära peale seda, kui keegi foorumist autot vaatams oli käinud ja positiivseid kommentare kirjutanud. Kuigi enne seda olid need autod juba mitu kuud müügis olnud.

Lõpuks võtsin lihtsalt natuke kallima, aga ikkagi täiesti tip-top korraliku (kallist autot millegipärast siin kiitmine müüa ei aita...). Otse loomulikult e kõssanud ma siin foorumis midagi selle auto kohta, mida endale tahtsin.

Sama minulgi- oli pakkumisel 1 3,0diisel- väga hääs korras ning algaja nagu ma olin- kirjutasin isegi, et VMist vastus tulnud- autole mootorigarantii kehtib jne. Enne seda oli konkreetne isend 1,5 kuud müügis olnud (vähemalt, sest siis mu SAABiotsingud algasid). Läks ära paari päeva pärast.
Samas näitab elu, et igas halvas on ka head- nüüdseks jumaldan oma AEROt ning universaali oli ikka väga vaja!
Tegelikult olen bensufänn- diisel on minu aravmist mööda ikka rekka ja traktori jaoks. Ei ole "hapud viinamarjad"- hoopis hetkel õige magusad-LATI PAC
toots

Postitasin millagi Loba alla juttu minu Saatusest Saabiga.Nüüd läks auto mul ninaeest minema.....öelge veel, et saatus ei mängi siin rolli, ju ma siis ei pea seda autot ostma:wtf: aga ma ei anna järgi:gun:
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: toots
Postitasin millagi Loba alla juttu minu Saatusest Saabiga.Nüüd läks auto mul ninaeest minema.....öelge veel, et saatus ei mängi siin rolli, ju ma siis ei pea seda autot ostma:wtf: aga ma ei anna järgi:gun:

Teemaalgataja snowguy kribas: me ei jahtinud ainult konkreetseid mudeleid vaid otsime alles erinevaid alternatiive,,,

Kes siin siis konkreetsest autost ilma jäi?

Turul on veel Saabe küll. Pane kriteeriumid paika ja hakka kammima. Kui sobiva isendi leiad, lase teadjamal inimesel tehniline seisukord ära kontrollida. Pärast näita teistele SAABlastele, mille sa leidsid :)
snowguy

tuleks teemaga vähem pealkirja alla tagasi ja siis kes vähegi jagab saabihingeelust rohkem kui ainult autoomaniku tasemel ning vähegi kogenud ja näppinud ka saabi plekialust siis võiks saata u2u kui jääb mõni kas 45 kilone mudel silma mis korras või siis sirge kerega mingi toorik mida selle raha eest saaks kobedaks vuntsida

eelistaks siis uuemaid kui 92 masinaid suurema roosteta ja sirgekerega millele olemas kliima ja neli ust

ja pakkumised siis u2u kaudu või msnni minu või kod. tootsi adrel
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: snowguy
tuleks teemaga vähem pealkirja alla tagasi ja siis kes vähegi jagab saabihingeelust rohkem kui ainult autoomaniku tasemel ning vähegi kogenud ja näppinud ka saabi plekialust siis võiks saata u2u kui jääb mõni kas 45 kilone mudel silma mis korras või siis sirge kerega mingi toorik mida selle raha eest saaks kobedaks vuntsida

eelistaks siis uuemaid kui 92 masinaid suurema roosteta ja sirgekerega millele olemas kliima ja neli ust

ja pakkumised siis u2u kaudu või msnni minu või kod. tootsi adrel
Mudel, käigukast, kütus, mootori võimsus?
Eleri

Algselt postitas: Rästas
Algselt postitas: Eleri
Antud auto ostetud täna pärast troosti kontrolli mu tuttavale.

EDIT: investeering kuskil 10 000 a miski ei ole hädaohtlik
Kas siin oli: kes ees, see mees? Toots jäi ilma...
Kui mu sõbranna ühe kabrio vastu huvi tundis ja ma teema siia foorumisse üles riputsin, et natukene infot püüda... siis oli keegi (foorumist) pärast foorumlaste kiidusõnu nii nobe, et tegi väga ruttu tehingu enne sõbrannat ära ja tema jäi hambaid krigistama. Õnnelik omanik pole endast veel teada andnud. Ma arvan, et see võib olla mõni saabneti kasutaja tuttav või lihtsalt foorumi lugeja :)
Nii et, kui kellelegi midagi silma jääb, mida rahakott ja kriteeriumid osta lubavad, siis ei mingeid teemasid - padinal Troosti või Anti juurde ;)
Ei midagi isiklikku.
Ei old mingit ära tegemist, auto oli ostetud enne kui ma selle teema siit leidsin.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Rästas

Antud auto ostetud täna pärast troosti kontrolli mu tuttavale.

EDIT: investeering kuskil 10 000 a miski ei ole hädaohtlik
Kas siin oli: kes ees, see mees? Toots jäi ilma...
Kui mu sõbranna ühe kabrio vastu huvi tundis ja ma teema siia foorumisse üles riputsin, et natukene infot püüda... siis oli keegi (foorumist) pärast foorumlaste kiidusõnu nii nobe, et tegi väga ruttu tehingu enne sõbrannat ära ja tema jäi hambaid krigistama. Õnnelik omanik pole endast veel teada andnud. Ma arvan, et see võib olla mõni saabneti kasutaja tuttav või lihtsalt foorumi lugeja :)
Nii et, kui kellelegi midagi silma jääb, mida rahakott ja kriteeriumid osta lubavad, siis ei mingeid teemasid - padinal Troosti või Anti juurde ;)
Ei midagi isiklikku.
Ei old mingit ära tegemist, auto oli ostetud enne kui ma selle teema siit leidsin.

Arusaadav. Algul paistis teisiti. Head kulgemist ;)
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Toots on aeg kiirelt tegutseda ja vatama minna. Pealt näha tundub suht asjalik aga kontrollis saad teada mis ja kust logiseb.
toots

aga mida arvata 95 aasta 9000-st?sain seal vähe istuda.....mõnna.
muret valmistab hooldus,küttekulu polegi vist tal nii kolossaalne.muidu mootor oli 2.3 turbo midagi 120 kw.mootor oli vaikne,turbo ei klõbisenud...

mis arvate?:eureka:
Jürgen

Turbo vilises, kett ei klõbisenud parandaks!
suur

Tonnise (2,3LPT 125kw) kütusekulust:
Manuaalkasti puhul saad linnas ehk 12-ga hakkama ja maanteel ca 8. Automaadiga on numbrid liiter-paar suuremad.
zill

Ostke ikka nii et hooldusest kõik teada. Sain paraja laksu kätte.
Saku PEOREKKA hooldaja:)
Jürgen

Hooldusraamat on autol olemas, viimases sissekandes oli vahetatud, kett, pidurid, õlid(200 000km peal.)
snowguy

bronnige ära ja vutavuta krabiseva järele...enne kui mõni osav foorumilugeja ette jõuab:D
Jürgen

Mingi kamm on kliimaga, minul puhkus kenasti külmaõhku, toots läks siis temal ei tulnud peale sooja midagi. Müüja olevat rääkinud mingist klapist mis reguleerib ja see olevat kinni jäänud, on see jutt loogiline ja tõene?:poke:
aednik

OT: Ilma võtme ja süüteta ju elektriaknaid ei saa kuidagi liikuma Saabil? Minu arust veider.
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: ml
OT: Ilma võtme ja süüteta ju elektriaknaid ei saa kuidagi liikuma Saabil? Minu arust veider.
Möh? :freak:
snowguy

ot:
äkki tegijam rahvas oskab pajatada palju see võiks maksta...asi võib ka seismises olla ....minu kullakesel ka kõik augud ja klapid algul suresid vahel ära aga nüüd tibenstobens
toots

täna vaatasin uuesti seda elukat.Alguses puhus paar minti jahedat ja siis läx jälle lämmiks ära.Ohutulede nupp ei toiminud,ei vilkunud armatuuril ega ka auto küljes midagi,samuti ei saanud aru kuidas täistuled toimivad,kangi enda poole tõmmates ei olnud mingeid muutusi.....
lisax veel,mootor nagu töötab ilusti kuid iga mingi aja tagant lähevad sekundiks tuled armatuuris nagu tumedamaks....seega päris ühtlaselt ei tööta....

ma ei tiaa...:?
Kasutaja avatar
Rästas

täna vaatasin uuesti seda elukat.Alguses puhus paar minti jahedat ja siis läx jälle lämmiks ära.Ohutulede nupp ei toiminud,ei vilkunud armatuuril ega ka auto küljes midagi,samuti ei saanud aru kuidas täistuled toimivad,kangi enda poole tõmmates ei olnud mingeid muutusi.....
lisax veel,mootor nagu töötab ilusti kuid iga mingi aja tagant lähevad sekundiks tuled armatuuris nagu tumedamaks....seega päris ühtlaselt ei tööta....

Kas mõnele spetsile näitasid? Padinal meistri juurde...autoga ikka.
toots

Anti-flag oli hea sõber ja käis seda vaatamas,kakkus polstreid ja müras kapotti all,teab asjast päris palju ja tema kiitis:)
Keegi Tartust võib end veel mulle appi tulla:red:
suur

Ohutulede nupp ei toiminud,ei vilkunud armatuuril ega ka auto küljes midagi
Külmjooted suunarelees.
samuti ei saanud aru kuidas täistuled toimivad,kangi enda poole tõmmates ei olnud mingeid muutusi.....
Kui tulede pealüliti on päevasõidurežiimis, toimub kangi enda poole tõmbamisega tulede vilgutus. Pimedarežiimis lülitatakse täistuled peale/maha
Kasutaja avatar
Rästas

Anti-flag oli hea sõber ja käis seda vaatamas,kakkus polstreid ja müras kapotti all,teab asjast päris palju ja tema kiitis:)
Kas Anti-flag märkas samasid asju, mida kirjeldad: kondi ja armatuuris olevate tulede kohta?
toots

Kas Anti-flag märkas samasid asju, mida kirjeldad: kondi ja armatuuris olevate tulede kohta?

kui Anti-flag käis siis ta vaatas pigem üldist seisukorda,kere ja mootor.Samuti töötas tal kliima kenasti,lausa külm olla hakanud....pisidetiale lähme täna vast uuesti ülevaatama.
Vasta