Vähese läbisõiduga 9-3

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
Rästas

Sõbranna, kes cabriost ilma jäi (osteti eest ära), leidis nüüd need kaks isendit:

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Mõlemal on väga väike läbisõit - tundub kuidagi ebareaalne.
Aga mine tea, võibolla on kõik talved seisnud :D
Või seisnud rikkega/avariiga. Kummaline ju, kui inimene omab SAABi, aga ei sõida sellega...

Ega's muud, kui tausta uurima.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Väike võrdlusmoment 2003a 9-5 aastaarv on sama kuid läbisõit kordades suurem. Vaevalt keegi seda teab mis inimesed autodega teevad, kindel on aga see, et sõitmiseks on naad mõeldud:)
fofa

Nelja aastaga maakerale ring peale teha ei ole uskumatult väike läbisõit? Endal sõidab naine näiteks iga päev linnas 4,5km ja sisuliselt kõik. Ehk täiesti reaalne suurus, kui näiteks peres on 2 autot ja kõik otsad a la Valka vanaema juurde või Vahemere äärde ujuma tehakse pere teise autoga. Sõbra emal on näiteks Volvo, millega käiakse iga pühapäev korra turul - 1992a. auto ja läbisõit vist ca 25.000. Ehk siis jutu mõte on, et erand kinnitab reeglit

Ja seega saab müüjalt uurides ilmselt adekvaatsema vastuse, kui me siin suudame valmis fantsaseerida.
Eleri

Meil on peres 3 autot, ja mul kodu - töö 3 km, ilmselgelt ei jõua me sõita selliseid läbisõite kõigile kolmele autole, kui oleks 1 auto ja soidaks näiteks iga päev jürist tallinna tööle.

EDIT: tähtsam on ehk auto seisukord kui see kui palju ta sõitnud on. Lohakas omanik suudab auto ka 10 000 km-ga katkisemaks sõita kui korralik 100 000 ga.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: Eleri
Meil on peres 3 autot, ja mul kodu - töö 3 km, ilmselgelt ei jõua me sõita selliseid läbisõite kõigile kolmele autole, kui oleks 1 auto ja soidaks näiteks iga päev jürist tallinna tööle.

EDIT: tähtsam on ehk auto seisukord kui see kui palju ta sõitnud on. Lohakas omanik suudab auto ka 10 000 km-ga katkisemaks sõita kui korralik 100 000 ga.
Õige küll, palju sõltub omanikust. Aga 10 000 km-ga ei õnnestu veel autot peediks sõita (kui me räägime uuest autost) :) Kui just õnnetust ei juhtu. Eks ta küsib järele, kust autod pärit on ja milline on nende ajalugu + hooldusraamat. Tänud vastanuile.
nampat

Nagu juba eelpool öeldi sõltub palju autoomanikust, aga väike läbisõit ei pruugi alati kahtlane olla, sest on ka minu tutvusringkonnas konkreetne juhtum, kus peetakse autot aastast 2001 ja selle läbisõit on praegu 26 000. Mõlemal pereliikmel on lihtsalt tööautod...
geneetik

Mina usun mõlema masina läbisõitu. Oletame näiteks, et need on olnud mingi firma(juhi) masinad. Ei ole ju sugugi nii, et kõik masinad mis läänest tulevad, automaatselt kolme aastaga 150 tuhat läbi peavad kütma. Kasutusrent sai läbi, võeti uued, need jäid ripakile ja toodi eestisse.
Teist masinat ma hiilisin isegi mõnda aega tagasi nats, aga loobusin, kuna sellise aparaadi kohta kehva varustusega.
Eleri

Algselt postitas: Rästas

Õige küll, palju sõltub omanikust. Aga 10 000 km-ga ei õnnestu veel autot peediks sõita (kui me räägime uuest autost) :) Kui just õnnetust ei juhtu. Eks ta küsib järele, kust autod pärit on ja milline on nende ajalugu + hooldusraamat. Tänud vastanuile.

Õnnestub
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
wyxx

Noh naine mul näit. Jürist linna tööle sõidabki+ naise tööd tegemised linnas, arvestuste järgi tuleb tal kokku ca. 16000- 18000 km aastas.
Vasta