TGB-l bleeder ja vedrud.
Bleeder on mul küll aga vedrusid samahästi kui ei ole. Iisak tegi vedrudele kinnitused aga sobivat vedru ei olnud käepärast.
Originally posted by TGB
Panen siia ka lingi lätlaste tehtud fotodele: http://foto.inbox.lv/reihenovs/SAABi-igaunijaa
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: Cyber
Ahjaa, kes unustas lennuväljale kanku oma Salajase Seguga, autoapteegi ja lehtri, siis need on minu käes. Asukoht Tallinn, Nõmme.
Kas see mitte Torq ise ei olnud?![]()
Kas mingi suurem Garrett või suurem TD04?Algselt postitas: kasparius
@sebastian: Factoril ju mingi suurem vurr vahel kui Td04. Softiks Hirsch
Algselt postitas: fluss007
ainsa diislina hoidsin tiislimeeste lippu kõrgel, tulemus jäi enam-vähem sinna, kus arvasin, BRJOO..
olex tahtnud võrdlusex muidugi mõne teise diisli aega, aga nohh... Vähemalt tiislitest olin esikohal !!!
2,2 Tid 92 kw ja lagi oli 158km/h.
Ainult üks Alfa oligi esindatud. Manuaalkastiga (minu teada turbota) ja kiirus 165km/h. Hea tulemus ikkagiAlgselt postitas: rantto
Edit: Mis Alfade tulemused olid?
Ole hea, saada siis alfaklubilastele meil kinnituseks, et sa tuled. Aadressid on seal teemas olemas.Algselt postitas: TROLL
aga mis seal ikka, eks rajal kohtume:evil:
RyhkijaAlgselt postitas: Skybound
Lol.... mostly no Saabs, instead people caught in random moments when they look stupidBut good pics anyway
Kes see "spioon" oli, kes suure peegliga kaugelt pildistas? Kas neid pilte pole kusagil üleval?
Ryhkija pildid mõned postid eespool.Algselt postitas: Skybound
Lol.... mostly no Saabs, instead people caught in random moments when they look stupidBut good pics anyway
Kes see "spioon" oli, kes suure peegliga kaugelt pildistas? Kas neid pilte pole kusagil üleval?