Küsimus tonnise tagistme kohta
CD-kerega Tonnisel seljatuge tagant saad kätte ainult kruvisid lahti kruvides. Samuti ei käi tonnisel alumine padi ülesse vaid libiseb ette. Vähemalt CS kerega liigub alumine padi nõnda.
Iga ratas veab and then some!
Seda ma tean et seljatuge tuleb kruvida, õnneks mul teda pole vaja kätte saada. Kahjuks aga on mul vaja istme alla saada. Mul alumisel padjal eespool on sellised jubinad et ta peaks lahti käima nagu siksi kapott. Seljatoe alt ettepoole, aga ta on keskohast kinni nii et ma arvan et tal mingi nipikene selleks.
Algselt postitas: N2kk
Seda ma tean et seljatuge tuleb kruvida, õnneks mul teda pole vaja kätte saada. Kahjuks aga on mul vaja istme alla saada. Mul alumisel padjal eespool on sellised jubinad et ta peaks lahti käima nagu siksi kapott. Seljatoe alt ettepoole, aga ta on keskohast kinni nii et ma arvan et tal mingi nipikene selleks.
Pista käsi seljatoe ning istmepadja vahele, vaata kas leiad seal väikse rihmakese, seda tõmmates ning istmepatja ettepoole sikutades peaks padi liikuma hakkama.
Iga ratas veab and then some!
Äkki ikka leiad. Väike võimalus, et ta on kinnitusest lahti rebenenud. Asub ta istme keskkohast veidike "juhi pool".Algselt postitas: N2kk
Vot seda rihmakest pole kusagil
Istmepadi käib ette ja üles täpselt nagu CS mudelil.
edit: istmepadi liigub nagu 900 Classic-u kapott ma ütleksin

CD rihm on väga lühike ja lihtsalt jupp,mitte aas,nagu CS`l.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Juhul,kui rihm katkenud on,siis aitab ainult dünamiit,või ääretu nupukus,et leiutada,kuidas lukk ilma rihmata avada:bs:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Lisaksin veel niipalju, et sellest rihmast tõmmates ei tarvitse veel istmepadi kohe üles tulla.
Nimelt rihma tõmbamine avab riivi, mis peaks oma suhteliselt nõrga vedru tõmbest ennast lahti "pöörama". Kui aga miski surub istmepatja üles (näiteks polsterdus istme all), siis vedru ei jõua lukku pöörata, kuna lukk surutakse vastu poldi pead.
Ise sellega üsna hädas, tõmbad rihma, aga iste tuleb üles alles pärast padja mitmekordset loksutamist e. põlvedega peal surumist.
Nimelt rihma tõmbamine avab riivi, mis peaks oma suhteliselt nõrga vedru tõmbest ennast lahti "pöörama". Kui aga miski surub istmepatja üles (näiteks polsterdus istme all), siis vedru ei jõua lukku pöörata, kuna lukk surutakse vastu poldi pead.
Ise sellega üsna hädas, tõmbad rihma, aga iste tuleb üles alles pärast padja mitmekordset loksutamist e. põlvedega peal surumist.