Kas tonnise ketti saab pingutada?
Vahetada tuleks KÕIK:2 ketti,2 pingutit,7 hammasratast ja 5 talda.Siis oleks ka max. tulemus.Kahjuks maksab vanatüübi 2,3 ketisats üle 10 kilo.Algselt postitas: janek83
Tegu 93 aasta 2.3 turbga. Keti juures on klõbin sees... Ei tea, kas ketti saab pingutada ka või tuleb suurem rahakotikeeris?
Kergemalt pääsed,kui vahetad ainult kriitiliselt vajaliku,aga siis jääb kerge ketikõrin alles.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Kunagi ei tea. Mõni kõristab aastaid.Mõnikord puruneb miskit ette hoiatamata.
Algselt postitas: janek83
Tuleb vist riski peale välja minna...
Mis mõttes riski peale? Jätad vahetamatta? Ei soovita, see võib end valusalt kätte maksta, eriti valusalt käib see sinu rahakoti pihta.
EX: SAAB 9000 CD 90`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
Kui laks käib,on hoobilt mootorivahetus,sest rem. läheb kordades kallimaks.
No ei tea ikka, sest peale õlivahetust on klõbin kadunud... Sain teada, et auto oli 20 000 km ilma õlivahetuseta sõitnud. Ja ei ole nagu kuulnud, et kellelgi oleks kett ribadeks lennanud.
Tean meest, kelle vintsiga võib midagi isegi katki tõmmata...
Keti ja tõukurite hääled on väga erinevad.Neid on raske sassi ajada.
Kui saabianti juures käisin,ütlesid mehed, et keera nõksu peale, siis pole hullu kedagi. Kett tegelikult veidi plõgiseb, aga hhrokate plõgin käib külma mootoriga üle. Aga kuulge kallid SAABi huvilised, kus te pesitsete? Äkki saate te ise mu auto üle vaadata/kuulata ja öelda, mida tollega teha oleks vaja? Olen tegelt ülna hädas, sest kõik on jube targad, aga kui küsida kas sa tead või arvad, siis enamus arvab...Ootan kontakte.
Kas olen mina loll või...Algselt postitas: janek83
Kui saabianti juures käisin,ütlesid mehed, et keera nõksu peale, siis pole hullu kedagi. Kett tegelikult veidi plõgiseb,
Mida seal peale keerata on?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ketipingutit loomulikult, mida siis veel?Algselt postitas: iisakKas olen mina loll või...Algselt postitas: janek83
Kui saabianti juures käisin,ütlesid mehed, et keera nõksu peale, siis pole hullu kedagi. Kett tegelikult veidi plõgiseb,
Mida seal peale keerata on?