kütuse probleem

Tonnised ja nende mured
suur

Algselt postitas: Zazou
tundub et vee-eemaldaja aitas. Praeguseks on paak peaaegu tühi, kuid nõksutamist on olnud vaid paaril korral. tõenäoliselt peaks järgmisele paagitäiele ka sama lisandit panema. Mida soovitatakse või mida Troostis kasutatakse?
Mul üks tuttav rääkis, et tema lisab aastas korra (enne talve) vee-eemaldajat. Lihtsalt nii profülaktika mõttes. Peaks kah sama asja hooldusgraafikusse lisama.
laugats

mul oli tühja paagiga sama probleem... paagis oli umbes 15 liitrit ja sõitsin aeglaselt mööda tõusude ja langustega teed... nii kui mäest alla olin sõitnud tahtis välja surra... mu arvates oli põhjus paagi suhteliselt laias põhjas kuhu see 6-7 liitrit lihtsalt ära kadus. seda tõestab ka see et kui parkida nina allapoole siis kui kütusetuli põleb, auto enam peale seiskamist käima ei lähe. kui lükata auto nii et tagumine osa allapoole jääb, kustub ka kütusetuli ära ja näitab et bensu maa ja ilm...:o
aga jh... tankida tasub lihtsalt kogu aeg paak täis... siis seda kondentsvett ei tohikski tekkida...:drive:
Trionic
Saabiguru

Suvalist vee-eemaldit võid lisada aeg-ajalt,juhul,kui asi selles.Sama hästi võib etteandepump,või kütusevõttur vigane olla,või paagikork.
Vasta