Soovitan soojalt kõigil, kel vähegi võimalust ka endale see tellida. Lõppkokkuvõttes teete hea investeeringu

Algselt postitas: ivomets
no ytle mulle ausalt, mida sa sellega teed??
peale seda et riiulit täidad? või vahest hea suuri raamatuid kuskile peale tõsta, kui midagi liimida või vajutuse alla panna vaja.
no mida sealt otsid, kui arvuti tegelikult lauapeal on?
Algselt postitas: iisak
Vaata siin ma olen Ivometsaga täiesti eri arvamusel.
Juba ainuüksi selle sarja omamine on väärtus omaette minu meelest:wise:
Arvutit raamatuga võrrelda on sama hea kui m...i sõrmega:bs:
Algselt postitas: Margus.2
Ei leia ka et sel suurt mõtet on. Tänapäeval on kiirus tähtis info saamisel. Nõuab ikka kannatust et ära oodata kuni kõik teosed on olemas. Vahepeal tõesti kiru et näe mul siin "ä" tähega sõna aga pole raamatut kust otsida.
Nõus Ivometsaga, et netist saab infi palju ja pealegi värsket ja kui oled veel nõudlikum siis selleks on raamatukogu. Neist kahest on olnud mul abi uurimistöö tegemisel. Mina küll ei näe et sellest kogumikkust oleks mingit abi. Kui inimene on entsüklopeedia fänn, siis ma saan aru et see kogumik peab tal olema kodus. Eeldusel et rahast kahju ei hakka. Muide kiidaksin siinjuures hoopis "Väike entsüklopeediat". On olemas endal ja vahel mõnus sirvida.
Algselt postitas: Rivo
Ei tasu unustada, et sellest väljaandest on olemas ka parallelne internetiversioon, mis võrreldes eestikeelse Wikipediaga on oluliselt kvaliteetsem ja usaldusväärsem.
Algselt postitas: Cyber
... mis paraku on saadaval VAID pabereksemplari tellijale..Sellisel kujul on suht nõme. Parem lubagu siis osta omale ligipääs vms.
Algselt postitas: Rivo
Ei tasu unustada, et sellest väljaandest on olemas ka parallelne internetiversioon, mis võrreldes eestikeelse Wikipediaga on oluliselt kvaliteetsem ja usaldusväärsem.
Algselt postitas: ivomets
algul vaid neile, kes maksavad palju; veidi hiljem juba odavamalt kõigile, siis vasrti tasuta...
nii need asjad ju käivad
Algselt postitas: epsum
Hardo Aasmäe, kes olgugi et on konkurent TEA'le , on ta sellest hoolimata vähemasti minu jaoks autoriteet, põhjendas ilusasti ära, miks ei ole mõtet TEA poolt üllitatud asja osta. Mina teda usaldan ja nähes TEA toote hinda, kohe kindlasti ei hakka endale 50kg paberit tuppa ostma.
Algselt postitas: epsum
Hardo Aasmäe, kes olgugi et on konkurent TEA'le , on ta sellest hoolimata vähemasti minu jaoks autoriteet, põhjendas ilusasti ära, miks ei ole mõtet TEA poolt üllitatud asja osta. Mina teda usaldan ja nähes TEA toote hinda, kohe kindlasti ei hakka endale 50kg paberit tuppa ostma.