Soome saabihuviline otsib kontakti

Ühised tegemised
teager

Niih, seekord oli minu postkast siis ohvriks:

Sent: Thu, 13 Nov 2008 21:57:16 +0200 (EET)
Subject: meeting 16.11 in Tallinn

Tere i got this email adress from C-E Nikander, and as i remember, we met in Latvia intsaab meeting in wet grass beside saab sonett.. I am gonna visit Tallinna next weekend and i wonder if you could have time to show me your local saab-activity like garage-projeckts and so. I am gonna step to land in sunday morning as soon as gates opens , approximately 08.00 sharp. Do you have time in that time? write me back and include your phone number if you got time. You regognice me from saab-aeroplane figure red cap. (FSSV).

Greetz Jari Laakko

Kes soovib enda Saabiprojekte näidata-tutvustada ja suhelda fänniga lahe tagant? Sooviks tagasisidet täna õhtuks, siis annan talle vastuse.

terv, teager
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Niipalju, kui ma Jariga suhelnud olen, siis on ta rohkem spets vanemate autode osas. Ja üsna jutukas on ta ka..:P Räägib üsna vabalt Inglise keelt ja ka saksa keelt, kui ma õieti mäletan...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
teager

Ei ole huvilisi?

terv, teager
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Mul on huvi küll, 16. on meil ju pühapäev, siis on ehk veidi aega võimalik selleks võtta. :)

Muidu on selle ajaga viimasel ajal miski süstemaatiline ikaldus, et kipub kuhugi ärr kaduma.

EDIT: Kas ma saan õigesti aru, et ta tahab inimestega suhelda pühapäeva hommikul kell 8 ???

Selleks kellaks ma pühapäeval ei suuda küll suhtlemisvalmis saada :(
miskil ajal peab vähemalt üritama natust välja magada ...
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
teager

Selge, saadan vastuse, et seekord ei mängi välja

terv, teager
Vasta