Saabneti t-särk
kusjuures ma ise olen ka mõeld selja tühjaks jätta ja panna aadress käisele
selle logoga ma mõtlen veel... on idee veel teha pisut väiksemaks ja panna sinna kuskile esimese rattakoopa järele või kuhugi... peab proovima. näha saab proovimise tulemusi esmasp.
selle logoga ma mõtlen veel... on idee veel teha pisut väiksemaks ja panna sinna kuskile esimese rattakoopa järele või kuhugi... peab proovima. näha saab proovimise tulemusi esmasp.
Idee hea ja toetan igati ning olen valmis ühe eksemplari ka endale selga tõmbama.
Mis puudutab disaini ja kirju siis niipalju kui inimesi on ka erinevaid arvamusi. Chipy poolt välja pakutud disain on igati tegija.
Minu arvamus on et hoiaks asja lihtsa. Las see saabnet.ee jääb sinna seljale üksi. Mõjub paremini. Pilt las olla ikka kõhul. Isiklikult mulle meeldiks Ur-Saabi minimalistlik siluett rohkem aga klassik ka kena.
Värvidest eelistaks ise ka musta. Mul must auto beeži sisuga. Võibolla võiks teha värvivaliku et saabisinine ja must. Liiga palju värvivariante ajab asja küll segaseks aga kaks varianti peaks ehk manageeritav olema.
Mis puudutab disaini ja kirju siis niipalju kui inimesi on ka erinevaid arvamusi. Chipy poolt välja pakutud disain on igati tegija.
Minu arvamus on et hoiaks asja lihtsa. Las see saabnet.ee jääb sinna seljale üksi. Mõjub paremini. Pilt las olla ikka kõhul. Isiklikult mulle meeldiks Ur-Saabi minimalistlik siluett rohkem aga klassik ka kena.
Värvidest eelistaks ise ka musta. Mul must auto beeži sisuga. Võibolla võiks teha värvivaliku et saabisinine ja must. Liiga palju värvivariante ajab asja küll segaseks aga kaks varianti peaks ehk manageeritav olema.
Algselt postitas: teager
P.S Meeldiks veel ka saabnet.ee kiri vasaku käise peal
Käisel on hea mõte

Algselt postitas: teager
Aga minu signatuur (btw, ei mõelnud seda ise välja, seda kasutati Saab 9000 reklaamiseks) - "Miks sõita autoga, kui võid juhtida SAAB'i?"
Sarnast fraasi on erinevas seades juba liiga palju kasutatud. Üks varasemaid mida kuulnud olen u 7-8 aastat tagasi kõlas: "Why drink and drive, smoke dope and fly"

Algselt postitas: Chipy
Minuarust on praegu pildi ja logo suuruse suhe hea. Kui pildi peale väiksemalt panna siis on nagu kärbsemust seal. Suuremaks ka ei maksa teha siis mõjub juba odavalt (rõivafirmadega on tavaliselt nii et mida odavam riidetükk seda suurem logo).
no musta särgiga saame ka ehk hakkama
vähemalt püüan
sloganitest tuleb mulle tabavamaid (siiski mitte saabi kohta) Why golf when you can have sex? /mazda3
ma ise mõtlesin igasugu versioone siin... kui suureks kasvan, lendan kõrgemale / lendame iga ilmaga / kõrgust ei karda / lennuinstruktor / vajame stjuardesse / madallennul toitu ei serveerita
aga üldiselt mõtlen et ilma on ikka väga shikk
Logo suuruse ja kohaga ma proovin, äkki on parem, aga äkki pole, paistab

sloganitest tuleb mulle tabavamaid (siiski mitte saabi kohta) Why golf when you can have sex? /mazda3
ma ise mõtlesin igasugu versioone siin... kui suureks kasvan, lendan kõrgemale / lendame iga ilmaga / kõrgust ei karda / lennuinstruktor / vajame stjuardesse / madallennul toitu ei serveerita
aga üldiselt mõtlen et ilma on ikka väga shikk

Logo suuruse ja kohaga ma proovin, äkki on parem, aga äkki pole, paistab
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kui käisele aadressi panna siis peaks see olema ka korralikult välja kirjutatud www.saabnet.ee. Praegune seljapilt tähistab lihtsalt EE piirkonnas olevat saabnetti..
Zazou kunagi kirjeldas ka oma versiooni "saabnet:ee" aga praeguse fondiga ummistaks vist see ":" T ja E vahe väga ära, punkt näib seal ilusam.
Krt, see "Madallennul toitu ei serveerita" mulle meeldib..

Krt, see "Madallennul toitu ei serveerita" mulle meeldib..

- Saabi-Pets
Lp. Saabisõbrad!
Teema algataja kodanik Chipy on ka mind saabi-särgi kavandi tegemise pisikuga nakatanud.Omalt poolt pakuksin ka särgi kavandi variandi.Kasutatud on loomulikult orig. logo ja seljal UR-saabi skitsi.Lihtsalt idee.Mis te vennad arvate?
Lisatud failid
Teema algataja kodanik Chipy on ka mind saabi-särgi kavandi tegemise pisikuga nakatanud.Omalt poolt pakuksin ka särgi kavandi variandi.Kasutatud on loomulikult orig. logo ja seljal UR-saabi skitsi.Lihtsalt idee.Mis te vennad arvate?
Lisatud failid
ma leian veel, et särk peaks igal juhul olema valge või muud heledamat tooni. ühel käisel ringiratast saabnet.ee oleks väga kõva. selja peal tingimata ei pea siis midagi olema, juhul kui rinna logo on piisavalt heal tasemel.
aga valge sümboliseerib ikkagi kõike head ja üldjuhul tekitab ka kuivema puhtama tunde särgi kandmisel. mõnevõrra alwaysi reklaami moodi kõlab.. but its true
valgel taustal annab mängida saabisinise ja mustaga väga hästi.
aga valge sümboliseerib ikkagi kõike head ja üldjuhul tekitab ka kuivema puhtama tunde särgi kandmisel. mõnevõrra alwaysi reklaami moodi kõlab.. but its true

Algselt postitas: Saabi-Pets
Mis te vennad arvate?
Mitmed mõtted. Ur-saab ja griffin on mõlemad kenad sümbolid aga ... Esiteks ei poolda mõtet kasutada nii särgi ees kui taga pilti, kirju on. Griffin on ka Scania logol ja sul on ta seal liiiiiga suur. Kirjatüüp ka ei meeldi. Meie Mehe kohta meil oli hiljuti teema ...

Ei taha su entusiasmi jahutada, ideid võib ikka välja käia. Seniste kavandite põhjal usaldan Chipy-t rohkem omale särki kujundama

Meie mehe teema jätaks ehk välja. 2 pilti on liiast.
Ursaab eespool paistab küll šikk välja. Kuigi tegelikult pole mul klassiku vastu
kah midagi.
Saabnet.ee käisele on väga broo mõte.
Väga suureks ei maksa neid kirjasid-logosid ajada. Jätab liiga kirju mulje. Tagasihoidlikkusel on omad võlud. Pooldan Teageri eespool toodud mõtteid.
Ursaab eespool paistab küll šikk välja. Kuigi tegelikult pole mul klassiku vastu
kah midagi.
Saabnet.ee käisele on väga broo mõte.
Väga suureks ei maksa neid kirjasid-logosid ajada. Jätab liiga kirju mulje. Tagasihoidlikkusel on omad võlud. Pooldan Teageri eespool toodud mõtteid.
Pakuks välja:
Griffini pea taga (ilma igasuguse tekstita)
Ursaabi siluett koos tekstiga SAAB või SAABNET.EE ees
Lisaks käise peale www.saabnet.ee
terv, teager
Griffini pea taga (ilma igasuguse tekstita)
Ursaabi siluett koos tekstiga SAAB või SAABNET.EE ees
Lisaks käise peale www.saabnet.ee
terv, teager
- Cyber
- Kontakt:
"Meie mees" ... ei tänan..
saabil ja lõvil pole ka eriti pistmist... griffin (greif on vist eesti keeles??) on see loom. Saabilõvi kõlab nagu tantsulõvi ja see toob süldi, viina ja hapukapsa hõngu mulle ninna, vabandage väga..
Kuna särk siiski ühe värviga tuleb (mitu värvi, mitu matriitsi, mitu raha), siis on igasugu ees-taga-taustal piltide tegemine raske. Need lihtsalt ei mängi ühe värviga välja minu arvates.
Veel nendest urridest ja klassikutest...Mida rohkem ma seda classicu siluetti vaatan, seda rohkem see meeldima hakkab. Kõikvõimalikud saabiklubid on oksendamiseni kasutanud justnimelt neid UR-i siluette, SAABi iluvõret, seda lennukiprofiili, ka vana 96 nina pealt pärit märk on tihti mängus. Classicut pole mulle veel ette jäänud... Spetsiaalselt otsinud ka muidugi pole. Samas pole meil siin logokonkurss vaid särgipilt.
Lihtsalt heietusena, paljud on näinud neid silte: "life begins at xxx hp" ja "life begins at xxxx rpm". Samas stiilis "life begins with turbo whistle". 900aero.com foorumis on ühel mehel väga kõva signatuur minu arvates: "Full throttle until you see God, then brake". Samas on need kõik väljamaa keeles, kohalikus murrakus ei kõla enam nii hästi..

Kuna särk siiski ühe värviga tuleb (mitu värvi, mitu matriitsi, mitu raha), siis on igasugu ees-taga-taustal piltide tegemine raske. Need lihtsalt ei mängi ühe värviga välja minu arvates.
Veel nendest urridest ja klassikutest...Mida rohkem ma seda classicu siluetti vaatan, seda rohkem see meeldima hakkab. Kõikvõimalikud saabiklubid on oksendamiseni kasutanud justnimelt neid UR-i siluette, SAABi iluvõret, seda lennukiprofiili, ka vana 96 nina pealt pärit märk on tihti mängus. Classicut pole mulle veel ette jäänud... Spetsiaalselt otsinud ka muidugi pole. Samas pole meil siin logokonkurss vaid särgipilt.
Lihtsalt heietusena, paljud on näinud neid silte: "life begins at xxx hp" ja "life begins at xxxx rpm". Samas stiilis "life begins with turbo whistle". 900aero.com foorumis on ühel mehel väga kõva signatuur minu arvates: "Full throttle until you see God, then brake". Samas on need kõik väljamaa keeles, kohalikus murrakus ei kõla enam nii hästi..

Algselt postitas: Cyber
Samas on need kõik väljamaa keeles, kohalikus murrakus ei kõla enam nii hästi..![]()
Tihtipeale kõlavad paljud väljendid originaalkeeles paremini kui tõlgituna. Aga kas peabki tõlkima. Ega lööklause in inglish ka särgi peal paha tee. Või mida härrad arvavad?
Eriti põnev oleks muidugi panna mingi rootsikeelne lause. Mida härrased keelevaldajad arvavad? Särgiomanik saaks lause tähenduse ju teada ning särgi nägijatele oleks mõnus nuputamine.
Griffini pea peab olema,muidu mina ei mängi...
"Full throttle until you see God, then brake". kahe käega poolt:head:
sellisel juhul meile Trionicuga 3 särki XL mõõdus!

"Full throttle until you see God, then brake". kahe käega poolt:head:
sellisel juhul meile Trionicuga 3 särki XL mõõdus!
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ideid on nüüd juba küll genereeritud keegi kõva tegija peaks nüüd ära otsustama mida kasutada kus ja kui paljukasutada siis visandi sellest tegema ja siia riputama siis saab tellima hakata, kõigile 100% meele järgi nagunii ei saa olla.(kahjuks)
Särk on väga hea mõte:headbang: kui tuleb hea asi võtan paar särki kindlasti.
Minu arust peaks seal kindlasti olema Griffin ja võiks olla kiri "Full throttle until you see God, then brake" ja muidugi neti aadres varrukal:)
aaa..ja üks asi veel naistele võiks ka mõelda ja teha nende numbreid ka(ma võtaks oma naisele)
oki olge lahedad
Minu arust peaks seal kindlasti olema Griffin ja võiks olla kiri "Full throttle until you see God, then brake" ja muidugi neti aadres varrukal:)
aaa..ja üks asi veel naistele võiks ka mõelda ja teha nende numbreid ka(ma võtaks oma naisele)
oki olge lahedad
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Kui "Full throttle..." variant ja seda saaks trükkida nii et kestaks rohkem kui paar pesu siis 2 särki.
Loodan et Full throttle ei ole mingi krdi kopiraidiga seotud.
võttes kokku seda laiali valguma kippuvat juttu:
-Särk valgeks, tundub mulle ka täna väga hea mõte
-Full throttle... slogan on lahe ja selle saab ära paigutada ilusti
-griffin on minule mitte midagi ütlev loom roolil ja mujal embleemidel. lendavad lõvid on midagi vägagi veidrat nagu nii (sry ku keegi tundis ennast puudutatuna
nagunii kõik püüavad oma autot lennukiga kuidagi seostada/võrrelda metafoorselt
-esmasp panen siia veel mõne versiooni püsti siis paistab, milline võiks viimane olla
Ega see, et mina siin sebin ja toimetan, ei tähenda, et keegi teine ei või mingeid kujundusi siia panna ja teistele haukuda anda
-Särk valgeks, tundub mulle ka täna väga hea mõte
-Full throttle... slogan on lahe ja selle saab ära paigutada ilusti
-griffin on minule mitte midagi ütlev loom roolil ja mujal embleemidel. lendavad lõvid on midagi vägagi veidrat nagu nii (sry ku keegi tundis ennast puudutatuna

-esmasp panen siia veel mõne versiooni püsti siis paistab, milline võiks viimane olla
Ega see, et mina siin sebin ja toimetan, ei tähenda, et keegi teine ei või mingeid kujundusi siia panna ja teistele haukuda anda

- Cyber
- Kontakt:
Natuke netist otsida siis on seda "Full throttle..." kirja mitmed erinevad kohad kasutanud. Mõned ringrajal, mõned ATV-de küljes (lõpuga "..then brake for turn"). Mingit kopiraiti siin küll silmapiiril pole. Üks variant, mis veel silma jäi oli "Full throttle until you see God, then hit NOS"..Algselt postitas: qdwin
Kui "Full throttle..." variant ja seda saaks trükkida nii et kestaks rohkem kui paar pesu siis 2 särki.

Ärge oma loosungitega üle pingutage!!!!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/