abi vaja: kuis kassetilt arvutisse musa lindistada saab?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

tahaks mõned vanad kassetid plaatidele mingil kujul salvastada, et neid lugusid ikka ka kauemaks jätkuks.
aga kuidas seda teha??
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
cilpkonn

Ivomets:
1. Vajad arvutis olevat korralikku helikaarti, millel on LINE-IN sisend
2. Vajad normaalset tarkvara, nagu näiteks Audacity
3. Vajadusel võin abistada ;)
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

jah, kõige parem, kui keegi aitab.
ma võin vastutasuks poritiibasid keevitada, või kraburaatorit reguleerida, või ylevaatusele 425 krooniga minna.

edit: hea, kui ka ekvalaiser oleks kasutada, et saaks nats oma kõrvale soundi sättida.
nii mõnedki asjad ju isegi TV-st lindistatud.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
cilpkonn

Arvutis olemas selline helikaart:
http://www.m-audio.com/products/en_us/A ... e2496.html
Pluss vajalikud kaablid korraliku kassetimängija ühendamiseks
Pluss vajalik tarkvara
Peaasi et Sul sellega VÄGA kiire poleks, ühe kasseti salvestus võtab samapalju aega, kuivõrd on kasseti pikkus (60, 90 min) ;)
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Ivomets kui viitsid viska lugude List siia üles. Eks asume kambakesi tööle:eureka:
Kasutaja avatar
cilpkonn

SAAB9000, sul ka vaja? :D
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

yhesõnaga esimene asi oleks kõik Tõnis Mägi lood saada arvutisse.

kassetikas peaks olema ja kaablid ka.

samas jube kahju, et ära kadunud mäxi 1989 aastal vist rock summeril olnud projekti lindistus..

seal kus arvelauaga mängiti ja kus mäx ytles, et kõik siia tulnud välismaised saavad arvelaua kinituseks.
lugu ise umbes selline-
valuuta on valutu asi
kuigi teeb kadedaks rinna
kui on välismaal sugulasi
saad teada sa õige hinna!!!

mis kyll ära annaks, kui videod ETV st saaks. Kõik mäxi videod...

edit: vanasti ma olin harjund kassette kuulama ja lindistama ikka minu tki päevas ja nii nädalaid...
nyyd lindistad cd 5 minutiga ja vahest kuulad ka 5 min...
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Algselt postitas: cilpkonn
SAAB9000, sul ka vaja? :D

Mul pole vaja, ulatan abistava käe. Nii kui nii pole õhtul midagi muud teha.

Kui youtubest mingi video leiad, siis abiks selle saamisel on www.youtubehack.net
Eugam

kohati sama küsimus...aastal 2003 sai jäädvustatud mõned videopalad,mida nüüd tahaks esmalt arvutisse ja siis plaadile...et kas loeb sama Line In ja need asjad,või vaja eraldi poodi minna?

Üritan küll teemat mitte reostada,a paistis lihtsalt silma-loodan,et keegi ei pahanda...:)
Kasutaja avatar
cilpkonn

Pean surfama oma andmepangas, mul peaks olema kuskil ETV välistuudio härrade number.. Ise igatsen taga oma 1984ndal aastal mängitud-ETV poolt salvestatud viiulipala saatest "Tulevik Täis Muusikat"

Proovin homme kätte saada härraseid
Algselt postitas: ivomets
yhesõnaga esimene asi oleks kõik Tõnis Mägi lood saada arvutisse.

kassetikas peaks olema ja kaablid ka.

samas jube kahju, et ära kadunud mäxi 1989 aastal vist rock summeril olnud projekti lindistus..

seal kus arvelauaga mängiti ja kus mäx ytles, et kõik siia tulnud välismaised saavad arvelaua kinituseks.
lugu ise umbes selline-
valuuta on valutu asi
kuigi teeb kadedaks rinna
kui on välismaal sugulasi
saad teada sa õige hinna!!!

mis kyll ära annaks, kui videod ETV st saaks. Kõik mäxi videod...

edit: vanasti ma olin harjund kassette kuulama ja lindistama ikka minu tki päevas ja nii nädalaid...
nyyd lindistad cd 5 minutiga ja vahest kuulad ka 5 min...
Kasutaja avatar
cilpkonn

Algselt postitas: Eugam
kohati sama küsimus...aastal 2003 sai jäädvustatud mõned videopalad,mida nüüd tahaks esmalt arvutisse ja siis plaadile...et kas loeb sama Line In ja need asjad,või vaja eraldi poodi minna?

Üritan küll teemat mitte reostada,a paistis lihtsalt silma-loodan,et keegi ei pahanda...:)

Kas videosid VÕI muusikat arvutisse ja edasi plaadile?
Eugam

videosid ikka....a kuna aparaat,millega lindistati,oli kah suht algeline,siis sellepärast oligi küsimus,et kas targem minna kuskile poodi...?!

Kasutaja avatar
cilpkonn

Videosid niisamalihtsalt ei saa, selleks on vajaTV/VIDEO I/O kaarti, minu XPC seda ei võimalda paraku, samas on olemas nn videopüüdurid, mida tutvustas kunagi Henn Sarv Tehnokratis
videosid ikka....a kuna aparaat,millega lindistati,oli kah suht algeline,siis sellepärast oligi küsimus,et kas targem minna kuskile poodi...?!

Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Kui salvestusel algeline aparaat, siis sul vaja midagi niisugust

edit: pilt ka
napoleon
Auto:

Kui kellelgi vaja, siis USB porti käivat kaarti, mis composite video signaali sööb(üleminek selle SCART pesast kättesaamiseks on samuti olemas), võin laenata(hea pakkumise korral ka müüa, kuna erilist rakendust sellele hetkel pole). Teadaolevalt töötab kahjuks ainult windowsiga.
Vasta