9-5 raadioga mure

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Midagi läks katki. Juhtus nii: Panin akule juhet peale aga kogemata olin unustanud süüte sisse, käis mingi prõks.

Töötab järgnevalt. Vajutades nuppu läheb tööle, raadio nupud kõik töötavad. Kui on käinud natuke aega, siis jääb vait. Seda siis a'la 5 min näiteks. Kui raadio vait jääb, siis ei tööta enam mitte ükski nupp. Käimise ajale tundub mõjuvat ka bass, vähema bassiga käib kauem.

Leidsin: Kui kaitse välja tõmmata korra (nr 9 oli vist) siis läheb uuesti käima ja käib jälle teatud aja.

Ei tööta: Roolinupud ei tööta üldse. SID raadiot üldse ei näita. Kui süüde välja keerata siis kustub ka raadio NB! Ma ei mõtle, et võti täiesti nulli keerata, vaid jätta ta kahe astme vahele. Ennemalt on koguaeg nii töödanud.

Küsimus: Kas mingil asjal võib tekkida ülekoormus, et teatud aja jooksul välja lülitab ja see ka bassist sõltub. Kui tegu üle kuumenemisega, siis kaitsme korraks eemaldamine ju ei tohiks probleemi lahendada.
MangustGrupp

nojah... tuleb ju võtmed maha võtta kui aku vahetad, vist midagi läbi põlenud... proovi elektri kilpis korra kruvikeerajaga automaatist kaabel lahti teha, kui telekas on sees =)) mis tuleb telekaga ja kilpis? :D
S9K
Leidur Leo

Ei ütleks, et tuleb võtmed ära võtta. Pole siiani juhtunud teist marki autodega. Ju on selle peale siis tehases mõeldud ja nüüd saab jälle varuosi müüa.
Factor

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Kui tegu üle kuumenemisega, siis kaitsme korraks eemaldamine ju ei tohiks probleemi lahendada.

Võib ikka, tänapäeva pooljuhtidel on igasugu "automaatkaitsmed" sees. Kaitsme eemaldamisel st. sisuliselt toite peale ja maha lülitamine nullib ka nn. "automaatkaitsme"
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
S9K
Leidur Leo

Ega ma puht sportlikust huvist tegelikult küsisin. Sellisele asjale ma näppe külge ei pane. Eks on mõistlik uus raadio kuskilt vaadata :)
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Odot, mul oli ka kunagi midagi seesugust...Aga mida ma tegin? Seda ei mäleta. Äkki võtsin mõneks ajaks veel kord aku juhtme maha?
S9K
Leidur Leo

Ei see ei aita.
Trionic
Saabiguru

Ei ütleks, et tuleb võtmed ära võtta. Pole siiani juhtunud teist marki autodega. Ju on selle peale siis tehases mõeldud ja nüüd saab jälle varuosi müüa.
Loomulikult tuleb 9-5`l pardapingega mängides(ja ka teistel uuematel mudelitel) süütevõti eemaldada lukust,sest võtme asetsemine lukus aktiveerib nii mõnegi ecu.
Esimeste aastate SS`del piisab isegi akujuhtme eemaldamisest-paigaldamisest,rääkimata "täku" andmisest,et maha kärssaks vähemalt 30000 eegu eest elektroonikat,juhul,kui võti süütelukus on.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Krt midagi oli...:freak:
S9K
Leidur Leo

Krt kas see võib olla seotud telefoniga??? Kui kõne sisse tuleb, siis lükatakse raadio vait ja seda on mõnikord täiesti lambist ka juhtunud, et telefon jääb peale ja ennem maha ei tule, kui kaitsme mõneks ajaks eemaldan.

Teine variant on, et võimendi jääb vait.
MangustGrupp

Krt kas see võib olla seotud telefoniga??? Kui kõne sisse tuleb, siis lükatakse raadio vait ja seda on mõnikord täiesti lambist ka juhtunud, et telefon jääb peale ja ennem maha ei tule, kui kaitsme mõneks ajaks eemaldan.

Teine variant on, et võimendi jääb vait.

kui nuppud raadios ei toimi ning roolijuhtimine ei toimi ei usu et on seotatud võimendiga... loogiline see pole
teager

Võta telefonil klahvitoonid maha.

terv, teager
Vasta