vajan abi: auto kooles ära

Vasta
viktorf

täna piki tammsaaret sõites auto lihtsalt kooles ära - selline tunne et keegi oleks hoo pealt süüte välja keeranud. kas on võimalik et asi on DI's? uuesti käivitades laseb käiata küll aga käima ei lähe. käiates tuli mingi hetk salongi ka kerge kärsakas. On Pärnus kellelgi üks üleliigne DI või siis annab enda oma proovida et kas asi on selles ja auto käivitub. Autoks on 1998 aasta 9-5 2.3l 125kw atm.
kui kellelgi on mingi otsene pakkumine siis võiks helistada 53467693 ja äkki siis sobivusel saame kaubale.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kui ei käivitu, siis ära käia, see suretab su DI ka siis, kui see juba surnud ei ole... Pärnus on kod. Ivomets. Ma küll ei tea, kas tal hetkel mõnda musta 4-se DI-ga autot on. Musta DI-ga autot võib veel sealkandis Tarmiidi ja Factori istumise alt leida..;) Iseasi, kas nad saadaval on...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Meka

Mul üleliigne di olemas, aga Tartus.
iisak

Ma DI-id esialgu ei kahtlustaks. Kui viga ei ole seal siis käiad teise kasseti samamoodi surnuks.
2 asja:
1. Bensiinipump
2. CPS andur
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
napoleon
Auto:

Ei hakka targemate arvamust kahtluse alla seadma, aga uudishimust küsin, millest see tuleb? Mul suri DI kõige sobivamas kohas, kus üldse surra saab - Laki Troosti ees ja oli täpselt samuti nagu keegi oleks süüte välja keeranud ja rohkem mitte üks piuks. Vikil polnud diagnoosi panemiseks vaja midagi muud peale nina - tundis trahvo(õli?) kärsahaisu.... ja mina pikalt ei käianud... proovisin kaks korda 2-3 sekundit starterit anda ja kuna targemad mõne sammu kaugusel olid, ei hakanud midagi rohkem katsetama ega leiutama vaid läksin nõu küsima.
iisak

Kärsakas võib DI-le küll viidata.
Jätkuvalt kordan iseennast-läbi foorumi on k...di raske autot remontida:wise:
viktorf

ivomets aitas hädast välja. tal oli üks prooviks anda - vahetus tehtud ja autol olid jälle hääled sees. see on nüüd siis selge et asi oli selles. ma vähemalt loodan :) nüüd aga teine probleem et vaja omale uus soetada. kas vaatama peab uut või käib ka kellegi kasutatud? ja kui palju see vigur üldse maksab?
iisak

Helista homme!
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

siin yks kasut pakkuda:http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=9821

kasut peaksid ka pärnust leidma: keki romula, või mareki romula vana ark juures turba uulitsal.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Meka

Too link on minu vana, aga ega ta uus ei ole ja vahel viskas ühe püti tagant ära, niiet garantiid ei saa anda. Aga uue tellisin saabiantilt oktoobris ja maksis 4267 eeku ja sama jubin Tartu Vikingus 4700,-
nampat

Aga minu Saabile pandi Tallinna Vikingus uus kassett tasuta...ei saandki täpselt aru kas garantii või kampaania käigus :) Aga rõõm oli suur!
Kasutaja avatar
Meka

Kasseti eest ikka maksid???? Vahetus amatööri käes ka a-la 4 min.
nampat

Ei maksnud. Seda tasuta vahetuse all silmas pidasingi :)
Trionic
Saabiguru

Teatud aastakäikude T7 juhtimisega masinatel vahetati üleilmse kampaania korras kassetid(vist kuni MY07ni).Eelduseks loomulikult korraliste hoolduste-remondi teostamine margiesinduses,või mõnes muus diileri poolt aktsepteeritud töökojas.
viktorf

igatahes oli mis oli aga eile õhtuse seisuga liigub mu auto jälle. tänud ivometsale kes aitas vea tuvastamisel - kuigi tema DI on veel tagastamata :( Iisakult sai uus ostetud ja nii me nüüd siis vurame jälle.
Vasta