9-5 kurvi pealt libedaga äärekivisse

Vasta
leho

Tere,

ma ei jõua hommikuni oodata ja loodan ööhuntide peale kes ka ehk foorumisse oma tee leiavad ja lohutada viitsivad :D

libisesin siis sellised 20-30km/h kiirusega (rool välja keeratud) äärekivisse juhipoolse esirattaga. proovisin küll üht ja teist aga ei suutnud suurt midagi korda saata et olukorda päästa.

rool on eest mingi 10kraadi viltu ja üks esiratas hoiab ka kahtlaselt ennast. oskab keegi ennustada siis enda või tuttavate kogemuste põhjal mida mul seal juhtuda võis? Hommikul püüan autoga saabianti juurde saada. liigub ta omal käel muidu praegu.
autoks, nagu mainitud 9-5 1998 aasta.

oehh,

Tänud,
T.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Roolivarras kõver? Õõts kõver? Amort vaevalt, et kõveraks läks.
Kasutaja avatar
MadMan

NG-l läksid mõlemad õõtshoovad (alumiiniumist) ja velg. Ülejäänu oli OK. 9-5 omab veidi teistsugust massi ja esisilda - seega raske öelda praegu. Õõtshoob, poolraam, rooliots - variante on mitu.
leho

kui kõvasti see mu rahakotile mõjub... halvima olukorra juhul? püüan siiani toibuda jõuludest :D
Kasutaja avatar
Skybound

Mul jäi aastajagu tagasi sarnasest laksust väga vähe puudu, libedaga läks kurvis otse äärekivi suunas. Viimasel hetkel esirattad haakusid õnneks, vastasel juhul oleks juba rooli otseks keeranud, et veermiku asemel velg ja rehv ohverdada. Lapiti rattaga kiva tabada on vist tiba nutusem jah :(
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

Algselt postitas: leho
Tere,

ma ei jõua hommikuni oodata ja loodan ööhuntide peale kes ka ehk foorumisse oma tee leiavad ja lohutada viitsivad :D

libisesin siis sellised 20-30km/h kiirusega (rool välja keeratud) äärekivisse juhipoolse esirattaga. proovisin küll üht ja teist aga ei suutnud suurt midagi korda saata et olukorda päästa.

rool on eest mingi 10kraadi viltu ja üks esiratas hoiab ka kahtlaselt ennast. oskab keegi ennustada siis enda või tuttavate kogemuste põhjal mida mul seal juhtuda võis? Hommikul püüan autoga saabianti juurde saada. liigub ta omal käel muidu praegu.
autoks, nagu mainitud 9-5 1998 aasta.

oehh,

Tänud,
T.

roolivarras,roolilati hammasvöö
rooliots
amort,rattalaager ka sodi,velg loomulikult,rehv lõhki
vedru puruks.tugilaager koos padjaga sodi
sillatala kõver, mootori padjad puruks
kere kõver jne jne

kui enamus sellest nimekirjast on korras, siis ongi ju läinud väga hästi:P
leho

ha no see kõlab päris õudukana aga rehv, velg, mootoripadjad, kere, rattalaagrid, vedru - on ok. eeldavasti ka amort oma tugilaagri ning padjaga korras. vähemasti oleks pidanud need asjad küll kohe tundma andma kui pärast kerget matsu liikuma hakkas :D
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: Mõned Aerod ja kui Hemi on lahke siis Klassikud

Herr mad1 (tänud Sulle Suur lugema õpetamise eest) on maksimalist nagu ikka. Ta luges ette mida kõike on teoreetiliselt võimalik purustada. Lisamata jäid veel mõningad nüansid: põletushaavad kohvikruusi topsihoidjast väljapaiskumise tõttu ja koljupurustused autos vabalt ringiuitava läpaka tõttu.
leho

no see oleks küll üks kuradima õnnetu juhtum ma peaks ütlema....
Kasutaja avatar
Rauno

Kui vastust tead siis teavita teisi ka.
leho

kindlasti!
auto on saabianti juures ning ootan meeleheitlikult kõnet uudistega...
Kasutaja avatar
Thom

Endal oli paar-kolm nädalat tagasi täpselt sama juhtub. Libedaga vastu äärekivi - rool viltu, veojõukontrolli tuli põles jne. Probleemiks oli kõver rooliots.
Kasutaja avatar
Rauno

Algselt postitas: Thom
Endal oli paar-kolm nädalat tagasi täpselt sama juhtub. Libedaga vastu äärekivi - rool viltu, veojõukontrolli tuli põles jne. Probleemiks oli kõver rooliots.

Tohib küsida palju see rahakotti tühjendas?
Kasutaja avatar
Thom

Algselt postitas: Rauno
Algselt postitas: Thom

Tohib küsida palju see rahakotti tühjendas?

Ausalt öeldes ei mäletagi..:red:
Troostis lasin teha, stabika varda lasin ka ära vahetada.. läks vist midagi tuhande ringi..
leho

hmm, nu saabianti juures öeldi mulle, et silmaga ei paista midagi kõverat olevad peale rooli ning ratta enda :D
soovitati sillapinki kuhugi minna reguleerima, et seal peaks siis tõeline tõde selguma - oskab keegi soovitada mingit pädevat kohta?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mart Pere, Suvila tn. Tallinn... Paremat vist võtta ei ole..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
leho

ok, leidsin siis vähe kiirema lahenduse ning lasin 400 eeki eest kusagil ahti autos ära reguleerida ning tõesti kõik tundub korras olevat :O

läks seekord siis õnnelikumalt kui oodata oskasin - kuigi väljanägemine pärast matsu oli suht kurb ja tundus, et siin reguleerimisega ei piirdu see asi.
Trionic
Saabiguru

Ega tavaliselt piirdugi.Detail(id),mis rattaasendi muutuse põjustas(id),on ju endiselt sama(d),seega viga jääb kusagile sisse,sõltumata õnnestunud sillareguleeringust.
leho

nu kuna seda viga ei suudetud tuvastada siis jääb ta sinna vaikselt sisse seniks kuni kogu esisilla vahetus teha ma arvan.
Vasta