Algselt postitas: yllar
tartus parandatud sid kestab juba üle aasta![]()
Kus kohas Tartus parandatud?
Endal vajaks ka natuke korrigeerimist.
Algselt postitas: kolhoos
Tihti on mult küsitud kus see palju räägitud Akord Tartus asub,
Aadress:Tähe 91a 50107 Tartu, Lõuna-Eesti
SID-de parandust tehakse selles osas kus müüakse vanu arvuteid ja laptope.
http://www.tartu.ee/tartukaart/tmp/45a8972e_f310_0.gif
Tavaliselt on töö valmis paari kolme tunniga. Lasin endalgi SID paneeli ära parandada eelmisel aastal - peab siiani ilusti vastu. Eelmine kevade (2006) leidsin selle koha kui otsisin inimest kes mu laptopi emaplaadil pistiku uuesti külge joodaks, kuna töö oli peen ja võimalusi asja tuksi keeramiseks palju siis ei tahtnud keegi seda ette võtta peale Akordi meeste. Peale emaplaadi remonti , mis õnnestus 100% , uurisin et kas mu SID-i kah ära parandate - vastasid nad - no problem - teeme ära.
Algselt postitas: HomersimpsonAlgselt postitas: kolhoos
Tihti on mult küsitud kus see palju räägitud Akord Tartus asub,
Aadress:Tähe 91a 50107 Tartu, Lõuna-Eesti
SID-de parandust tehakse selles osas kus müüakse vanu arvuteid ja laptope.
http://www.tartu.ee/tartukaart/tmp/45a8972e_f310_0.gif
Tavaliselt on töö valmis paari kolme tunniga. Lasin endalgi SID paneeli ära parandada eelmisel aastal - peab siiani ilusti vastu. Eelmine kevade (2006) leidsin selle koha kui otsisin inimest kes mu laptopi emaplaadil pistiku uuesti külge joodaks, kuna töö oli peen ja võimalusi asja tuksi keeramiseks palju siis ei tahtnud keegi seda ette võtta peale Akordi meeste. Peale emaplaadi remonti , mis õnnestus 100% , uurisin et kas mu SID-i kah ära parandate - vastasid nad - no problem - teeme ära.
Ehk on abi![]()
Algselt postitas: Eleri
Amidon AS kauplus Akord
Tähe 91a 50107 Tartu Üldtelefon 734 8920
Faks 734 8919
Äriregistri kood: 10002218
Leia KMKR number
Telefonid on tänapäeval kiireim suhtlusvahend, peale näost näkku vestlemise
Algselt postitas: 95SELaunch
Keegi oskab öelda, millega 9-3 SID erineb 9-5 omast? ehk siis 1 generatsiooni 9-3
Otsi siit foorumist "Pakkumiste" alt. Vihjeks "Harteron".Vabandan, et risustan aga kus saab teha ja lasta parandada ja mis on 20012 aasta hinnad raadio displeile?
Vahepeal oli kusagil kuulutusi aga nüüd pole näinud , just kui vaja...