Tegemist saab 95-ga
Kui auto külm siis töötab. Kuid soojenedes kaob kiirendusel jõud ja hakkab vahele jätma samuti kui gaasi vajutada /kohalt minnes/ jookseb nn kokku. Taastub siis kui turbo taha tuleb. Bensiini kulu tõusnud 17 l linnas. Õhtlase sõidul jätab ka vahele ning kohal seistes langevad pöörded kuskile 500 kanti.
Katalüüsaator korras. Käivitamisel ei näita ühtegi viga. Arvuti ei anna ka ühtegi veakoodi.
Tundub nagu saaks liiga plaju kas bensiini või õhku peale? Kas kellelgi olnud saranse veaga kokkupuudet?
Kõik küünlaad, filtrrid jne vahetatud.
mootori pöörded hüppavad ja sureb soojalt välja
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ära sa jummala eest avalda, mis autoga sul tegu on ...
Oma vanal 900-l olid umbes samad sümptomid, kui kõik küünlad-juhtmed vahetust tahtsid + jagaja vaakumregulaator pees oli + juhtrõhuregulaator omadega mäel oli.
Peale kõige nende juppide vahetust ei läind ikka veel päris heaks, siis vahetasin bensiinitarnijat ja auto hakkas palju paremini liikuma..
Kuna sa väidat, et "arvuti" mingeid vigu ei anna, siis on sul ilmselt vähe uuem auto. Nendest ei tea ma kahjuks midagi. Pooli loetletud juppegi ei pruugi olla.
Oma vanal 900-l olid umbes samad sümptomid, kui kõik küünlad-juhtmed vahetust tahtsid + jagaja vaakumregulaator pees oli + juhtrõhuregulaator omadega mäel oli.
Peale kõige nende juppide vahetust ei läind ikka veel päris heaks, siis vahetasin bensiinitarnijat ja auto hakkas palju paremini liikuma..
Kuna sa väidat, et "arvuti" mingeid vigu ei anna, siis on sul ilmselt vähe uuem auto. Nendest ei tea ma kahjuks midagi. Pooli loetletud juppegi ei pruugi olla.
Sa mõtled oma vabalthingavat?Algselt postitas: Cyber
Peale kõige nende juppide vahetust ei läind ikka veel päris heaks, siis vahetasin bensiinitarnijat ja auto hakkas palju paremini liikuma..![]()
Pärast radikajama Saaremaal on ka Tupsu (c900i/84a) hüppama hakanud ja seda just esimese ja teise käiguga ja eelkõige pööretel alla 2000/min. Üle 2000 pöörde kaob hüppamine ära ... maanteel stabiilselt sõites saa eriti nagu arugi, et miskit korrast ära on - ehk kiirendus on pisut lahjem.
Ehh, tuleb see Vikingusse minek kiires korras ette võtta ja vaadata, mis nad räägivad ... (ongi põhjus olemas - niikuinii tahtsin, et nad eelkõige mootoriosa vaataksid)
Ehk ei soovitata tervet mootorit ringi vahetada
Linnas sõitmise isu võtab see jõnksutamine igatahes täitsa ära ...
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Sa, Ryhkija, vaata, et sul ka kõik vaakumivoolikud korralikult küljes on, võibolla lükkasid seal majandades miskit natuke paigast ära või laseb mõni voolik nüüd läbi.
Mul puterdas vana samamoodi, algul ei tahtnud minema saada ja siis kui lõppeks pöörded kuhugi 2000-2500 kanti jõudsid, tõstis nina püsti nagu oleks turbo järgi tulnd..
Aga ärgem nüüd risustagem teise inimese teemat. Öelge parem miks 9-5 soojalt puterdab...
Mul puterdas vana samamoodi, algul ei tahtnud minema saada ja siis kui lõppeks pöörded kuhugi 2000-2500 kanti jõudsid, tõstis nina püsti nagu oleks turbo järgi tulnd..
Aga ärgem nüüd risustagem teise inimese teemat. Öelge parem miks 9-5 soojalt puterdab...
Aitähh, endalgi käis sarnane mõte peast läbi - kui koju jõuan viskan kohe pilgu peale. Varem ei saand, sest Tupsu seikles ilma minuta Tartu pääl ja ise olen Tallinnas, nüüd tulid koos Saabiiirega kah siiaAlgselt postitas: Cyber
Sa, Ryhkija, vaata, et sul ka kõik vaakumivoolikud korralikult küljes on, võibolla lükkasid seal majandades miskit natuke paigast ära või laseb mõni voolik nüüd läbi.
Linnas sõites enamb-vähem sama siin.Mul puterdas vana samamoodi, algul ei tahtnud minema saada ja siis kui lõppeks pöörded kuhugi 2000-2500 kanti jõudsid, tõstis nina püsti nagu oleks turbo järgi tulnd..
Risu lõpp, 9-5 kohta ei oska ma kahjuks midagi tarka öeldaAga ärgem nüüd risustagem teise inimese teemat. Öelge parem miks 9-5 soojalt puterdab...
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 
Jansal on umbes sama viga autol igatahes peale igasugu trikke ja proovimisi on mõistus munadega triikis ja esmaspäeval 15 siis on kohtamine antiga määratud ehk sealt saababi. Hiljem võin tarkuse terakesi jagada kui murest jagu saame.
-
konks222
- Auto: SAAB 9-5 2,0 141KW SAAB 9-5 AERO 184KW sed. SAAB 9-5 AERO 184KW univ.
Õhtust.Ei hakanud uut teemat tegema.Soojalt tühikäigul puterdab. Jõhvi autohalli kompu näitab et segu lahja 2,6 Vajalik oleks3,6-6,3 Sumps korras,vaakumvoolikutes lekkeid ei leidnud.Hiromant arvas et asi on kas interc.....i radikas või õhulugejas.On seevõimalik et radikas lekib?kuidas kontrollida?Õhulugaja on vist päris karm laks.2,0 141kw 98a.
-
konks222
Radikas terve. öö otsa oli 0,3 atti sees, pole aega suurde linna ka praegu minna. Homme peab katsetama teist õhulugejat. Kas 110 kw ja141 kw õhulugejad on samad?
Samad.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
konks222
Õhulugejat proovitud.Õnneks selle viga ei olnud.Esialgu mõistus otsas.Tuleb vaakumvoolikud uuesti üle käia.Vahel töötab kui Hansu viiul ja vahel kui rehepeksu karnituur.
Algselt postitas: konks222
Vaakumvoolikud uuusti kõik üle käidud ,ei midagi. Täpselt niisugune hääl nagu vaakumleke.Juba tuleb kimpude viisi karvaseid suust välja!
kas sa oma tööga ei teeniks rohkem selle ajaga:wall:
kui huvi suur,igav, aega üle ,siis muidugi ,kuid vastasel korral ma ei saa aru, milleks spetsialistid olemas:P