... endine Troost nüüd siis Audacer, tööd teevad ikka samad mehed - Iisak ja Trionic. Tase on sealmail ikka eriti kõva!!!
Viisin hiljuti, mingi reede, oma auto mootorikette vahetama, lisatöödena oli vaja veel ka mõned puksid vahetada ja veel nipet-näpet, ühesõnaga tehti auto korda ja iseenesest mõistetavalt pidin auto kätte saama kas laupäeval või esmaspäeval aga telefon helises juba reede õhtul, et tuleksin oma autole järele, imestasin, et kuidas nii kiiresti aga auto oli tõesti päevaga "uueks" tehtud ja hinnas saab nendega kah väga ilusti kokkuleppele. Olen seda maja külastanud erinevate Saabidega juba ca. 2 aastat kuid nii head teenindust pole seal varem kohanud, ei tea küll mis see põhjus võiks olla???:freak:
Ühesõnaga, ülikõva!!!
kiitused kadaka poistele
-
S9K
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Armastus autode vastu??? Mõnedel inimestel on selline komme kõik ilusti korda teha ning õige seltskonnaga on selline töö ju eriti luks. Kunagi tulevikus tahaks ka kindlasti seda kohta külastada.
Nii taaskord SAAB sealseid töömehi kiita, nimelt hakkas mu saabik eile õhtul päris hilja pealinnas kolisema, ise olin kodust väääga kaugel ja roolis oli mu kaasa koos kahe pisku lapsega, kiire kõne trionicule ja järgmisel hommikul esimese asjana olid ta õlised käed mu piduriklotside kallal, viga kiirelt ja korralikult lahendatud ning kaasa sai oma sõitu turvaliselt jätkata. Aitähh ja olgu nende poiste käed ikka tööd täis, nii ööl kui päeval!