K: 9-5 peeglite juurest koorub kate maha

Vasta
IS-D
Auto:

et siis küsimus, mis materjalist on küljepeeglite kolmnurk ning mingi osa varrest, millelt plastikkate maha koorub, või on see värv. Kas on neid võimalik lihtsalt asendada ( kolmnurk ja peeglikorpust) või mingitmoodi üle värvida? On keegi kokku puutunud? Tänud! :conf:
Skol

See peaks olema alumiiniumist kinnitus, kust värv maha koorub. Kuigi kere osa, ei lähe see paraku garantii alla. Just alles küsisin VM-st. Aga nad pakuvad ülevärvimist, ca 2000.-.
avelito

Olen küll kokku puutunud, alles eelmisel suvel värvisin mõlemad üle. Peeglite eemaldamine käib lihtsalt- seestpoolt salongist eemaldad paraja jõuga plastikkatte, siis ootab sind mingi vahtkummist või misiganesest tihend, eemaldad ka selle, siis võtad lahti pistikud, neid seal kaks. Ja viimasena vajavad eemaldamist paar-kolm kruvi. Ja ongi peegel koos korpusega käes.

Kui värvima hakkad, ja avastad, et see ülejäänud osa korpusest segab sind(plastik osad), siis ÄRA SA JUMALA PÄRAST PROOVI SEDA EDASPIDISE TÖÖ LIHTSUSTAMISE PLAANIGA EEMALDADA(see lõppeb sul uue peegli-plastikkatete ostmisega).

Mina eemaldasin enda peeglitel niipalju seda vana värvi, ja roostetanud alumiiniumit, kui sain. Päris haljaks ei saanudki. Tegin seda 0-liivapaberiga.

P.S. Enne lihvimist värvimist kata maalriteibiga KINDLASTI kinni kõik muu mida sa värvida-nühkida ei taha. VOT !!!

Ja sellest, kui kõike värvi maha ei saa, ära lase ennast heidutada, proovi lihtsalt pind võimalikult tasaseks saada. Ahjaa, kasutasin ma täiesti tavalist musta aerosooli, ning kestab see mul siiamaani. Aerosool maksab ca. 60.- purk, ühest jätkub mitmeks värvimiseks, pluss siis natuke enda ajakulu, kuid vaevalt see kõik sul 2 kilo kokku teeb.
.
IS-D
Auto:

Tänud vastajatele ja Avelitole üksikasjaliku õpetuse eest!:thumb:
Vasta