IntSaab 2009
Mõte nagu liigub mineku suunas.
Liiatigi kui Saabfestivali Rootsis ilmselt ei tule....
Liiatigi kui Saabfestivali Rootsis ilmselt ei tule....
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Mina oleks ka tulija, kuid trippi alsutan Norrast. Kristiansandist-Taani-Saksa-IntSaab. Sõidan Tallin-Stocholm-Lääne_Norra otsa kuskil 2 korda kuus. Väljaminekud on:
1. Laevapilet - 2300.- (A-klassi kajut, Autopakett, Tallink cold. Ilmselt autopakett B klassi kajutiga tuleb sama)
2. Eestist paak täis - ca. 800
3. Orjängist (ca 50 km. Rootsi-Norra piirist) pool paaki täis. ca. 500.-
4. See teeb siis 3600.- Tallinn - Kristiansand.
Muidugi tuleb siis veel lisaks praamipilet Kristiansand(Oslo) - Hirtshals(Kiel) + bensuraha ülejäänud tee jaoks. Nüüd veel summa kahega korrutada ja
o
1. Laevapilet - 2300.- (A-klassi kajut, Autopakett, Tallink cold. Ilmselt autopakett B klassi kajutiga tuleb sama)
2. Eestist paak täis - ca. 800
3. Orjängist (ca 50 km. Rootsi-Norra piirist) pool paaki täis. ca. 500.-
4. See teeb siis 3600.- Tallinn - Kristiansand.
Muidugi tuleb siis veel lisaks praamipilet Kristiansand(Oslo) - Hirtshals(Kiel) + bensuraha ülejäänud tee jaoks. Nüüd veel summa kahega korrutada ja

MUl plaan nagunii suvel trippima minna sinnapoole, miks siis mitte kaks üritust ühendada... Kui teistel minekuplaan kindlam, võiks asjad uuesti läbi arutada...
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ma võin ka eraldi alafoorumi teha selle tarbeks, kuhu siis asjast huvitatutel on ligipääs. Siin teemas võib siis juurdepääsu küsida. Samas võib ka nii kokku leppida, et kel huvi pole, see ei võta ka sõna..
Kirja tuleks end suht-koht kiirelt panna seal, edasi on juba natuke aega trassi planeerida jms.

Kirja tuleks end suht-koht kiirelt panna seal, edasi on juba natuke aega trassi planeerida jms.
Mina oleks käsi, esialgu vähemasti asja arutama 
Peab vist siis ära regama, ega need keskeurooplased pruugi lasta pikalt venitada.

Peab vist siis ära regama, ega need keskeurooplased pruugi lasta pikalt venitada.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
eks järgmine nv uurin ka lätlaste käest kust ja kuidas minnakse...
koos oleks huvitavam
koos oleks huvitavam
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

No, kui on eestist tulijaid ning kes tahavad "Aeglasemalt" tagasi kulgeda ... siis võin hea meelega pakkuda üht suvemajakest kus mõned magamiskohad ning ruumi mõnedele telkidele Luksemburgi väikeriigis ... peaks ise ka sel ajal kohal olema 
Et siis pisikese kõrvalpunktina, kui ruuti planeeritakse vms
:headbang:Sipelgaz

Et siis pisikese kõrvalpunktina, kui ruuti planeeritakse vms

:headbang:Sipelgaz
Algselt postitas: Cyber
Noh, härrad-prouad huvilised... Saaks näiteks ~kolmapäeval kusagil kokku ja mõtleks pisut minekuplaanide peale? 2 nädalat on aega end kirja panna veel.
Postitage siia ka mingi update siis... endiselt oleks rodtripist huvitatud...
terv, teager
Lisaks eilsele arutelule, väljavõte korralduse kodulehelt.
Tundub, et jutu järgi saadetakse väravast minema, kui regatud ja makstud pole.
Registration for the International Saab Club Meeting 2009 closes on June 1 as it is then no longer possible to participate. During the weekend of 7 - 9 August, there is no possibility to sign in! Would you like to participate, make sure your registration, as well as your payment, is with us no later than June 1, 2009.
EDIT: panin siis ennast kirja
Tundub, et jutu järgi saadetakse väravast minema, kui regatud ja makstud pole.
Registration for the International Saab Club Meeting 2009 closes on June 1 as it is then no longer possible to participate. During the weekend of 7 - 9 August, there is no possibility to sign in! Would you like to participate, make sure your registration, as well as your payment, is with us no later than June 1, 2009.
EDIT: panin siis ennast kirja
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Kas arutelul teekonda ka arutleti? Regad saab veel aga palju kindlaid minejaid on? Äkki on keegi uurinud kuidas ööbimisega on?
E: Olen selle ürituse oma puhkuseplaanidesse planeerinud kuid, endiselt valiku ees mida ikkagi teha.
E: Olen selle ürituse oma puhkuseplaanidesse planeerinud kuid, endiselt valiku ees mida ikkagi teha.