Head unit`i kättesaamine keskkonsoolist

Vasta
codera

Oleks vaja audioplokk keskonsoolit kätte saada. Leidsin neli täpselt aukudesse sobivat pulka, aga ei taha sunnik mitte kuidagi välja tulla :conf: Lugedes seda juhendit, siis tundub asi väga lihtne olevat. Kas need pulgad peaksid olema terava otsaga?
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Võta SID enne ära, siis saad SID-i august käe sisse panna ja raadiot tagant lükata. Ta on väga tihedalt sees. Mina kasutasin nelja 2 mm naela. SID tuleb väga lihtsalt välja.
Trionic
Saabiguru

Blaupunkt-Grundig brändide "kahvlid" on pilli väljavõtmiseks õiged.
Eleri

Jaa ka need originaal pulgad tuleb ka täpselt ilusti õige sügavuseni lükata. Kuni käib plõks, siis haakuvad:) Lühikese närvi ja vähese julguse korral seda ei juhtugi. :D Edu! Mina ei julgenud, karjusin appi!

Orig pole 4 pulka, om 2+2, ,mida koos painutada
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Lisaks kui raadio on ikka tihkelt sees, siis ei aita ka need õiged klambrid. Kirud ja vannud.
codera

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Võta SID enne ära, siis saad SID-i august käe sisse panna ja raadiot tagant lükata. Ta on väga tihedalt sees. Mina kasutasin nelja 2 mm naela. SID tuleb väga lihtsalt välja.

Tänud sulle hea nõuande eest! Tõesti, kui SID eest ära võtta, sai raadio suht väikse vaevaga kätte. Täitsa piinlik, et ise selle peale ei tulnud. :red:
Vasta