Talvekokkutulek??

Ühised tegemised
Vasta
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Sellest summast (200) ammu teadlik. Mis lihtsalt mõtlema pani on see, et kui näiteks 200 ära kannad, ning ei saa piisavalt rahvast kokku, ning lisaraha oleks vaja a la 500 veel juurde siis suht hapu. Enivei täna kannan 2 inimese raha ilusti üle :) Kandke pappi, siis saavad korraldajad ka rahus magada, et üritus sujuks :)
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

Ma tulen ka kindlasti 2-kesi, ainult loodan kohapeal tasuda saada.
Nakataja

No nii sai kah enne aastalõppu omapoolne panus kokkutuleku õnnestumisesse lisatud.
Tehke teiegi heategu, et vana aasta patud lunastatud saaks ;)
tarmiit
Saabiklubi liige

Vaatasin pilte ja meenutasin möödunuid kokkusaamisi ja arvan,et on mida mälusopist välja kaevata.On need kujunenud huvitavateks kokkusaamisteks erinevates lahedates paikades ja suht-koht kindel tulija ka sel korral,aga stopp...plönni jagan uuel aastal
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
A2hj
Auto: Saab 9-5, Sportcombi, 2005.a.

Panen end kirja üks seekord.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No Fear kas sul mingi action plan ka on?? Et nagu mida me seal päevaga peale hakkame??

Samas julgustaks inimesi siiski end kirja panema..:) 23-32.5 inimest...tulemus on päris hea, aga kui te ikka kindlad olete, siis pange end kirja... Ja kui veel eiole kindlad siis pange ikka kirja, siis tekib äkki motivatsioon end selleks hetkeks vabaks teha..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

omalt poolt sooviks ka päevakavva panna ühe punkti, mis oleks ehk ka üheks motivaatoriks kokkutulekule tulemiseks. nimelt on mul au „Estniska Saabklubben Surströmming” 5-liikmelise kogukonna nimel teatada, et mainitet klubi annab igaühele võimaluse tõestada, kes meist on tõeline Saabipede ja kes niisama kõvataja. seda saab teha Rootsi rahvusrooga Surströmmingut süües – kõvad tegijad söövad seda keedetud kartuli, rohke sibula ja leivaga, tõelised hardcore Saabipeded panevad Surri aga „otse pütist”. viimastele on ESKSS poolt ka vastav diplom üle anda. Nii et Saabirahvas, pange vaim valmis ;)

ESKSS nimel
aljoga
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Hakkab looma, hakkab looma!
...Strömming pidavat ikka midagi tõeliselt ilget olema, tuleb järgi proovida.
Trionic
Saabiguru

Mädanend kalaraiped:red:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kokkutulekutel on teil alati kindlasti mingid võistlused olnud. Üks minu lemmikutest on jääraja sõit. See oleks väga hea võistlus. Kas siis mingi vigur või lihtsalt aja peale. Kui aga seda võimalust ei leidu, ei ole ka midagi hullu.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Algselt postitas: Cyber
No Fear kas sul mingi action plan ka on?? Et nagu mida me seal päevaga peale hakkame??

asi susiseb ikka ja mõtlen, sest niisama lihtsalt kokku tulla on ka tegelt jõle nõme, sööme-joome-mõliseme ja saunatame ning kogu muuzika...

ma nüüd ei tea, kas Viljandis kokku saada on natuke kaugel sellest kohast, ma lihtsalt mõtlen, et oleks ka siin linnas suht ülbe üks tiir peale teha ja näidata autosi, mis on seda nime väärt sõna kõige otsesemas mõttes. Viljandist sinna on sõita umbes 20 km.
Kuna aga seal on mingi mäe taoline asi ka siis ei puudu "kelguga" liu laskmine ja mu selline trall lume sees.
S9K
Leidur Leo

Viljandist läbisõidu idee poolt olen 100%. Ma tahaks pärast vanade pikki nägusid näha. Ja kui jutt juba kelgutamise peale läks, siis kas peab hakkama poest kelku vaatama v?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

NF-l on mingi juba varem tarvitatud "libe asi", selline pikk ja valge, lohisev, kilesarnane... Mitme inimesega saab sõita...Kui ta seda ribadeks pole ajanud siis ilmselt tarvitatav..:)

Kui Viljandist ainutl 20 kiltsa on siis võib ka sealt läbi sõita... tegelt ma vist ei tohiks sõna võtta kuna oma autoga tulek on väga suure kahtluse alla sattunud, selgub lähipäevil, kas ja mis ja kuidas..:( (õlirõhuta on kurb maaailm....)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

mul on see asjake ikka veel jah ühes tükis...
olen proovinud seda libedikku ka juba sel aastal ja võtab head tuurid ülesse ikka küll. mägede probleem on lahendatav ka lossimägedega...
S9K
Leidur Leo

Lossimägedes sõidad ennast surnuks:poke:. Uueveski suusa mäel veits parem aka kaevukal.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Lossimägedes sõidad ennast surnuks:poke:. Uueveski suusa mäel veits parem aka kaevukal.

ee---minu arust sai seal mäel paar aastat tagasi vastlapäeval noor koolitüdruk surma...:(

ega nende mägedega tegelt janti ei ole jah!
S9K
Leidur Leo

Noh tegelt sai jah. Ta oli minu paralleel klassist (puhaku ta rahus). Aga sa suutsid nüüd inimesed ära hirmutada:D. Ei tegelt on lossades ka peris äge, mägi aint suht järsk.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

siis on veel võimalus proovida jääraja sõitu...ma arvan, et see peaks vast küll paljusi huvitama...
loomulikult kui jää ära ei sula;) siis on vast pisut raskusi järve peal sõita:D
tuleb ull hoog sisse võtta ja vee peale kihutada!

no nii
Tänase, kolmekuningapäeva seisuga on kokkutuleku jaoks raha annetanud...

Cyber
Madman
Zill
Wilddog 2x
Nakataja
A2hj
Part
Aljoga
Tram e. märt

EDIT:

SAABNINETHOUSAND
NO FEAR 2x

Kokku on suudetud koguda 2650.-
ainult 5350.- on veel vaja:eureka:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

jäärada on seal siis kus?? või mõtled sa Viljandi järve peal??
Praegune ilmateade lubab siiski külma jätkumist ja isegi lumelisa...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

no siin on igal korralikul talvel olnud Viljandi järve peal jäärada ja sellel nädalavahetusel on linnas sees oleval Paala järve peal motikate jäärajasõit. Igal aastal on tekitatud ka Männa karjäälile rada. See jääb siis 8 km Viljandist Pärnu poole.
S9K
Leidur Leo

Männa karjääriga selline lugu, et tuleb vist luba küsida. Seal mitu korda poliisman käind. See ka muidu kõige parem rada. Viljandi rada on kõige nõmedam, kaks "pikka" sirget ja ülejäänud 1 või 2 käigu sõit. booring.

Männa karjääri juures käivad veel mingid kaevandused. Vist teevad sügavamaks, igatahes ühest kohast enam peale ei pääse, samas on juba peal käidud.
saabionu

Saabionu on ka sel aastal tulija oma 87 a.Aeroga,kui neid vahepeal ära ei osteta.Andke varakult teada kus,mis,millal.Taevaskoja puhkemajas saaks hea hinnaga välja üürida(sugulaste oma).Võib olla võtan veel paar saabihaiget kaasa.Teeks sauna ja jagaks muljeid.:drink:
S9K
Leidur Leo

Toimumis aeg 28 jaanuar ja koht Tagametsa.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

NOH!

Asi on nüüd nii, et eile, 09.01.2006, suhtlesin Tagametsa rendileandjaga ja küsisin siis arvet.
See arve tuleb mulle vast siis sellel nädalal ja maksmise tähtaeg on mingi 18.jaanuar 2006. 8000.- eestis käibelolevat raha.

ARVESTAGE SIIS SELLEGA, KALLID KAASSAABLASED!!!!!
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

kiiremate laekumiste eesmärgil soovitaks sul pidevalt update`da maksnud inimeste nimekirja ja pushida nt u2u kaudu neid, kes on end küll kirja pannud, aga ikka veel maksnud pole. ehkki see top 10 postitajate nimekiri küll suurt midagi peale seal platseeruvate isikute grafomaaniliste kalduvuste ei näita, võiks küsida, et miks top 10 mölisejatest senini ainult 5 ennast kirja on pannud (Cyber, ivomets, part, NO FEAR, aljoga)... :poke:
Vasta