Saabneti särgid vol 2 äkki?

Siia koondub kõik, mis seostub ühiste ostude ja meenetega.
Vasta
Nastix

Algselt postitas: suur
Oot-oot, see tühik läheks küll igasuguste reeglite vastu.

Peale Keeleveebis surfamist pean tunistama, et sul täiesti õigus. Ma jälle vähe targem :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Et Chipyl lugemine kergem oleks, siis tegin üks väike tabel...

Näha saab siit
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
kashka

parandan cyberit:
siit
ja olenevalt hinnast võid mind M alla lisada
Kasutaja avatar
tripp

Panin ka ennast tellijate nimekirja. Loodan, et pole veel lootusetult hiljaks jäänud :freak:
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Nastix

Nii, peale seda, kui minu naispere oli särgikavandit näinud, otsustas tütar, et temale meeldiks kah sellise särgiga ringi käia. Ehk et minu nimele lisandub N-XS särk.

Ma nüüd ei tea ainult, kas ise saan sinna tabelisse juurde lisada või mitte ?
muidumehike

Kuhu siis raha kantima peab särkide eest :cool: ???
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Tähendap... teeme siis nii.. Kes on juba kirjas ja tahavad lisada, siis need kirjutavad mulle ja ma parandan. Need kes ei ole veel kirja pannud, need täidavad ilusti selle regimislehe ära, mitte ei kirjuta siia!

Nastixile panen lisa kirja.

Kashka, milles sa mind parandad? Täpselt identsed lingid ju?? Pane end palun seal regimislehe peal kirja, sealt jõuad ka tabelisse.

Kleer, kui sa lugema jutud, siis mida sa selle kommentaariga seal tellimislehel mõtlesid? Milline L see lisaks veel peaks tulema?

Raha kogumisega ma võin tegeleda, aga sel korral tahan ma saada kogu papi ettemaksuna! Eelmiste särkide tellimise ajal oli mul natuke vaba finantsi, et maksta ära ka nende meeste eest, kes tahtsid maksta kättesaamisel. Sel korral nii lihtsalt ei lähe kahjuks. Lõppsumma oli eelmisel korral mingi 11-12 kilo, mul lihtsalt pole hetkel seda.
Hinna selgitab Chipy ehk lähiajal välja? Nagu ma aru saan, siis erilist vaidlust enam kujunduse teemal ei tule... Kui hinnad teada saab, eks ma siis ütlen teile ka koha, kuhu papp kantida.

Isiklikust seisukohast oleks versioon 2.2 pisut parem, seal on rohkem detaile välja joonistunud
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
andreas

Algselt postitas: Cyber

Kashka, milles sa mind parandad? Täpselt identsed lingid ju?? Pane end palun seal regimislehe peal kirja, sealt jõuad ka tabelisse.

küss on vist aadressis olevas sõna "särk" ä-tähes, osad brauserid tõlgendavad seda valesti ;)

EDIT: topelt ei kärise :P
Kasutaja avatar
tripp

Kashka, milles sa mind parandad? Täpselt identsed lingid ju??

Cyber, su lingis 'ä' täht sees, mis IE kasutajatele annab error 404 ;)

EDIT: Kiiremad mehed jõuavad ikka enne ;)
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

IE --- phähh... :P Aga no ok .. ma teen siis n...grisõbralikuks selle...
Pilt
Kasutaja avatar
Chipy

kas nagu rohkem ei olegi särgi tahtjaid??? eelmine kord oli ikka rohkem ju... eks hind jääb sinna eelmise aasta särkide tasemele.
Lisaks siis, et särk tuleb selline ilus vesi-hall ja trükk, kas eriti tume sinine või must. Naistele otsin just särki mis naistele meeldiks - elastaani ja v kaelusega. Kui on küsimusi siis andke teada. Selle telimise lingi võiks ka panna esilehele.

PS Kleeril on nii palju särke vaja kui tabelis on
Nastix

Algselt postitas: Chipy
Naistele otsin just särki mis naistele meeldiks - elastaani ja v kaelusega.

Minu proua kiitis selle mõtte väga heaks :thumb:

Ja igaks juhuks lisan, et see versioon 2,2 rohkemate detailidega on minu arvates kõige parem. Kuid kuna Sina oled korraldaja, siis arvan, et eks Sa ise otsustad.
tarmiit
Saabiklubi liige

Tellimine on keeruline!! Kuskil nähtavamal kohal peaks tellimisesedel olema!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
suur

kas nagu rohkem ei olegi särgi tahtjaid??? eelmine kord oli ikka rohkem ju...

Noh, alles üleeile (reede õhtul) näidati lõplikku kavandit. Usun, et tuleb lihtsalt natuke rohkem promo teha. Paljud ei pruugi üldse nädalavahetusel arvuti taha sattuda ka. Usun, et esmaspäeval saab registrerimisleht tõsist täiendust.
Tuletaks ka möödund aasta hindasid meelde.
Algselt postitas: Chipy (kuupäev: 11.07.05, teema: http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=1391)
särkide hinnad siis lõplikud:
mehad: 99.-
naiskad: 166.-
Haikala

mehad: 99.-
naiskad: 166.-
[/quote]

Õuh... :freak: Mis need naised kurja teind on, et nende särgid niipalju kallimad on?
Kasutaja avatar
Chipy

naised on lihtsalt kallimad ;)
zill

see on jah päris karm.
aga noh särgid on seda väärt ma arvan, muidugi naised samuti ;)
Saku PEOREKKA hooldaja:)
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Upitaks pisut teemat... Hetkel siis 70 särki kokku... vähevõitu. Eelmine kord oli rohkem!

Chipy, kuidas edeneb? Kas selgub midagi TÄPSE hinna suhtes? Mul on tunne , et oodatakse seda enne kui tellima hakatakse...
Pilt
Kasutaja avatar
Saabiiir

Tekkis selline pisut rumal küsimus. :red:
Kas oleks võimalik teada saada, kui pikk on meeste S ja kui pikk XS? Ei ole kindel, kumma endale tellima peaksin (naistesärki ei taha - elastaani ei söö).
Kasutaja avatar
Chipy

Hinnast - särke võib teha normaalse reklaam t-särgi (nagu eelmine kord) või siis võtta kvaliteetsärgi toorik ja sinna peale trükkida. Vahe on kanga tiheduses ja õmbluste kvaliteedis. Mõlema tootmisprotsessis on ikka arvatavasti mõned kollased näpud mängus olnud.
Tavalise särgi hind on 97.- (toorik 59.-), kvaliteetsärgi hinnaks on umbes 170.- (toorik u130.-) Naiste särk maksab arvatavasti nii nagu ennemgi. Oleneb kui täpselt ja millise tootja käest ma selle särgi saan.

to sabiir: ära sa särki sööma küll hakka ;) See pikkus on ikka suhteliselt lühike. Saan selle mõõdu nädalalõpuks ehk.

to cyber: eelmine aasta oli umbes sama palju särke :)
hoplaa

Kas hoplaa ka veel särgi saab? SAAB TA JEE!
Super! Vaat mis juhtub kui harva arvuti taha satud, nii võib asjadest ilmagi jääda. Ma võtaks mõne tüki kindlasti, kui tellimisega veel paar tundi kannatab oodata, mul proua paneb last magama ja ma ise suurustest miskit ei taipa. Kas lastele ka saab tellida, lapsed veel väikesed, umbes 2-ne ja 6-ne?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

to cyber: eelmine aasta oli umbes sama palju särke :)
99 oli .. niiet praegu on veel ruumi.

To: hoplaa: http://www.saabnet.ee/reg2 tellida saab veel jupp aega.
Pilt
suur

Algselt postitas: Cyber
To: hoplaa: http://www.saabnet.ee/reg2 tellida saab veel jupp aega.

Cyber, äkki paned inforibasse suvekokkutuleku ja särkide tellimise regamislehtede lingid? Ehk meelitab sellega ka seltskonda ligi.
KT100
Saabiklubi liige

Ma ei jõua ilmselt tüdrukute kommentaare tagumise kirja kohta ära kuulda, aga eespoolne pilt kompenseerib selle. :headbang:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

nonäed.. juba on number 90 peale jõudnud. Kontrolli mõttes vaadake ehk siit üle, kas ma olen kõigest õieti aru saanud. Mõningad parandused on ka tehtud -> djk, smr. Ühe nime pidin välja mõtlema ümber nurga... sellist kasutajat nagu "saabnet.ee" meil pole..:)

Chipy kas sul XXXL särki on üldse? Üks on tellitud, kuid ma ei tea, kas seda on võimalik saada...
Pilt
Vasta