Laseks pisut liugu??
-
- Overboost addict
ma just tulin ära, mõned klassikud, tonnine ja üks 9-3 jäid ja eleri sõitis vastu kui ära tlin. see kus see on on keeruline seletada. Koju oskasin vähemalt sõita 

Sent from my Monte Carlo using B236
Algselt postitas: CyberAndres helistas ja ütles et toimuv on üle mõistuse lahe. Jää on sile, autosid oli umbes 6 ja saab sõita sõna otseses mõttes (kahe)sajaga. Lund maksimum 20cm. Terve järve pikkus uhamiseks.Algselt postitas: andres
Lähen vaatan mis toimub.![]()
Eile kõik klappis. Ilm hea. Rada mõnus. Segajaid vähe. Väga hea "üritus".

Algselt postitas: optimus
kus se täpselt asub, ma ka just ärkasin
paldiski mnt , muudkui uhad paldiski poole sisi näitab vasakule Klooga, sõidad läbi vasakule üle raudtee, otse, paremkurv 90 kraadi, veel 200-300 m ja vasakul näedki järve
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
kah tagasi nüüd. Ilm oli pisut sant ja rajast polnud haisugi. Oleks mingisugunegi rada olnud oleks pisut huvitavam olnud. Hetkel oli lihtsalt sihitult sõitmine, sest igal pool nägi asi suht ühesugune välja...
Rõvedad kivid on seal ühes kohas... Täpselt sellise koha järel, kus auto kipub käest ära minema. Pisemast õnnestus tagurpidi üle sõita, miskit sellest ei juhtunud õnneks.

Algselt postitas: Cyber
kah tagasi nüüd. Ilm oli pisut sant ja rajast polnud haisugi. Oleks mingisugunegi rada olnud oleks pisut huvitavam olnud. Hetkel oli lihtsalt sihitult sõitmine, sest igal pool nägi asi suht ühesugune välja...Rõvedad kivid on seal ühes kohas... Täpselt sellise koha järel, kus auto kipub käest ära minema. Pisemast õnnestus tagurpidi üle sõita, miskit sellest ei juhtunud õnneks.
Kindlasti oleks parem olnud kui rada oleks märgitud.

Oli kuidas oli aga minule meeldis.
Palju siis on selliseid kohti, kus saab katsetada maantee kiirusel auto käitumist libedal?
PS. Kas pilte ka sellest actionist näha saaks? Kui ma ei eksi siis mõned hetked ju jäädvustati!
Palju siis on selliseid kohti, kus saab katsetada maantee kiirusel auto käitumist libedal?
PS. Kas pilte ka sellest actionist näha saaks? Kui ma ei eksi siis mõned hetked ju jäädvustati!