One Mile Challenge 2007 19. mai
Mina olen suure tõenäosusega juba reede õhtul Haapsalus, seega kolonniga kahjuks ei liitu. Loodan ainult, et sisse ei maga, kuna sisetunne ütleb, et reede õhtu kuiva kurguga ei möödu ja sisestunne on mind harva petnud 

[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
praeguseks on registreerimine lõppenud, nimekirjas paistab vaid üks SAAB.
http://opentrack.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=57
krt, ise magasin ka maha, plaanisin ikka osa võtta
http://opentrack.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=57
krt, ise magasin ka maha, plaanisin ikka osa võtta

-
- Overboost addict
Teeks ikka nii, et koguneks sellisel ajal, et saabuksime võistluspaika siis kui midagi näha ka on. Kui võistlus ise(sõidud) algab orienteeruvalt 13.00 siis võiks Laagris kokku saada kell varemalt 10.30.
Kuna asjani on aega siis pakun sellise variandi välja. Eks keegi kindlasti tahab selle pihuks ja põrmuks teha, aga variant pakutud!
Kuna asjani on aega siis pakun sellise variandi välja. Eks keegi kindlasti tahab selle pihuks ja põrmuks teha, aga variant pakutud!
Sent from my Monte Carlo using B236
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Uurisin pisut nende nissanite tausta. Hobujõude on küll seal 350+ kui vääne jääb alla igasugust arvestust.
leidsin ühelt dünolehelt 436hj nissan sx millel on ca 363Nm?:wtf:
Nii et paistab, et saabidel võib isegi väikene lootus olla

Krt ajate siin tõsise kiima peale:D Peab hakkama ka plaane ümber tõstma et saada vaatama tulla. Härra Kaspariuse jutt kokkusaamisest laagri maksikas kell 10.30 on väga vastuvõetav. Ei näe endas jõudu kohapeal kolm tundi niisama passida.
Kui midagi erakorralist ette ei tule siis olen kohal ja
TROLL
Kle vb on isegi 10.30 vara. Kui 13 hakkab siis võiks kuskil 11 koguneda ja 11.30 jugama panna. Saabiga Saab haapsallu tunniga iga ilmaga.
Kui midagi erakorralist ette ei tule siis olen kohal ja

Kle vb on isegi 10.30 vara. Kui 13 hakkab siis võiks kuskil 11 koguneda ja 11.30 jugama panna. Saabiga Saab haapsallu tunniga iga ilmaga.
Algselt postitas: jupats
Uurisin pisut nende nissanite tausta. Hobujõude on küll seal 350+ kui vääne jääb alla igasugust arvestust.
teadjamad parandavad loodetavasti kui mingit jama ajan, aga lõppkiiruses on vist hobused tähtsamad kui vääne.
Nii kergel autol nagu Nissan on ka 363Nm kõva vääne. Ma arvan, et Saabide suurem (kui on suurem) vääne kompenseerib tema raskemat keret ja suuremat õhutakistust Nissaniga võrreldes.
Samade hobuste juures peaks ka lõppkiirus sarnane olema.
Eks vist oleneb ka sellest, missuguste pööreteni seda väänet jätkub. Kukub ära teatavasti pöörete tõustes vastupidiselt kilovattidele.
(ei ole ma mingi teadja, lihtsalt pakun
)
Samade hobuste juures peaks ka lõppkiirus sarnane olema.
Eks vist oleneb ka sellest, missuguste pööreteni seda väänet jätkub. Kukub ära teatavasti pöörete tõustes vastupidiselt kilovattidele.
(ei ole ma mingi teadja, lihtsalt pakun

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ma eelistaks kohale jõuda pisut varem kui täpselt alguseks, lihtsalt parkimisega on siis paremad lood. 9:30 on aga vist pisut vara tõesti. Ma saan aru, et võistlejad peavad varem kohal olema, teh kontroll jms. 10:30 tundub kogunemiseks suht OK, ja mõningase kogunemise järel võib jugama panna.
Ma arvan, et lõppkiiruse tehnilistesse iseärasustesse ei tasu siin teemas laskuda, kui tahate, tehke eraldi teema selleks.
Ma arvan, et lõppkiiruse tehnilistesse iseärasustesse ei tasu siin teemas laskuda, kui tahate, tehke eraldi teema selleks.
Kas siis paneme kogunemise aja kella 10.30-ks lukku? Äkki peaks eraldi teema tegema kogunemise kohta, siis teaks keda oodata. Päris tore võib olla sõita Saabi "rongis" haapsallu:drive::drive::drive::drive::drive::drive::drive::drive:
-
- Overboost addict
Parkimisepärast küll muretsema ei peaks. Saab igale poole pana ja vahet pole kas käid 500m või 1km.
Pigem teeks siis ilusa kell 11.00 Maksimarket juures? Siis nõks peale 12 kohal.
Pigem teeks siis ilusa kell 11.00 Maksimarket juures? Siis nõks peale 12 kohal.
Sent from my Monte Carlo using B236
Äkki ikka läheks mööda pärnu mnt, mul sellega nostalgia: tulin siis teisipäevasel õhtul enda äsjaostetud Saabiga Tallinna kui saabus see kaherealine osa, kuna õhtu oli hiline siis silmapiiril ainult üksikud masinad. Mõtlesin et korra vajutan, siis kui lahti lasin avastasin et märkamatult oli 200 ette kerinud:poke:.
OK, veits OT, aga lihtsalt hea heldimusega meenutada oma esimesi Saabi elamusi.
OK, veits OT, aga lihtsalt hea heldimusega meenutada oma esimesi Saabi elamusi.