6,8-L/100-le Aeroga välistemp -6C*
Niisiis jätad õhku oletuse, et magnet siiski võib mõjutada bensiinimolekule.. Ohtlik on muidugi bensiini kuumutamine kapoti all. Bensuaurud võivad torude vahelt välja pressida. Või lausa mingeid klapikesi, tihendeid (suletud) süsteemis oma kasvanud surve tõttu vigastada. N: Vee paisumine vist 4,7% 0-90 kraadini.
Kas seda pidasid ohuna silmas?:poke:
Kas seda pidasid ohuna silmas?:poke:
Kohati võib tõesti jääda mulje, et tegemist materdamisega. KUID - siin on väga suur vahe, kas materdatakse inimest või vaieldakse argumenteeritult mingi idee üle.
Mulle küll ei tundu, et keegi oleks teemaalgataja suhtes lahmivalt käitunud. Olen veendunud, et enamik meist tervitab isetegijaid ja siiraid huvilisi, kes tahavad asjadest ka sisuliselt aru saada ning nokitsevad-katsetavad garaažinurgas.
Ent need samad huvilised lähtuvad siiski hetkel teada olevatest füüsikaseadustest ning sellest ka kriitika. Oleks ju absurd kui siin foorumis hakataks pelgalt üksteisele meeldimise pärast tegelema soolapuhumise ja loodusseaduste mahapõletamisega.
Eks nii mõnegi toote edu (sh võib-olla ka need magnetvidinad) on üles ehitatud nn lihtrahva naiivsusele. Piisavalt suur hulk füüsika- ja keemiatunnis küünte lakkimisega tegelenud inimesi ning usutaksegi kõike, mida kiiskavad reklaamid neile välja pakuvad. Ilma kriitikameeleta. Küllap see vist ongi kapitalism - lollidelt võetakse raha ära ja antakse tarkadele.
Mulle küll ei tundu, et keegi oleks teemaalgataja suhtes lahmivalt käitunud. Olen veendunud, et enamik meist tervitab isetegijaid ja siiraid huvilisi, kes tahavad asjadest ka sisuliselt aru saada ning nokitsevad-katsetavad garaažinurgas.
Ent need samad huvilised lähtuvad siiski hetkel teada olevatest füüsikaseadustest ning sellest ka kriitika. Oleks ju absurd kui siin foorumis hakataks pelgalt üksteisele meeldimise pärast tegelema soolapuhumise ja loodusseaduste mahapõletamisega.
Eks nii mõnegi toote edu (sh võib-olla ka need magnetvidinad) on üles ehitatud nn lihtrahva naiivsusele. Piisavalt suur hulk füüsika- ja keemiatunnis küünte lakkimisega tegelenud inimesi ning usutaksegi kõike, mida kiiskavad reklaamid neile välja pakuvad. Ilma kriitikameeleta. Küllap see vist ongi kapitalism - lollidelt võetakse raha ära ja antakse tarkadele.

-
Arvan et mõttetu ehitada midagi peale, magnetid jne panna... linnas 8-10L piires on normaalne kütusekulu, ning maantel 7L on samuti hea. Olete ju SaaBi omandajad, hea, mugav, kiir sõiduvahend - kui point raha säästma, siis äkki mitsubishi colt diisel osta või bensukas 1.3?
Võrreldes BMW 325i-ga, meil kütusekulu väga hea, ning sõidab parem kui bemewe minu meelest =)

Mul juba on küllaldane ökoauto, aga lihtsalt huvitab. Võibolla mõõdad testriga ära, kas tekib hetkeline elektrivool torus? Kui magnetvoog terveid molekule ei mõjuta, siis võibolla teeb ta seda tuumatasandil, sest kõik molekulid koosnevad aatomitest, mille ümber peaks tiirlema elektronid või mingid ioonid, kui ma nüüd väga mööda ei pane. Magnetvoog indutseerib elektrivoolu, seni kuni bensiin on magnetvälja piirkonnas. Noh, muidugi see võib olla imeväike, mittemõõdetav. 30cm-ne jurakas..., kas Trionicu mosse ajal nii võimsaid magneteid oli üldse olemas? Võib küsida, et tekib vool küll, aga mis siis, kas see midagi seal liigutab?..
EDIT: Rootslastel on Saab ja Volvo, soomlastel Nokia ja Helkama, ja eestlased ei saa ühest pagana teleturu kaubast jagu!:D
EDIT: Rootslastel on Saab ja Volvo, soomlastel Nokia ja Helkama, ja eestlased ei saa ühest pagana teleturu kaubast jagu!:D
-
Algselt postitas: ml
Mul juba on küllaldane ökoauto, aga lihtsalt huvitab. Võibolla mõõdad testriga ära, kas tekib hetkeline elektrivool torus? Kui magnetvoog terveid molekule ei mõjuta, siis võibolla teeb ta seda tuumatasandil, sest kõik molekulid koosnevad aatomitest, mille ümber peaks tiirlema elektronid või mingid ioonid, kui ma nüüd väga mööda ei pane. Magnetvoog indutseerib elektrivoolu, seni kuni bensiin on magnetvälja piirkonnas. Noh, muidugi see võib olla imeväike, mittemõõdetav. 30cm-ne jurakas..., kas Trionicu mosse ajal nii võimsaid magneteid oli üldse olemas? Võib küsida, et tekib vool küll, aga mis siis, kas see midagi seal liigutab?..
viimane lause mulle meeldis

Algselt postitas: mlObjection!Algselt postitas: MadMan
Veel lugemist Inset Fuel Stabilizer
Jaan Tatikate häda on see, et oma tegevuse käigus pannakse ohtu teiste inimeste elu ja vara. Ntx granaadiga kana küpsetades...![]()
Milles oht seisneb?
ma ei tea palju 9-5 bensusüsteemis surve on aga tonnisel on ~3baari, see on juba üksjagu. Kujuta nüüd ette, et bensuvoolik selle vasktoru küljest lahti tuleb ja pump täie jõuga mootoriruumi kütet piserdab, läheduses on hõõguv turbo, pakkuge auto süttimise tõenäosust...
Algselt postitas: TrionicAntud teemas pole juttugi uutest ideedest.Antud leiutise analoogi ostsin Volga poest,aastaks oli 1988:freak: ja katsetasin enda "mosse" peal. Teema on variatsioonidega läbi käinud kõigist autofoorumitest,ajakirjandusest,isegi "müüdimurdjad" on seda müüti murdnud.Algselt postitas: olaviv
Igal ajsal tõesti omad piirid, igasugu jamaga ei maksa aega raisata. Samas ei tasu olla üleliia konservatiivne uute ideede suhtes - peaaegu kõiki tänapäevaseid leiutisi on ajaloos peetud mingiks jaburuseks.
Ma üldse ei imestaks, kui ühel päeval ilmub mingi kütuselisand või mootoritehnoloogia mis märkimisväärselt kasutegurit tõstab. Nagu ennist mainisin on vähemalt teoreetiliselt üksjagu potensiaali ka parimates tänapäevastes mootorites.
minu jutt rohkem üldises plaanis uute ja harjumatute ideede suhtes, mitte konkreetselt imemagneti kohta.
Ma isiklikult ei usu, et magnet (antud magnetvälja suurusjärkude juures) bensiini märkimisväärselt mõjutaks. Kui rakendada ülitugevaid magnetvälju siis võib sealt küll huvitavaid nähtusi oodata. Kas just kütusekulu vähenemist, see on juba iseasi

Tere jälle, vastaks mõningatele arvamustele, projekti eesmärk ON uurida palju annab vähendada kütuse kulu antud võimsuse juures mitte mängida bensiini koid, lubage küsida palju hävitab katalüsaator kütust selle viskame ju otseselt minema ja kõik sama võimsuse juures, mulle meeldib kolmest rekkast 200 mööda minna pole probleemi, väljaarvatud 9kilone trahv mis pollarid tegid, aga seejuures on võimalik asja paremaks tuunida sama võimsus vähema küttega, aastal 88 polnud tavainimesel võimalik saada N-45 tugevusega magneteid lihtsalt öeldes kui need kokku lähevad siis lahti ei tõmba(mitmed tegelased proovisid) ja kui näpunahk vahele jääb on verevalum, teen parasjagu paak täis-tühjaks katsetusi ja see võtab nati aega, aga täna 70 tsoonis Vaidas tartu mnt. 5,4 tühja autoga +1C* kummirõhku ei tea, ja pärast sajaga 6,8-7,2 keskmiselt 7 nagu nalja, kõikumine tingitud tõusudest langustest, ilma süsteemita 9-11 keskmiselt 10 sajale, ja ega vist see info polegi huvitav pühapäeva sõitjatele kui võrd see on suunatud tegelastele kes on nõus ka midagi ise ära tegema mitte lootma teistele ja siis nendelt kalli raha eest seda ostavad, mis pole ka iseenesest paha, lihtsalt võimalikud varjandid.

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Katalüsaator on väljaheitegaaside puhastamiseks. Kuidas töötab...
Kui kõik kütus silindris ära põleb, siis võtabki ta täpselt nii palju - kõik ära.. mitte midagi ei jäta alles. Ta teeb sul seda praegu ka, ilma midagi ehitamata.
Kui kõik kütus silindris ära põleb, siis võtabki ta täpselt nii palju - kõik ära.. mitte midagi ei jäta alles. Ta teeb sul seda praegu ka, ilma midagi ehitamata.
Jutt segane jah kui lugeda kõrvalt vaataja seisukohast, aga mõte oli katalüsaatoris kaotatud kütus on otsegu selle(kütuse) minema viskamine.
Järgmisena proovin kütuse katalüsaatorit(lisand mis ei maksa midagi peale selle süsteemi ehitamist)ja mis pole aastast 88... täpsemalt peale katseid, vahepeal võiks keegi kel huvi on ise järgi proovida kas magnet värk toimib või ei toimi, kuna arvatakse samuti(koolis õpetatakse) et inimesed on ahvist arenenud ja jõudu neile arvamisel:drink:
Järgmisena proovin kütuse katalüsaatorit(lisand mis ei maksa midagi peale selle süsteemi ehitamist)ja mis pole aastast 88... täpsemalt peale katseid, vahepeal võiks keegi kel huvi on ise järgi proovida kas magnet värk toimib või ei toimi, kuna arvatakse samuti(koolis õpetatakse) et inimesed on ahvist arenenud ja jõudu neile arvamisel:drink:
´"kõikumine tingitud tõusudest langustest, ilma süsteemita 9-11 keskmiselt 10 sajale"
Kui su auto võtab maanteel 100 km/h sõites 9-11 siis soovitan soojalt remontima hakkama.
Naljapärast täna proovisin ja võttis samuti 70 km/h mingi 6.
Kui su auto võtab maanteel 100 km/h sõites 9-11 siis soovitan soojalt remontima hakkama.
Naljapärast täna proovisin ja võttis samuti 70 km/h mingi 6.
Seda muidugi et puhastab VH gaase kuid põlematta kütus põletatakse keemiliselt samuti ära, sõida ziguli või mosse taga ilge bensukas käib üle pea, ja ma ei usu et neil paagi kork ära oleks.
Jutt ei käigi mingist 50% säästmisest ainult ühe süsteemiga, natuke siit ja natuke sealt ja lõpuks tulemus käes 50 % vähem kütust on täisa reaalne, ma tean et 100a tagasi olid mobiilid arvutid jne. ka jama jutt aga elame näeme.
Jutt ei käigi mingist 50% säästmisest ainult ühe süsteemiga, natuke siit ja natuke sealt ja lõpuks tulemus käes 50 % vähem kütust on täisa reaalne, ma tean et 100a tagasi olid mobiilid arvutid jne. ka jama jutt aga elame näeme.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
doh... keegi võiks proovida... sest koolis õpetatakse inimese ahvist pärinemist...
Ole hea ära enam peale võta... koolis sa jätsid ilmselt ka selle tunni vahele, kus evolutsioonist räägiti.
Lisatud failid
Ole hea ära enam peale võta... koolis sa jätsid ilmselt ka selle tunni vahele, kus evolutsioonist räägiti.
Algselt postitas: rpm
vahepeal võiks keegi kel huvi on ise järgi proovida kas magnet värk toimib või ei toimi, kuna arvatakse samuti(koolis õpetatakse) et inimesed on ahvist arenenud ja jõudu neile arvamisel:drink:
Lisatud failid
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
ühe elektroodiga kyynlad võiksid ka välja visata ja panna 4 elektoodiga. siis on neili sädet ja see bensiinisegu syttib kiiremini ja põleb yhtlasemalt ja täielikumalt.
Ma olen selle kohta lugenud.
Lisatud failid
Ma olen selle kohta lugenud.
Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Küsimus Hr.qdwin-ile ja neile kes samal lainepikkusel, kas keegi on Haloplugi ostnud ja valinud õige mudeli nr. pärast mida kasset maha põles või on see ainult teoreetiline võimalus jälle ?
Küsimus on et mida kasutati, ja millal ?
Küsimus on et mida kasutati, ja millal ?