Talvekokkutulek??
- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
ma arvan ka, et suht savi, kus me oleme - peaasi, et maja ja hind oleks ok. kui me Tagametsa jaoks raha kokku ei saa (suure tõenäosusega ei saa) ja selle koha saaks seetõttu ära öelda (mõned kohad saavad selle peale pahaseks), oleks Soomaa päris hea alternatiiv (kas selle saaks ka 28ndaks?). jääraja koha pealt ma küll ei soovitaks veel eriti kiirustada, alles mõned päevad tagasi oli nädalapikkune sula. aga eks igaüks teab, kuhu ta oma autoga ronib... 

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Juba lubab kuni 30 kraadi külma.... Kui nädalakese hoiab, siis on see paar soojakraadi ära neutraliseeritud..
Pealegi ei pea ju kõik rajad just veekogu peal olema...
Aga noh .. meelelahutust on ka teistsugust ja normaalsete inimestega pole kunagi igav

Aga noh .. meelelahutust on ka teistsugust ja normaalsete inimestega pole kunagi igav
-
Hmm.... Mis siis sellest kokkutulekust saanud on ?
Kui kaugele eesti otsa kolind ? Mis saab edasi
Enne raha kantimist tahaks infot, et läheb õigesse auku. ikkegi esimene kord kokkutulekule end orgunnida
Kui kaugele eesti otsa kolind ? Mis saab edasi

Enne raha kantimist tahaks infot, et läheb õigesse auku. ikkegi esimene kord kokkutulekule end orgunnida

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
mul sõber (saab95 omanik)
rääkis, et temajuures oleks nägu 30 kr ja õhtune saun 500. ja olekski kõik. matid magamiskotid kaasa tuleks võtta. täpselt ei tea mitu ruumi aga maja alumine korrus pidi saadaval olema.
asukoht soomaa keskuses
seda jõesuu asja eriti ei kiitnud, kuna asi selline poolik ja asub kyla sydames.
rääkis, et temajuures oleks nägu 30 kr ja õhtune saun 500. ja olekski kõik. matid magamiskotid kaasa tuleks võtta. täpselt ei tea mitu ruumi aga maja alumine korrus pidi saadaval olema.
asukoht soomaa keskuses
seda jõesuu asja eriti ei kiitnud, kuna asi selline poolik ja asub kyla sydames.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
nii, ivomets, pane kinni ja asi korras!!!
raha on sellise üüri jaoks olemas ja jääb üle ka veel!
üldiselt, kui ikka saame sellise hinnaga sellise asja, siis saan enamus raha ju tagasi jaotada. saame söögid ja joogid ära osta üürid ja muud kulud ning saate ülejäänud raha tagasi.
NOH, VAESED ÜLIÕPILASED, KUS TE OLETE! OSALUSTASU ON TUNDUVALT VÄHENENUD!!!
kas see on siis see soomaa keskus???
seal ju väga tip-top asukoht, köök ja puha ning saun eemal, samuti on seal need tõpra ja kopra rajad ning vaatetorn ei ole ka kaugel kui viljandist minna teist teed kaudu, kui üle Kõpu...
stennadi, ise ei saa ka aru, mis toimub. AGA TOIMUB!!!
kuskil miskit toimub..eestlased...
kui miskit ei toimu..eestlased...
(oleks nüüd mingit lolli vaja leida), sest Tagametsast ei ole veel midagi vastatud!:wall:
raha on sellise üüri jaoks olemas ja jääb üle ka veel!
üldiselt, kui ikka saame sellise hinnaga sellise asja, siis saan enamus raha ju tagasi jaotada. saame söögid ja joogid ära osta üürid ja muud kulud ning saate ülejäänud raha tagasi.
NOH, VAESED ÜLIÕPILASED, KUS TE OLETE! OSALUSTASU ON TUNDUVALT VÄHENENUD!!!
kas see on siis see soomaa keskus???
seal ju väga tip-top asukoht, köök ja puha ning saun eemal, samuti on seal need tõpra ja kopra rajad ning vaatetorn ei ole ka kaugel kui viljandist minna teist teed kaudu, kui üle Kõpu...
stennadi, ise ei saa ka aru, mis toimub. AGA TOIMUB!!!
kuskil miskit toimub..eestlased...
kui miskit ei toimu..eestlased...
(oleks nüüd mingit lolli vaja leida), sest Tagametsast ei ole veel midagi vastatud!:wall:
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
NF, ütle nüüd üks mehine sõna. Kus me siis asja teeme? 9 päeva on aega. Nii kuidas ütled, nii jääb ja asi korras. Räägi inimestega täna ja pane jalg maha kusagil..
Samas otsin küüti kokkutulekule. Startimisega Tallinnast. Loomulikult olen nõus bensuraha jagamisega. Kui piisavalt pikalt ette teatada ja natuke moosida, siis võin ka teisel päeval kainet autojuhti mängida ehk..
Minu auto minuga hetkel läbi ei saa ja järgmiseks nädalaks uut mootorit aiste vahele ei saa. Ei taha teisi tööga ära tappa ja pole ka teada hetkel, mis asendusmootorist leida võib. Mõningad jubinad on veel ka doonori küljes ja -20 juures neid sealt maha kratsida on sama meeldiv, kui hundikoera hammustus..
EDIT: näe juba ütles...

Samas otsin küüti kokkutulekule. Startimisega Tallinnast. Loomulikult olen nõus bensuraha jagamisega. Kui piisavalt pikalt ette teatada ja natuke moosida, siis võin ka teisel päeval kainet autojuhti mängida ehk..

Minu auto minuga hetkel läbi ei saa ja järgmiseks nädalaks uut mootorit aiste vahele ei saa. Ei taha teisi tööga ära tappa ja pole ka teada hetkel, mis asendusmootorist leida võib. Mõningad jubinad on veel ka doonori küljes ja -20 juures neid sealt maha kratsida on sama meeldiv, kui hundikoera hammustus..

EDIT: näe juba ütles...
Noniii noniii. Ma lõiin täna jalaga ukse maha ühel seltsimehel ning ütlesin, et mina nendega enam nii rallit ei sõida ja mul on järgmine nädalavahetus kinni. 
Ehk siis hakkan kohe selles teemas kaevama ning NF raha kandma. Pange mind kirja.
Btw Cyber, mul saabis vabu kohti küll, kuna ilmselt saabun ilma oma teisepooleta, võtaks su peale küll.

Ehk siis hakkan kohe selles teemas kaevama ning NF raha kandma. Pange mind kirja.

Btw Cyber, mul saabis vabu kohti küll, kuna ilmselt saabun ilma oma teisepooleta, võtaks su peale küll.

Iga ratas veab and then some!
- NO FEAR
- Säärane Mulk
ikka toimub, kuskil kindlasti aga ivomets uurib puurib seda uut varianti veel...see nagu odavam!
ja veel huvitav, kas sellised isikud, kes on ikka tavaliselt koguaeg olnud kokkutulekutel, miks nemad ei ole ennast kirja pannud. Trionic, Zazou, iisak jne...
ja eile tehti Viljandi järvele siis jäärada ka. pool tundi on 20 .-eeki:thumb:
ja veel huvitav, kas sellised isikud, kes on ikka tavaliselt koguaeg olnud kokkutulekutel, miks nemad ei ole ennast kirja pannud. Trionic, Zazou, iisak jne...

ja eile tehti Viljandi järvele siis jäärada ka. pool tundi on 20 .-eeki:thumb:
Algselt postitas: NO FEAR
ja veel huvitav, kas sellised isikud, kes on ikka tavaliselt koguaeg olnud kokkutulekutel, miks nemad ei ole ennast kirja pannud.
Seekord ei hakka pungestama, kuna üks paarikuune valjuhäälne pamp nõuaks koosviibimisel lõviosa tähelepanust ja sedasi pole kellegil asu ega olemist

Aga kunagi ikka jälle

Üritan teha nii, et enne märtsi Eestisse ei tule, sest siis ehk õnnestub edaspidi juba enamus ajast Eestis veeta ning ka kokkutulekutest osa võtta. Saabiharrastusest niipea loobuda pole plaanisAlgselt postitas: NO FEAR
ja veel huvitav, kas sellised isikud, kes on ikka tavaliselt koguaeg olnud kokkutulekutel, miks nemad ei ole ennast kirja pannud

- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
mul Surrid külmkapis juba protesteerivad, et no krt, mis värk on, saab või ei saa?! kui ei saa, siis plahvatavad nad mu külmkappi sodiks... btw, teager võiks ka kohustuslikus korras oma uut armukest näitama tulla 

Algselt postitas: aljoga
btw, teager võiks ka kohustuslikus korras oma uut armukest näitama tulla![]()
armuke rootsis veel, kui kõigevägevam soovib, siis jõuab ta kokkutuleku ajaks eestisse; a ma kardan teda näidate, te pardiga lubasite kambaka teha

terv, teager
- NO FEAR
- Säärane Mulk
jou-jou-jou-jopsadi-jou!
on siis selgeks saanud, et meie kokkutuleku asukoht on Soomaa külastuskeskuse territooriumil olevas majas. Samas üle õue on ka saun, mis mahutab vast nii 5 inimest korraga aga ees on väike terass ja ka kaminaruum on selline püstijala baari moodi ees olemas. Siis on veel samas territooriumil ka varjualune aga kui meil maja on siis ei probleemi.
Ja mis kõikse tähtsam, sellest rahast tuleme me rahulikult välja...loomulikult kui kõik ikka tulevad ja maksavad ning fakt on see, et keegi juurde maksma ei pea.
Nii et kava on siis järgmine...krt, kuhu mul see jäi...
Prooviks kell 10-10.30 kokku saada ja seda Maksimarketi parklas.
Siis olen mõelnud jäärajale minna umbes nii 11.00-13.00
Peale seda vahvat üritust võiks tutvuda linna vana veetorniga, millelt avaneb suurepärane vaade linnale, lossikatest läbi ja kelgumägi! Olenevalt registreerijate arvust ning laekumistest prooviks sellel üritusel ka teed ning hõõgveini pakkuda. Planeeritud 13.00-15.00
Peale seda alustaks sõitu Soomaale, milleks kulub tund, kui me käime ka veel kõrges vaatetornis ära ning seal kohapeal siis mingid kohalikud üritused; söök, saun, jook, tants-trall-tagaajamine, polka ja jenka. Ahjaa-genka ja vanka samuti.
Kelgutamine tuleb ära teha Viljandis sest Soomaal mägesi ei ole!
Siit väike kaart ka...
Lisatud failid
on siis selgeks saanud, et meie kokkutuleku asukoht on Soomaa külastuskeskuse territooriumil olevas majas. Samas üle õue on ka saun, mis mahutab vast nii 5 inimest korraga aga ees on väike terass ja ka kaminaruum on selline püstijala baari moodi ees olemas. Siis on veel samas territooriumil ka varjualune aga kui meil maja on siis ei probleemi.
Ja mis kõikse tähtsam, sellest rahast tuleme me rahulikult välja...loomulikult kui kõik ikka tulevad ja maksavad ning fakt on see, et keegi juurde maksma ei pea.
Nii et kava on siis järgmine...krt, kuhu mul see jäi...
Prooviks kell 10-10.30 kokku saada ja seda Maksimarketi parklas.
Siis olen mõelnud jäärajale minna umbes nii 11.00-13.00
Peale seda vahvat üritust võiks tutvuda linna vana veetorniga, millelt avaneb suurepärane vaade linnale, lossikatest läbi ja kelgumägi! Olenevalt registreerijate arvust ning laekumistest prooviks sellel üritusel ka teed ning hõõgveini pakkuda. Planeeritud 13.00-15.00
Peale seda alustaks sõitu Soomaale, milleks kulub tund, kui me käime ka veel kõrges vaatetornis ära ning seal kohapeal siis mingid kohalikud üritused; söök, saun, jook, tants-trall-tagaajamine, polka ja jenka. Ahjaa-genka ja vanka samuti.
Kelgutamine tuleb ära teha Viljandis sest Soomaal mägesi ei ole!
Siit väike kaart ka...
Lisatud failid