SID-i remontimine

Teemad elektroonikast...
Vasta
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kolm tilka musta kuke verd triikraua peale enne vaja tilgutada. Soovitav on ka täiskuuööl kolme tee ristmikul seda tööd teha...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Trionic
Saabiguru

Inimestel on tungiv vajadus need SID ja ACC moodulite displeid lõplikult mitteremonditavateks teha:head: .
Kasutaja avatar
tõh

Kuke verd pole vaja triikraua vahele, aga küpsetuspaber küll halba ei tee. Kleepuda ei tohi. :D
kjah

Kuidas sa seda triikrauaga tegid? Palju kuumust panid?

Ma olen kolmel SID'il kasutanud "täppimise" tehnikat. 2 tükki sain tööle aga enda oma s..tusin ära.
Nüüd ostsin uue kasutatud SIDi, mis ka ei näita hästi, prooviks äkki seda triikimist siis.

Panin päris kuuma peale, liigutasin edasi tagasi trükiplaadil olevate klemmide peal mõned minutid. Panin kokku ja töötas.
Inimestel on tungiv vajadus need SID ja ACC moodulite displeid lõplikult mitteremonditavateks teha:head: .

Järsku seletad lähemalt, kuidas nad nii remonditamatuks muudetakse? Või see asi lihtsalt ei püsi kaua ja on ajutine?
iisak

Järsku seletad lähemalt, kuidas nad nii remonditamatuks muudetakse? Või see asi lihtsalt ei püsi kaua ja on ajutine?
Vaata ise paari kuu pärast sinna SID-i peale:thumb:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Virgo

Kuidas sa seda triikrauaga tegid? Palju kuumust panid?

Ma olen kolmel SID'il kasutanud "täppimise" tehnikat. 2 tükki sain tööle aga enda oma s..tusin ära.
Nüüd ostsin uue kasutatud SIDi, mis ka ei näita hästi, prooviks äkki seda triikimist siis.

Jebiiomiio...

Kes kurat küll õpetab seda "täppimis" meetodit? Ja üks kes seda kasutab on nüüd teada...

PCB peal olevad kontaktid on PÜHA - kui kodus katsetad, siis neid ei tohiks nõelaga "TÄPPIDA". Neid kontakte ei tohi isegi klaaskiud pliiatsiga puhastada. Kui nüüd augud sinna sisse suruda, siis ei pruugi uue kaabliga uus display ka enam toimida.

Kui on juba pastaka, nõela, triikraua ja muu sellisega nik**atud, siis olemasoleva ühenduse remont pole võimalik ja on vaja poole suurema raha eest uus display paigaldada. Minu kogemuse põhjal taolised ühendused kestavad 5min kuni 1aasta. Aga risk on, et muutub ka täiesti kõlbmatuks.

Kui lisaks täppimisele on plaanis ka triikida, siis ei tasuks unustada võimalust, et sinna saab lisasurveks panna veel pool kilo vahtkummi ja siis nii räigelt kinni keerata, et trükiplaat lookas ja valge plastist korpus tükkideks.
SID1 SID2 remont, kliima display remont
www.harteron.ee
Gals

Kes kurat...

Eks ikka Google isiklikult:
http://blog.saab9-5.com/?p=8
iisak

Eks ikka Google isiklikult:
http://blog.saab9-5.com/?p=8
Jumala eest, tehke parem midagi sellist kui igav on. Vähemalt ei keera tehnikat p...sse:angry:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
mlcads

Sooviks ACC display parandamise pakkumist (mõned sümbolid ei ole nähtavad), Saab 9-5 2002
Kasutaja avatar
turuplats
Auto: 2 x Saab 9-5 1.9
Kontakt:

teeks ka selle korda, alati on see ribakaabel süüdi, nagu olen aru saanud. netis küll ja küll kes müüvad seda kaablit ja annavad juhised kaasa kuidas lihtsalt seda vahetada. ei tea kas tasub proovida.
iphonede ja ipadide remont
Kasutaja avatar
turuplats
Auto: 2 x Saab 9-5 1.9
Kontakt:

iphonede ja ipadide remont
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

kas selliselt tasuks proovida?
[ur]http://www.uksaabs.co.uk/UKS/viewtopic. ... 2&start=20[/url]
Natuke eespool siinsamas...
..., siis ei tasuks unustada võimalust, et sinna saab lisasurveks panna veel pool kilo vahtkummi ja siis nii räigelt kinni keerata, et trükiplaat lookas ja valge plastist korpus tükkideks.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta