Tänast autolehte lugedes tundub tõesti, et sõidan ikka väga s..a autoga:conf:Algselt postitas: mlcads
tundub suht tihti midagi laguneb sellel suht väikese läbisõiduga monstrumil
Aga ma teen seda hea meelega:drive:
Tänast autolehte lugedes tundub tõesti, et sõidan ikka väga s..a autoga:conf:Algselt postitas: mlcads
Algselt postitas: iisakTänast autolehte lugedes tundub tõesti, et sõidan ikka väga s..a autoga:conf:Algselt postitas: mlcads
Aga ma teen seda hea meelega:drive:
Ja enne kui 3.advent lõppeda sai kaeti meie kevadtaevas ühe käeliigutusega paksude vihmapilvedega...Ühesõnaga-meie kooselu päikeselist kevadtaevast on varjutamas vaid tühised pilveräbalad:drink:
Ja enne kui 3.advent lõppeda sai kaeti meie kevadtaevas ühe käeliigutusega paksude vihmapilvedega...Ühesõnaga-meie kooselu päikeselist kevadtaevast on varjutamas vaid tühised pilveräbalad:drink:
Järjekordselt suudeti mu auto välimus ümber kujundada.
3. kord olin kannatanu.
3. kord oli süüdlane naissoo esindaja.
3. kord oli süüdlasel maastur-seekord siis Santa Fe.
Nähtavad kahjud:
Esistange, vasak tuli, esivelg, juhiuks(lõhki nagu konserviavajaga lõigatud), tagauks, tagastange, esisild paigast ära...
KAUA VÕIB???????????????????????????
T..demaa ja uuessändaaa:wall:
Pildid homme.
Ilusat 3. adventi teilegi:drink:
Mul on ausaltöeldes pajekas, kas 3. või 4.
Neljandat härra 4-ndat, olete oma kingitustega vist hiljaks jäänud, nüüd isand "vana" tegi teilegi "kingi"
Sa ise ka aru said mis sa öelda tahtsid:wtf:ma arvan, et sa iisak teed kõik õigesti aga tundub, et see saabi jeep on etteaimamatult pagana kõva ja tugev :
aga sa proovi vahetada kindlustusfirmat
Kusjuures see pingviin, kes mulle ette sõitis kilkaski, et "ma ei näinud teie autot"Ilmselgelt on auto liiga väike, ei paista välja...
:wtf: