Kui õlu vaadis vahutab...
Vana teema uuesti käima - olen hakanud Wiru Kadaka õllele suureks fänniks. Midagi nii mõnusat pole ammu saanud!
Saada on teada ainult valitud kohtadest:fight:
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ostsin, proovisin, enam ei osta... EI kõlvanud see tavaline Special, ei kõlba see punane ka... Ma ei saa aru mis pagana seisnud veest nad seda teevad, vähemalt maitse on just selline "seisnud"..Algselt postitas: suur
Tartu uus punane Special on ka päris maitse jook. Proovisin, ostan kindlasti veel.
Ise ostsin aasta alguses sõbra juurde sauna kaasa sellist õlut nagu Walter (A. Le Coq). Selline mahe ja samas karge 4,2 kraadi. Väga puhta maitsega. Mulle ka sees parajalt, mitte nagu vahuvein. Sellest alates üks suurimaid lemmikuid. Soovitan proovida! Eelpool mainitud Wiru õlled on ka väga positiivse mulje jätnud ja see nende kadaka õlu on päris hea.
Algselt postitas: mart284
Vana teema uuesti käima - olen hakanud Wiru Kadaka õllele suureks fänniks. Midagi nii mõnusat pole ammu saanud!
Kus need valitud kohad asuvad?
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Rimis on, mujal pole suurt silma hakanud
ja alati on keskmisest rohkem minu kuuris asuvas külmikus
:)
ja alati on keskmisest rohkem minu kuuris asuvas külmikus
:)
Võtsin proovi mõttes poest ühe Pulsi Jäägri õlu. Lahja, ürtidega tume õlu (5,4%). Läheb umbes Tõmmu hiiu klassi oma numbritega.
Esimese lonksu emotsioon - magus, liiga magus, enam ei osta.
Lonks lonksu haaval hakkab natuke meeldima. Selline kerge koduõlle maitse juures. Võibolla ostan veel.

Aga tõmmu hiiu vastu ta ei saa.
Aga tuli veel üks ajaloo hämarustesse kadunud hea õlu meelde.
Tartus tehti kunagi Black õlut - oli täitsa joodav (vähemalt alguses kui tuli).
Esimese lonksu emotsioon - magus, liiga magus, enam ei osta.
Lonks lonksu haaval hakkab natuke meeldima. Selline kerge koduõlle maitse juures. Võibolla ostan veel.

Aga tõmmu hiiu vastu ta ei saa.
Aga tuli veel üks ajaloo hämarustesse kadunud hea õlu meelde.
Tartus tehti kunagi Black õlut - oli täitsa joodav (vähemalt alguses kui tuli).
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Lisatud failid
Viimsis comarketis ja rimides on müügil selline vahava õlu nagu "starõi melnik". Kuuga juba 8 kasti läbi aetud(õnneks mitte üksi ja kastis ka 12 pudelit)
Samas sai proovitud seda punas specialit- nii ja naa. Ei midagi erilist, aga jooks veelgi.
Samas sai proovitud seda punas specialit- nii ja naa. Ei midagi erilist, aga jooks veelgi.
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Starõi melnik ja Baltika 7 maitsesid Venemaal hästi. Krt sealmaal on õlle lett terve kilomeeter. Andis jõuda nende kaheni 
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Külma õlut tahaks küll praegu:) Suurt vahet pole siis millist.
Seda teemat ei saa lugeda jah, ajab neelud peale
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
täna tegin yhe mitte just kasuliku diili aga tehinguks läks kuna lubati kast õlut pealekauba.
ja see luges. võtsin alkovaba baltikat. ja nii nad kasti alkovabat mulle poest välja tõid!
:thumb:
ja see luges. võtsin alkovaba baltikat. ja nii nad kasti alkovabat mulle poest välja tõid!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Alkoholivabade jookide sõbrad - avastasin alecoqi kalja. Sellel on küll väga väike alkoholisisaldus (0,8), kuid jook ise väga hea. Eelistada kindlasti klaaspudelis versiooni, sest plastpudeli oma on oluliselt kehvem.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
klaaspudelist pole proovinud, aga isegi mainitud plastpudelist oli ta hea..Algselt postitas: suur
Alkoholivabade jookide sõbrad - avastasin alecoqi kalja. Sellel on küll väga väike alkoholisisaldus (0,8), kuid jook ise väga hea. Eelistada kindlasti klaaspudelis versiooni, sest plastpudeli oma on oluliselt kehvem.
Eile leidsin poest Alecoq special redi, ilus punane vedelik, aga maitset mittemingisugust...aga ma tulin üleeile Münchenist ka muidugi
. Eelpoolmainitud kalja leidsin ka, pole paha, aga tannheiser on ikka parem.
elukaaslase vanakese külmikust on vahel Birra Moretti kättejäänud...ausaltöeldes kui jutt läheb õhtusöögi suunas,siis reeglina ikka vana hea Moretti pärast kohal..
..
Special(tavaline) on kah väga meeltmööda,maitse üle ei vaielda...
momendil aga Premium prae kõrvale ja miskit muud nagu ei tahakski...ei hakka eraldi otsima,aga kas on kellelgi ehk ühte õlleankrut üle,müüa vms.?
Special(tavaline) on kah väga meeltmööda,maitse üle ei vaielda...
momendil aga Premium prae kõrvale ja miskit muud nagu ei tahakski...ei hakka eraldi otsima,aga kas on kellelgi ehk ühte õlleankrut üle,müüa vms.?