Surmad Eesti autoteedel

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tjah, ega me vist siit kuhugi selle teemaga ei jõua enam... See on juba vana tõde, et ainuke teema, mis 7-ks leheküljeks veel "on topic" on, on naljateema..:) Seda ka põhjusel, et ei kommenteerita..:D

Mul on tunne, et taolisi teemasid tuleks arutada seminari vormis..:) Istuda laua taha ja siis arutada, netikommentaar on nagu netikommentaar ikka. Inimese näoilme ja intonatsioon jääb puudu ja siis tekivadki valestimõistmised.

Äkki siis tõesti paneks kinni ära selle, sest ma usun, et kõik kellel midagi öelda on olnud, on seda juba teinud. Järeldusi saab igaüks ise omas peas teha...

ma paneks siia teemasse ka selle lingi. Lühidalt, seni kuni inimesed ise ei loobu mõtteviisist "kõik mis pole keelatud, on lubatud" ei muutugi midagi..:(
Orja eetika on, et kõik on lubatud, mida kubjas ei näe. Orja uhkus on kõigist normidest üle astuda, mida ilgemalt, seda vahvam. Orja moraal on, et ainus roim on vahele jääda. Kui teda ei tabata, arvab ta, et ühiskond ei tee oma valvuritööd korralikult, tema aga on oma osa teinud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta