Suvekokkutulek 2006 (5-6 august)
jah tulla võib ka hiljem aga rahaline seisukord pole ka eriti kiita remont maksab juba ise 4k ja kokkutulek võtab juba ise oma 1kilo raha......
Aga lootus sureb viimasena ja vaatab seda asja veel
Aga lootus sureb viimasena ja vaatab seda asja veel
EX: SAAB 9000 CD 90`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
Mul nyyd kuri plaan vennaraasust ka Saabisõltlane teha, ja võtaks tema ka kaasa, vanust tal 10 või 11, ei teagi täpselt
Aga kuna pole aega kogu teemat uuesti läbi lugeda, siis ka küsimus, et kas ma tema eest ka midagi maksma pean ??? Ja kui vaja siis SAAB Cyber ta ka osalejate listi kanda !!!

Võibolla hõiskan enne õhtut, aga mul on tõsine plaan laupäeval Tartu poole Võru lähistelt sõitma hakata. Kellaaeg saab olema vast nii 8:45. Miks nii vara - siis jõuab enne kümmet kõik perele vajalikud sisseostud ära teha. On siitpoolt veel minejaid?
Niisiis, tugevad mehepojad ning innukad neiutütred. Kuulutan avalikult välja Turboviskamis/tõukamis võistlused toimuvad. 
Nimelt on mu autos praegu kurikuulus 9-5 Garret, mis on jõudnud oma eluetapi kõige olulisemasse järku, kus tast saab meie ürituse patroon.

Nimelt on mu autos praegu kurikuulus 9-5 Garret, mis on jõudnud oma eluetapi kõige olulisemasse järku, kus tast saab meie ürituse patroon.

Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: Mayhem
Vau turboheide, see kõlabväärselt! Selliseid patroone on tarvis veelgi. Kas kellegil üleliigseid sidurikettaid pole:D
Pidurikettada heide on plaanis nagu ma aru sain.
Algselt postitas: A2hj
Filmi vaatamisest kohapeal nii palju, et neil on olemas läpakas DVD lugejaga ja üeldi, et seda saab ka telekaga ühendada, et telekast vaadata.
IT mehed - kas siis nädalavahetuseks ei saa projektorit ära virutada koosolekuruumist? Igal juhul on šefim vaadata suure seina pealt videosid kui telekast.
terv, teager
Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: A2hj
Filmi vaatamisest kohapeal nii palju, et neil on olemas läpakas DVD lugejaga ja üeldi, et seda saab ka telekaga ühendada, et telekast vaadata.
IT mehed - kas siis nädalavahetuseks ei saa projektorit ära virutada koosolekuruumist? Igal juhul on šefim vaadata suure seina pealt videosid kui telekast.
terv, teager
Noh, ma pean ringi piiluma tiba.

Ehk midagi isegi läheks õnneks. Pead ning värke lubada ei julge.
Algselt postitas: tripp
Küsimus kohapeal käinutele, kas sinna viib maja ette ilus asfalttee või on mingi osa teest ka kruusane ja aukus?
:freak:
Mis vahet seal on, Tartust Jõhvi ja Narva poole väljasõidul on ju miinimum 3 km teeremonti, teisipäeval lendas seal liiv, niiskema ilmaga ilmselt midagi sikemat...

Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: teagerAlgselt postitas: A2hj
terv, teager
Noh, ma pean ringi piiluma tiba.
Ehk midagi isegi läheks õnneks. Pead ning värke lubada ei julge.
Mul siin kah üks koosolekute saalis vedeleb, anna homme päeval teada, kui sa ei saa, siis üritan ise kõrgemate ülemuste käest firma vara laenuks küsida!
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Algselt postitas: TanAlgselt postitas: tripp
Küsimus kohapeal käinutele, kas sinna viib maja ette ilus asfalttee või on mingi osa teest ka kruusane ja aukus?
:freak:
Mis vahet seal on, Tartust Jõhvi ja Narva poole väljasõidul on ju miinimum 3 km teeremonti, teisipäeval lendas seal liiv, niiskema ilmaga ilmselt midagi sikemat...![]()
Muud vahet pole,kui et mina suudan oma panniga ainult suht siledal teel sõita,sealt see Hr.Tripp`i küsimus.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: Trionic
Muud vahet pole,kui et mina suudan oma panniga ainult suht siledal teel sõita,sealt see Hr.Tripp`i küsimus.
Väga rariteetne pann sealjuures

Vahe on aga siis, kui sa Tartu kaudu ei lähe, vaevalt sa tahad seal
üle asfaldi servade ja aukude ronida, mida vanasti Tartu - Jõhvi teeks nimetati kui see 850 tõesti nii madal on.
Nii, täna lahkus siis vaikselt meie seast 9-5 süütekassett (Herr Trionicu nõuannetele vastavalt proovides see suure tõenäosusega nii on
). Lahkus vaikselt ja ilma suuremate termilis-visuaalsete protsessideta. Kui homme, ma rõhutan "kui", asja korda ei saa, siis on 2 varianti:
1. ma ei tule kokkutulekule
2. keegi peab mu peale korjama ja kokkutulekule vedama.
Tore väljaminek sellegipoolest
:wall:

Tore väljaminek sellegipoolest

[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Algselt postitas: tripp
Nii, täna lahkus siis vaikselt meie seast 9-5 süütekassett (Herr Trionicu nõuannetele vastavalt proovides see suure tõenäosusega nii on). Lahkus vaikselt ja ilma suuremate termilis-visuaalsete protsessideta. Kui homme, ma rõhutan "kui", asja korda ei saa, siis on 2 varianti:
Tore väljaminek sellegipoolest:wall:
Pole muret vabu kohti on kindlasti , isegi minul on 2 taga istet veel täitsa kasutamata.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
No või peaaegu ühtemoodi, sest naistesärgid saabuvad alles järgmise nädala alguses...Algselt postitas: Chipy
särgid annan Cyberile ja siis saate seal kõik ühtmoodi välja näha

Tripp, võta rahulikult kellegi (taga)istmel istet ja võta kena rahulik nädalavahetus, viiakse ja tuuakse, ise libistad väikese õlunaadi...

Algselt postitas: CyberNo või peaaegu ühtemoodi, sest naistesärgid saabuvad alles järgmise nädala alguses...Algselt postitas: Chipy
särgid annan Cyberile ja siis saate seal kõik ühtmoodi välja näha
Tripp, võta rahulikult kellegi (taga)istmel istet ja võta kena rahulik nädalavahetus, viiakse ja tuuakse, ise libistad väikese õlunaadi...Pärast küsid arve...
Ja jah just just. Cyber kasutas seda võtet just talvel.

Algselt postitas: Factor
Mul siin kah üks koosolekute saalis vedeleb, anna homme päeval teada, kui sa ei saa, siis üritan ise kõrgemate ülemuste käest firma vara laenuks küsida!
Ole hea küsi ning uuri ära. Mul on suht paras keemia selle välja ajamine. Pigem teeb nii, et kui sa ei saa siis lasen oma näpud ning jutupaelad tegutsema.