Jõulunänni lastekodulastele?
miku on ka kaksi. Ja 2-3 vaba kohta on autos, sõltuvalt laste ruumalast.
Mis me nüüd teeme? Hakkame loosi tõmbama?
Kus te krt 3 nädalat tagasi kõik olite?
13.11 palusin aktiivsemat osavõttu kaasatuleku koha pealt. 25.11 oli kirja pannud ennast 17inimest-autot....
Tüüpilised eestlased-ärkame viimasel minutil ja siis hakkame paanitsema:wall::wall::wall:
Iisak@nii ei saa ju rallit sõita...
Kus te krt 3 nädalat tagasi kõik olite?
13.11 palusin aktiivsemat osavõttu kaasatuleku koha pealt. 25.11 oli kirja pannud ennast 17inimest-autot....
Tüüpilised eestlased-ärkame viimasel minutil ja siis hakkame paanitsema:wall::wall::wall:
Iisak@nii ei saa ju rallit sõita...
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Iisak kallis, mina panin end 13.11 juba kirja ja tol hetkel ei olnud kuskil kirjas, et peab ütlema palju inimesi kaasa võtad (Ainuke punkt oli, et on vaja 25 autot milles igas oleks 2 vaba kohta) niiet palun ära hakka siin meid nüüd (nagu Mikugi vast, kes end varakult kirja panid) süüdistama.
Mingil hiljemal ajahetkel N oled sa alles teatanud, et tahad ka teada saada palju inimesi kokku tuleb ja ma kahjuks tõesti ei hakanud siin pikemalt seda "Igat postitust" lugema ja mingit personaalsemat infovahetust ka toimund ei ole (U2U näiteks inimestele kuna vahepeal on midagi muutunud). Tähtis info oleks ikkagi sobilik panna alati esimesse postitusse, muidu ta lihtsalt "Upub" ära kuskile.
Palun nüüd mõtle variandid läbi, kas tekitad rohkem kohti või ...
Keegi pole öelknud, et orgunnitöö kerge on kui kodused ülesanded tegematta !!
Sipelgaz @ on ka omas elus 300+ liikmelisi organisatsioone juhtinud ja teab kui raske see olla võib
Ja eestlane kui selline paneb end niikuinii viimane moment + 36h alles kirja niiet sellega vist pead ka alles harjuma
:wall:Sipelgaz
Mingil hiljemal ajahetkel N oled sa alles teatanud, et tahad ka teada saada palju inimesi kokku tuleb ja ma kahjuks tõesti ei hakanud siin pikemalt seda "Igat postitust" lugema ja mingit personaalsemat infovahetust ka toimund ei ole (U2U näiteks inimestele kuna vahepeal on midagi muutunud). Tähtis info oleks ikkagi sobilik panna alati esimesse postitusse, muidu ta lihtsalt "Upub" ära kuskile.
Palun nüüd mõtle variandid läbi, kas tekitad rohkem kohti või ...
Keegi pole öelknud, et orgunnitöö kerge on kui kodused ülesanded tegematta !!
Sipelgaz @ on ka omas elus 300+ liikmelisi organisatsioone juhtinud ja teab kui raske see olla võib
Ja eestlane kui selline paneb end niikuinii viimane moment + 36h alles kirja niiet sellega vist pead ka alles harjuma

:wall:Sipelgaz
Kas laupäevasel lõbusõidul nimekirja mitteregistreerunud ei tohigi osaleda? Tean küll, et kusagil oli kirjas, et ei tuleks siukseid küsimusi, et "kas nüüd mina ei saagi tulla?" jne jne
Loogiline, et sellistele "niisamasõitjatele" ei kehti kõik meeldivused nagu lõuna vmt, aga põhimõtteliselt teiega võivad ju kõik ühineda?! või mis?!
Loogiline, et sellistele "niisamasõitjatele" ei kehti kõik meeldivused nagu lõuna vmt, aga põhimõtteliselt teiega võivad ju kõik ühineda?! või mis?!
Kohaletuleku kohta pole mingeid piiranguid. Point on lihtsalt söögikoha mahutatavuses. Sinna lihtsalt ei mahu rohkem
Ma ei taha kellegagi tülli kiskuda aga saage minust ka aru. Kuhugi on ju vaja joon tõmmata...

Ma ei taha kellegagi tülli kiskuda aga saage minust ka aru. Kuhugi on ju vaja joon tõmmata...
Mina,kui teemasse otseselt mitteasjassepuutuv(v.a. annetus) üritaks siis diplomaatilisemalt asja lahti rääkida:
Alles 4 päeva tagasi selgus võimalikult suurimaid võimalusi pakkuva söögikoha võimalik mahutavus (enamik tuntud ja vähemtuntud kohti saatsid Iisaku kukele,kuuldes,et suur kari lapsi ja suuremaid lapsi tahavad end mõnusalt tunda: lõunastada ja mitte tube üürida ning laaberdada sellega koos: toitlustamine polevat tasuv) on Saablastele 50 kohta pluss lastekodulapsed.
Nimekirja end pannud inimeste plaanid muutuvad,teema on 2,5 kuud end liigutanud.Kaasosaliste arv muutub pidevalt.
KÕIK ON OODATUD ja näiteks minul pole mingit tungivat vajadust end kusagile pisikesse söögikohta sisse suruda lastele tüliks. Pisikeses Eestis saaks ka 500 inimest end vabalt ära lõunastada,või mingit muud enesele meeldivat tegevust leida mingis lähedases piirkonnas,kui ürituse põhiline,kandev teema areneb:
Lastele see,milleks annetati,organiseeriti:Nänn, transport,meelelahutus.
Meelelahutajad-annetajad võiksid ise organiseeruda n.ö. ajaaukude täitmisel ja Saabikarnevalil (v.a. mingi hulk,kes otseselt seotud,või kel midagi endast pakkuda näiteks lõunasöögi ajal,et kellegil igav poleks).
Pole tarvis "tulisada", "joont alla tõmmata","loobuda",vingemalt magada" jne. Käimalükatud üritus on vaja õnneliku lõpuni viia ja nii,et ürituse sihtgrupp parima võimalikust saaks.
Kaasa-aitajad peaksid leebemate karistustega leppima (niikuinii on alati kannatajad nii organiseeriad,annetajad,annetuseobjektid kui ka muidukiibitsejad).
Sry. sellise traktaadi pärast. Ma ei oska 4 sõnaga pikka mõtet väljandada. Samas pole ma ka Anton-Hansen,kes 3.lk. pikkuses lauses lõi 28 lk. jagu lõpuniväljendatud mõttearendusi.
Mõni oskab organiseerida,mõni eelnenut lahti harutada-organiseeruda ,mõni organiseeritut lõpuni viia.Mõni diplomaatiliselt läbi rääkida. Harvad suudavad seda kõike koos ja -kokku teha ( Lennarti taolisi inimesi esineb haruharva).
Paljud oskavad ainult möliseda-kaagutadaEi ole isikuline väljendus kellegi kohta).
Aga nagu klassikud ütlevad: "Budjem žitj družno, i budjet kommunizm":thumb:
Alles 4 päeva tagasi selgus võimalikult suurimaid võimalusi pakkuva söögikoha võimalik mahutavus (enamik tuntud ja vähemtuntud kohti saatsid Iisaku kukele,kuuldes,et suur kari lapsi ja suuremaid lapsi tahavad end mõnusalt tunda: lõunastada ja mitte tube üürida ning laaberdada sellega koos: toitlustamine polevat tasuv) on Saablastele 50 kohta pluss lastekodulapsed.
Nimekirja end pannud inimeste plaanid muutuvad,teema on 2,5 kuud end liigutanud.Kaasosaliste arv muutub pidevalt.
KÕIK ON OODATUD ja näiteks minul pole mingit tungivat vajadust end kusagile pisikesse söögikohta sisse suruda lastele tüliks. Pisikeses Eestis saaks ka 500 inimest end vabalt ära lõunastada,või mingit muud enesele meeldivat tegevust leida mingis lähedases piirkonnas,kui ürituse põhiline,kandev teema areneb:
Lastele see,milleks annetati,organiseeriti:Nänn, transport,meelelahutus.
Meelelahutajad-annetajad võiksid ise organiseeruda n.ö. ajaaukude täitmisel ja Saabikarnevalil (v.a. mingi hulk,kes otseselt seotud,või kel midagi endast pakkuda näiteks lõunasöögi ajal,et kellegil igav poleks).
Pole tarvis "tulisada", "joont alla tõmmata","loobuda",vingemalt magada" jne. Käimalükatud üritus on vaja õnneliku lõpuni viia ja nii,et ürituse sihtgrupp parima võimalikust saaks.
Kaasa-aitajad peaksid leebemate karistustega leppima (niikuinii on alati kannatajad nii organiseeriad,annetajad,annetuseobjektid kui ka muidukiibitsejad).
Sry. sellise traktaadi pärast. Ma ei oska 4 sõnaga pikka mõtet väljandada. Samas pole ma ka Anton-Hansen,kes 3.lk. pikkuses lauses lõi 28 lk. jagu lõpuniväljendatud mõttearendusi.
Mõni oskab organiseerida,mõni eelnenut lahti harutada-organiseeruda ,mõni organiseeritut lõpuni viia.Mõni diplomaatiliselt läbi rääkida. Harvad suudavad seda kõike koos ja -kokku teha ( Lennarti taolisi inimesi esineb haruharva).
Paljud oskavad ainult möliseda-kaagutadaEi ole isikuline väljendus kellegi kohta).
Aga nagu klassikud ütlevad: "Budjem žitj družno, i budjet kommunizm":thumb:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Asjaosalised võivad siin ju arvamust avaldada, paljud kindlasti sinna söögikohta mahtuda soovivad. Mina ennast ahistatu ega kõrvalejäetuna ei tunne, kui pean sel ajal autos saabneti lugema või muul moel aega parajaks tegema... vähemalt saab suitsupausi teha, lastega koos olles on ju rangelt soovitav mitte halba eeskuju anda;) Kui teema varem päevakorda oleks tulnud, oleksin lasknud ka ennast maha tõmmata, aga nüüd pole enam mõtet, kuna plaanid on juba nii tehtud, et tee lõunaosariikidesse tuleb nii ehk naa ette võtta ja laupäeva päev on vaba.
See viimasel hetkel kirjapanemine on tegelikult tavaline... panin ennastki varakult väriseva käega kirja, kuna ei või iial teada, mis ette tuleb. Seekord õnneks midagi ei tulnud.
See viimasel hetkel kirjapanemine on tegelikult tavaline... panin ennastki varakult väriseva käega kirja, kuna ei või iial teada, mis ette tuleb. Seekord õnneks midagi ei tulnud.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Muuseas, kel on olemas, rabage PMR-id kaasa, saab sõidu ajal suhelda. Ka möödasõidud saavad kergemini tehtud, kui eespool asuv auto ette ütleb, kas keegi tuleb jms.
EDIT: ja kel on võtke lasteiste ka kaasa, see tagumikualune võib vajalikuks osutuda. Võimalik, et kõik ei mahu muidu korralikult turvavöö vahele
EDIT: ja kel on võtke lasteiste ka kaasa, see tagumikualune võib vajalikuks osutuda. Võimalik, et kõik ei mahu muidu korralikult turvavöö vahele
Ja kahjuks "svenska" tsitaat miskipärast kadus:red:Algselt postitas: spike
sry väljendasin ennast valesti. silmas pidasingi ikka PMR-i. samas, kuna ma lähen enne põlvasse ära, siis pole sellel erilist mõtet nagunii.
tsitaat tähendaks - elagem sõpruses ning siis tuleb kommunism.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Lukustatud nimekiri:
1. Iisak(2)
2. IFF
3. Jürgen(2)
4. Vmaster(2)
5. Trionic(1)
6. Cyber(1)
7. Readhead
8. Sipelgaz(2)
9. Rala(2)
10.Que
11.Wilddog
12.ill(1)
13.Miku(2)
14.Napoleon(1)
15.Spike(2)
16.Saabotska(3)
17.RistoAe..(2)
18.Jux31(2)
19.Hoclines(2)
20.ErQ(2)
21.TFK(1)
22.Kasparius(3)
23.Kaarel(2)
24.Aeronautik(3)
25.Roby(2)
26.Troll(2)
27.Avelito(2)
28.Janne(2)
29.Svenpu(2)
Nimekirjas 51 nime:o
1. Iisak(2)
2. IFF
3. Jürgen(2)
4. Vmaster(2)
5. Trionic(1)
6. Cyber(1)
7. Readhead
8. Sipelgaz(2)
9. Rala(2)
10.Que
11.Wilddog
12.ill(1)
13.Miku(2)
14.Napoleon(1)
15.Spike(2)
16.Saabotska(3)
17.RistoAe..(2)
18.Jux31(2)
19.Hoclines(2)
20.ErQ(2)
21.TFK(1)
22.Kasparius(3)
23.Kaarel(2)
24.Aeronautik(3)
25.Roby(2)
26.Troll(2)
27.Avelito(2)
28.Janne(2)
29.Svenpu(2)
Nimekirjas 51 nime:o
Nii.
Laupäeval,08.12. kogunemine Ülemiste parklas 7.30 (Tallinna inimestele)
7.45-7.50 väljasõit Tartu poole
9.00-9.20 Kohvi-ja suitsupeatus Kükital
10.30-10.45 Kogunemine ja ühinemine Tartlastega(jms)Lõunakeskuse parklas
11.45 Saabumine Tilsisse
12.00 Kingituse üleandmine ja sõnavõtt
12.30-13.20 Munamäe torn ja ilutulestik
13.30 Lõunasöök
14.30-15.00 Head aega
Kõik kellaajad on lihtsalt orientiiriks ja graafikus ligikaudu püsimiseks mitte kivisse raiutud-v.a. Lõunasöök:facts:
Palun kõigi kaasfoorumlaste käest andestust oma möödalaskmiste pärast. Mina isiklikult sain alles 01.12 teada,et on olemas koht kes nõustub toitlustama 90 inimest. 15min. hiljem panin ma selle ka kirja. Ma tõesti ei lootnud nii aktiivset osavõttu:red::red:
Kui ma midagi kahe silma vahele olen jätnud siis andke lahkelt teada. Mul on praegu pea nii segamini otsas,et ma ei tea vist isegi oma nime:fight:
Laupäeval,08.12. kogunemine Ülemiste parklas 7.30 (Tallinna inimestele)
7.45-7.50 väljasõit Tartu poole
9.00-9.20 Kohvi-ja suitsupeatus Kükital
10.30-10.45 Kogunemine ja ühinemine Tartlastega(jms)Lõunakeskuse parklas
11.45 Saabumine Tilsisse
12.00 Kingituse üleandmine ja sõnavõtt
12.30-13.20 Munamäe torn ja ilutulestik
13.30 Lõunasöök
14.30-15.00 Head aega
Kõik kellaajad on lihtsalt orientiiriks ja graafikus ligikaudu püsimiseks mitte kivisse raiutud-v.a. Lõunasöök:facts:
Palun kõigi kaasfoorumlaste käest andestust oma möödalaskmiste pärast. Mina isiklikult sain alles 01.12 teada,et on olemas koht kes nõustub toitlustama 90 inimest. 15min. hiljem panin ma selle ka kirja. Ma tõesti ei lootnud nii aktiivset osavõttu:red::red:
Kui ma midagi kahe silma vahele olen jätnud siis andke lahkelt teada. Mul on praegu pea nii segamini otsas,et ma ei tea vist isegi oma nime:fight:
tegelikult. Ma jäin mõttesse. Meil on kakskümmend iks autot. Meil on viiskümmend last, vanuses 4-18 (oli vist?)...
kui palju on meil laste turvatoole, et paigutada sinna lapsi vanuses 4-5? Või on need juba nii suured, et turvavöö ei jookse enam üle kõri? Minu peaaegu-neljane küll veel ei ole...
kui palju on meil laste turvatoole, et paigutada sinna lapsi vanuses 4-5? Või on need juba nii suured, et turvavöö ei jookse enam üle kõri? Minu peaaegu-neljane küll veel ei ole...