Jõulunänni lastekodulastele?
ErQ vigastas eile õhtul trennis oma selga nii, et ei ole tulekus enam kuigi kindel. Olen õnnelik kui sügavalt hingata saab ja püsti seismiseks jõudu jagub
aga pakuks välja, et keegi võiks minu kohad endale saada. Saan aru, et viimasel hetkel, aga veel hullem oleks kui üritan ikka tulla ja hommikul selgub, et ei saa püsti 

Üks kiire küsimus veel.
Praeguse seisuga on üle 6000.- See on siis peale kõikide kulude mahaarvestamist
Ma ise arvasin,et võtan pangast tšeki ja anname koos kingitusega üle,sest midagi asjalikku ei ole enam mul aega osta. Las kasutavad raha oma äranägemise järgi...
On kellelgi parem idee?
Otsustasin annetuste tegemise ka lukku panna
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=6807
Praeguse seisuga on üle 6000.- See on siis peale kõikide kulude mahaarvestamist
Ma ise arvasin,et võtan pangast tšeki ja anname koos kingitusega üle,sest midagi asjalikku ei ole enam mul aega osta. Las kasutavad raha oma äranägemise järgi...
On kellelgi parem idee?
Otsustasin annetuste tegemise ka lukku panna
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=6807
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kas sina tead,mis suurusi vaja ja kust sellist kogust praegu saab?Algselt postitas: sipelgaz
aga siis ostaks selle eest äkki mingeid uiske värke erinevates suurustes ?
:eureka:Sipelgaz:drink:
Ma ise arvan,et las ostavad ise seda mida kõige rohkem vaja...
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Algselt postitas: iisakKas sina tead,mis suurusi vaja ja kust sellist kogust praegu saab?Algselt postitas: sipelgaz
Jah, ma tean kust sellist kogust saada ka nüüd kohe (kas lähen tooma ?)... ja suuruseid võtta erinevaid arvestades et on lapsed vanuses 4-17

:fight:Sipelgaz:eureka:
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Papp oli kindla suunaga, mitte saabneti üritusteks.
Algselt postitas: spike
teine võimalus on see mingiks saabneti ürituseks hoida, kuid iseküsimus on see, kas heategijad ise ka sellega nõus oleks. minul isiklikult on üsna ükskõik.
Sellepärast pakkusingi pangaülekannet.Vältida tuleks ümbrikus "sula" üle andmist.Algselt postitas: NastixAlgselt postitas: suur
Pangaülekanne lastekodu kontole. Selgitusse Annetus. Seda võiks lastekodu raamatupidamisega muidugi täpsustada (et kuidas neile parem on).
Igal juhul peaks sellest ametlik jälg jääma, et midagi on antud.
- Aeronautik
"Sula" ei tasu jah anda. Raha ülekandmine oleks mõistlikum... Raamatupidamislikult peaks see olema võimalik ka, kuna Lõvide Klubi teeb seda suht tihti.
Algselt postitas: Cyber
Vaata päevakava..
Algselt postitas: ErQ
Aastavahetus tulemas... kui kingiks nendele lastele selle raha eest ilutulestiku (paljud kindlasti neist pole eluski sellist asja näinud).
Lähen ja häbenen

Miks õelutsed pidevalt?Algselt postitas: sipelgazAlgselt postitas: iisakKas sina tead,mis suurusi vaja ja kust sellist kogust praegu saab?Algselt postitas: sipelgaz
Jah, ma tean kust sellist kogust saada ka nüüd kohe (kas lähen tooma ?)... ja suuruseid võtta erinevaid arvestades et on lapsed vanuses 4-17
:fight:Sipelgaz:eureka:
Pole selline teema ju,või mis?
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
mitmenda kilomeetri peal umbes see on?Algselt postitas: Cyber
Tule pisut Tallinna poole, Kükitale, planeeritud kohvipaus on seal..
Algselt postitas: que
...ise ühinen homme ilmselt trtu mnt mäo ristist![]()
otsing ei leidnud midagi

Everyday Regular SAAB guy!