Seni ei ole eraldi juhendite puudumine EDIT nupu kasutamise kohta probleeme tekitanud.
Kasutaja RalliSaab rahustuseks lisame selle müügiteemade reeglitesse lähipäevil.
Milleks oli nüüd veel uut teemat vaja sama asja arutamiseks, milleks oli juba koht olemas?
Liitsin teemad kokku esialgu, aga kaua niisugune irooniline jaburdus kesta ei saa.
Väga armsad reeglid saabifoorumis.
Selline punkt ju täitsa olemas...
7. Vältige topeltpostitusi. Kasutage „Edit“ nuppu oma postituse parandamiseks ja täiendamiseks. „Edit“ nupu abil on võimalik ka oma postitus kustutada.
See punkt on üldreeglite all, mida paljud lugeda ei suvatse

Ei ole ma kedagi ironiseerinud, ega kavatse seda ka edaspidi teha, ega tee seda ka praegu.
Tänu sellele teemaalgatusele olen päris targaks saanud.
Ja tõepoolest alustasin kogemata uut teemat reeglite kohta ... aga ei osanud (ega vist ka saa) ise kahte teemat kokku tõsta.
Ja EDIT nupukese kohta on tõesti üldreeglites kirjutatud... aga ju siis ei osanud kahest kohast erineivaid reegleid lugeda ja veelvähem neid kokku ajada oma ajuvabas peas, mis korra juba puuga pähe on saand
Kui olen poes ja tubakaletis loen:
alla 18 aasta keelatud... siis see ju ei kehti piimaletis?
(või oli see nüüd jama näide)
Kes tahtis sai aru kes ei tahtnud ei saanud.
Aga ärme unustame:
Saabifoorumi põhireeglit, et meeskonnal on õigus keelata, käskida, puua ja lasta ja asjasse mittepuutuv kustutatakse.
Ja kui ma päris ausalt ütlen , siis ma pole neid reegleid enne üldse lugenudki, alles peale seda vaatasin ja imestasin kui kuulutus ära kustutati.
Nii et loo moraal: . . . . . . . . . . . . . (eks igaüks ise teab)
Tänu sellele teemaalgatusele olen päris targaks saanud.
Ja tõepoolest alustasin kogemata uut teemat reeglite kohta ... aga ei osanud (ega vist ka saa) ise kahte teemat kokku tõsta.
Ja EDIT nupukese kohta on tõesti üldreeglites kirjutatud... aga ju siis ei osanud kahest kohast erineivaid reegleid lugeda ja veelvähem neid kokku ajada oma ajuvabas peas, mis korra juba puuga pähe on saand

Kui olen poes ja tubakaletis loen:
alla 18 aasta keelatud... siis see ju ei kehti piimaletis?
(või oli see nüüd jama näide)
Kes tahtis sai aru kes ei tahtnud ei saanud.
Aga ärme unustame:

Ja kui ma päris ausalt ütlen , siis ma pole neid reegleid enne üldse lugenudki, alles peale seda vaatasin ja imestasin kui kuulutus ära kustutati.
Nii et loo moraal: . . . . . . . . . . . . . (eks igaüks ise teab)
Salaja ei jää see kahe silma vahele, kui talle otse peale vaatad.Aga tänud EDIT nupu selgitamise eest... huvitav et ma seda kuskilt pole välja lugenud... või on see kuskil salaja kahe silma vahele jäänud.
Seal on muidki põnevaid nuppe ja kui viitsid reegleid mõistusega läbi lugeda, ei tule "kogemata" ka liiga tihedat teema esileletõstmist.
EDIT nupu info saab nüüd ka müügi teemadesse lisatud.
Lisaks kõigele, moderaatorid teevad seda tööd (just nii võib seda kohati nimetada) täiesti tasuta ja omal vabal tahtel, seega paluks natukene mõistvamat suhtumist.
Ja nüüd aitab!!!
Lisaks kõigele, moderaatorid teevad seda tööd (just nii võib seda kohati nimetada) täiesti tasuta ja omal vabal tahtel, seega paluks natukene mõistvamat suhtumist.
Ja nüüd aitab!!!