Kas suvel ikka midagi toimub??

Ühised tegemised
tarmiit
Saabiklubi liige

Pakun välja,et üritus võiks lükkuda augustisse,juunis üritusi palju ja juuligi üsna hõivatud! Meenutades möödunut aastat,oli sel nädalavahetusel kui kokkutulek saaremaal veel kaks magusat üritust mujal eestimaa pinnal. Aastaid on august olnud ilus ja üritustest suhtaliselt tühi,nii et miks mitte siis sel aastal plaan panna augustisse?
Ja üleeelmine aasta,oli kah valida kahe ürituse vahel ja mõlemad juuli teine pool!!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
A2hj
Auto: Saab 9-5, Sportcombi, 2005.a.

Niih,kuna siis küsitluse tulemuseks oli 5-6august ja selleks ajaks tegi Tog juba ka eel proneeringu siis panekski selle aja lukku. Ja kuulutaksvälja -
Suvekokkutulek 2006 toimub 05.08 - 06.08
Nüüd on aega välja mõelda millega kohapeal aega sisustada ja kui särgi tegijad nõus on siis võiks särgid kah selleks ajaks teha.

Endiselt tõbine ja palavikus,
A2hj
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

Aga sel ajal on Soomes Ministry kontsert ja ma ei saa kahjuks tulla.

Suvekokkutulek 2006 toimub 05.08 - 06.08
saabubeib

korraldamise koht tundub igastahes ülihea olevat, kuna ise pole elusees sinna kanti sattunud siis oleksin igati poolt et muuhulgas saaks külastada ka vanausuliste elu- ja pühapaikasid, Alatskivi lossi jne. ise olen kindlasti tulija - kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab;)
pakuksin ka hea meelega oma abistava käe ürituse korraldamisel:)
tarr

Algselt postitas: saabubeib
korraldamise koht tundub igastahes ülihea olevat, kuna ise pole elusees sinna kanti sattunud siis oleksin igati poolt et muuhulgas saaks külastada ka vanausuliste elu- ja pühapaikasid, Alatskivi lossi jne.

Kaevatagu siit www.starover.ee:eureka:
tog

korraldamise koht tundub igastahes ülihea olevat, kuna ise pole elusees sinna kanti sattunud siis oleksin igati poolt et muuhulgas saaks külastada ka vanausuliste elu- ja pühapaikasid,

Ärge siis unustage Kolkja kalarestorani - sealne kokakunst on omanäoline meistriklass - lihtne aga maitsev ja omanäoline.
saabubeib

hmm...kalarestoranis ple ka kunagi käinud, olen nõus seda meistriklassi proovima juhul kui kala valmistamise käigus on kõik luud eemaldatud, muidu ei lähe kurgust alla:D
teager

hmm...kalarestoranis ple ka kunagi käinud, olen nõus seda meistriklassi proovima juhul kui kala valmistamise käigus on kõik luud eemaldatud, muidu ei lähe kurgust alla:D

Seda ma nüüd küll ei usu, et on eemaldatud - seda pead ikka ise tegema :D Peipsi järv ei tooda selliseid kalu, millel luud oleksid kergelt eemaldatavad

terv, teager
tog

Algselt postitas: teager
hmm.../.../ kala valmistamise käigus on kõik luud eemaldatud, muidu ei lähe kurgust alla:D
/.../
Peipsi järv ei tooda selliseid kalu, millel luud oleksid kergelt eemaldatavad

Tegelikult on neil seal ka muist roogasid, mis tõesti hästi fileeritud kalast tehtud - kuigi muidu on teageril igati õigus - mageveekalad on rohkelt luid täis.
saabubeib

siis magevee kalad mulle ei sobi kui just haugi ei pakuta, sellega saan veel kuidagi hakkama. aga kui fileeritud on siis pole ju hullu.
igastahes loodan et seal pakutakse muudki peale kilu, räime ja heeringa:P
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

igastahes loodan et seal pakutakse muudki peale kilu, räime ja heeringa:P
Seal kandis on rahvusroaks suitsurääbis, mis on suitsutatud pea alaspidi (mitte mingil juhul vastupidi). Ja teadmiseks, luud eralduvad perfektselt! Lohusuu sadama kandis peaks seda kõige lihtsam leida olema. Hind nõukaajal: Eesti poole kalurite puhul Pudel stolitšnajat = ämber värskelt paadist ammutatud kala. Venemaa kalurite puhul läksid ise paati, valisid pool ämbrit siigasid ja peale panid valitud suured rääbised - tõsi see bizness maksis kauamängiva stolitšnaja.
Nämmuuuuu!

PS! Saabubeib, oled Sa söönud Altja kõrtsis sooja räimesalatit?
Nämmuuuuu!
saabubeib

mina ei ole veel näinud ühtegi kala mille luud eralduksid perfektselt, olen kuulnud et kalaluude eemaldamiseks on omad nipid... igastahes kui nende söömiseks läheb siis pöördun sinu poole, äkki oskad mõnd nippi õpetada:)

sooja räimesalatit pole proovinud, kui võimalus tekib siis proovin ära - kui seal muidugi luid sees ple.
tog

Algselt postitas: qdwin

Seal kandis on rahvusroaks suitsurääbis, mis on suitsutatud pea alaspidi (mitte mingil juhul vastupidi). Ja teadmiseks, luud eralduvad perfektselt!

OT:
Täiesti korrektne - rääbisel eralduvad luud suurepäraselt ja see peaks eelkõige olema seotud sellega, et rääbi on lõheline - neil on teistsugune luustik.

Aga usutavasti kaalub selle luude eemaldamise ka teiste kalade puhul üles saadav maitseelamus.
A2hj
Auto: Saab 9-5, Sportcombi, 2005.a.

Sain Hansu urismitalust sellise kirja:

Majutus -15 inimest 3150EEK
Territooriumi rent+
telkimine 2000EEK
Hommikusöök 1750EEK
Saun 200EEK/tund

Need hinnad on 50-ne inimesele.

Ja hinnad 30-le inimesele on:
Majutus -15 inimest 3150EEK
Territooriumi rent+