Saabneti särgid vol 2 äkki?

Siia koondub kõik, mis seostub ühiste ostude ja meenetega.
Vasta
suur

Algselt postitas: Chipy
no kommenteerige edasi :D see ongi draft ehk kavand
See seal ringi sees on tegelt üle kogu pildi kui tähele paned... ;)
Ka provva tagasihoidlik arvamus oli, et kiri ja sellest allapoole jääv osa teevad pildi natuke segaseks. Aa, värv pidi ka "igav" olema. Tagumine pool on jällegi popp ja noortepärane :thumb:.
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

minu arvates on see kõvasti etem kui eelmise aasta oma, ei tahagi midagi halba öelda
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Peab vist nõustuma eelpoolöelduga, kiri auto peal lööb ilusa ruumilise pildi lamedaks. Äkki õnnestub kiri pisut pisemana justkui auto peale kirjutada, et ta järgiks autot?
Teine küss, kuidas see tumeda särgi peal välja näeks? Näiteks see pommitajaroheline? Mul ei ole erilist kunstnikusilma, et mõttes ette kujutada asja, ma pean nägema..:)
Aga muidu, nagu ikka, hea töö isegi mustandi kohta..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Chipy

ma ennem ei tee siia uut versiooni kui ehk mingi nädala pärast, et siis on rohkem arvamusi ja mõtted ka settinud.
Nakataja

Aga äkki oleks lahe kui selja peale tuleks sama auto tagaotsa pilt (või hoopis vana 96-e tagaots ;)).
Kasutaja avatar
Chipy

ei ole lahe kui seljale panna teise auto taguots. sa nakataja ei tea ju mis auto esiotski on :P
suur

Huvitav miks nii on, et kui särgiteema päevakorrale tuli, siis jäädi jälle ootama, et mida Chipy seekord välja pakub. Väga hea et ikka pakub. Kunstiandega saabistid kellel aega, huvi ja tahtmist jagub andke kah kavanditega minna. Tekibki rohkem ideid.

suur@ei oma vastavat annet
Kasutaja avatar
Chipy

Suur, see on sellepärast, et ma viitsin sellise asjaga ikka tegeleda ja loodan, et see kunagi mulle ka tagasi tuleb. Eelmiste särkide õllesid tegelikult ootan siiani (Cyber sina oled end lunastanud:)) aga kui ei saagi ega ma maha ka ei sure :)
Kasutaja avatar
eston21

9-7x asemal kasutaks ehk aero-x pilti alusena? see ju meie tulevik :)
suur

Algselt postitas: eston21

Oot-oot. kavandil ju ikka 9-3'e nina...

Pilt
Kasutaja avatar
djk

rinna peal võiks lihtsalt SAAB olla ja seljataha siis saabnet kribatud.
saabubeib

katsuge siis kuskile ikka foorumi kasutajanimi kah mahutada, kasvõi käise peale;):)
teager

Algselt postitas: saabubeib
katsuge siis kuskile ikka foorumi kasutajanimi kah mahutada, kasvõi käise peale;):)

Selle pead sa küll ise juurde tikkima, sest hea hinna saab ühtse kavandi alusel; kui igaüks soovib erimoodi särki, siis peab igaüks selle eest ka raha eraldi välja käima

terv, teager
Kasutaja avatar
eston21

Algselt postitas: suur
Algselt postitas: eston21

Oot-oot. kavandil ju ikka 9-3'e nina...

Pilt

minu kala :)
saabubeib

nujah eks ma siis ajan näpud soojaks:D
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

no kommenteerige edasi :D see ongi draft ehk kavand
See seal ringi sees on tegelt üle kogu pildi kui tähele paned... ;)

Ma korra pakkusin välja tegumoe ja värvi koha pealt arvamuse, aga see ei leid miskit vastukaja - vist on ikka üks pilt parem kui 1000 sõna .... kordan seda siin all pildis
Aga joonistada ma eriti ei oska ja arvutis üldse mitte :( - seega pilti ei paku

Lisatud failid
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
Garu

Minuarust on hea see kavand. Võibolla tõesti, et see tekst seal pildi peal veidi segab, kui tooks teksti pildi alla võibolla?

AeroX-i võiks küll proovida.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Suur, see on sellepärast, et ma viitsin sellise asjaga ikka tegeleda ja loodan, et see kunagi mulle ka tagasi tuleb. Eelmiste särkide õllesid tegelikult ootan siiani (Cyber sina oled end lunastanud:)) aga kui ei saagi ega ma maha ka ei sure :)

ma teeks kyll sulle õlle! viimanekord jäime ju ilma;)

vikingis olid toredad särgid vana saabi iluvõre kujutisega.
ja vana (2000 aasta) särgil miskit disaini ja kuju.
selleks ju omad reeglid ja eeskirjad, kuidas särgile pilti disainida, see pole lihtsalt niisama, et arvutis vaatan- lahe pilt- ja hopsti särgile. kuigi ka nii võib.
aga sipsi omal juba natuke tegu ka!

müned pildid siit:http://www.speednation.com/store/page58.html
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
suur

Algselt postitas: Ryhkija
Ma korra pakkusin välja tegumoe ja värvi koha pealt arvamuse, aga see ei leid miskit vastukaja
IMHO on sinu pakutud särgi tegumood pisut vanamoeline. Sobib ehk 96 meestele. Ise eelistaksin klassikalist T-särki.
Kasutaja avatar
Saabiiir

Algselt postitas: Ryhkija
Ma korra pakkusin välja tegumoe ja värvi koha pealt arvamuse, aga see ei leid miskit vastukaja
Algselt postitas: suurIMHO on sinu pakutud särgi tegumood pisut vanamoeline. Sobib ehk 96 meestele. Ise eelistaksin klassikalist T-särki.
Vanamoeline või mitte, aga sel tegumoel on üks voorus - sobib selga panna ka poolpidulikku kohta, kuhu päris tavalise T-särgiga ei lähe, aga triiksärki ka panna ei taha. Mina igatahes pooldan seda tegumoodi.
Pealegi - väga seksikas on, kui sellisel särgil ülemine nööp lahti jätta. :P
Kasutaja avatar
Chipy

mis puutub värvidesse siis oli mul meeles selline vesihall särk. kavandil pole seda kõige paremini tabatud, aga eks ma püüan siia selle särgi pildi ka saada.

Mis puutub disaini siis on mul juba hulka mõtteid peas keerelnud. eks paistab, mitu uut kavandit siia veel tuleb. Aga kui keegi veel viitsib midagi siia joonistada siis on nad teretulnud - saan ka ehk natuke sõna sekka öelda ;)

ivomets, sinuga võin õlut iga kell juua. Ma sätin end siin mingi aeg pärnusse ja annan kindlasti teada, kui on vaja õlut juua ;)
Kasutaja avatar
tripp

Kui kraega särki tehakse, siis võiks nööpide asemel lukuga olla. endale eriti nööbiga särgid ei meeldi. ja kui lukku mitte lõpuni tõmmata, siis on see ka üpris seksikas :P
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Sellise nööpsärgi peale ei saa suurt pilti teha, see ei lähe sinna mitte kuidagi. Nööbiku peal võib selline pisike pildike kusagil rinna pääl olla.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
zill

kuuldavasti hakatakse ikka särke tellima. Mina pooldaks tavalist t-särki. Ees võiks olla rinna pääl saabi märk koos kirjaga SAAB ja taga juubelimudeli istme sisse pressitud lennuk. :thumb:
Saku PEOREKKA hooldaja:)
Factor

Üldiselt särgi tegumoe ja värvi suhtes on vägapalju eriarvamusi.
Kuidas see eelmine särkide tegemine oli, särgid telliti ju "ühest kohast" ja trükiti "teises kohas"?
Eelnimetatud varjandi korral peaks ju vast nii olema, et trükkimisel pole vast väga vahet, mis värvi ja mis tegumoega see särk on.
Võiks ju võtta nö. Blank särkide hindu nii erivärvidele ja tegumoele, eks siis iga "mats" ise vaatab milline tegumood, värv ja hind sobib ning, kui särgid valitud, saata need kõik korraga trükki:eureka:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Vasta