särgi oksjon

Ühised tegemised
Nastix

No offence cilpkonn, erinevad sõnavõtud erinevateks sõnavõttudeks, kuid siin on küss ka selles, et kui keegi tublidest foorumlastest korraldab omal algatusel numbrialuse, saabneti särgi jmt kampaania, siis vastava nimekirja alusel tellib ta teatava koguse kaupa, mille alla pannakse magama korralik kogus OMA raha arvestusega, et kõik lubatu eest tasuvad.
Eks igalühel ole omad põhjused, miks üks või teine asi edasi lükkub. Fakt on see, et kui inimene ei suuda teatud aja jooksul oma tellimust realiseerida või vähemalt teada anda, et ta kavatseb realiseerida, siis ürituse organiseerijal tekitab see parasjagu sappi ja pahameelt saamata jäänud raha pärast... mitte et need särgid sellepärast müümata jääks.
Pisut kohusetundlikkust on vaja. Sa ei saa ju väita, et sul polnud praeguseni aimu särkide valmimise ajast ja kättesaadavusest, et vastaval hetkel endale internetivõimalus tekitada. Ja kui polnudki, siis kuidas Sinu U2U senisega võrreldes järsku info edastamise allikaks sai?
Kasutaja avatar
cilpkonn

näed vat hetkel on võimalus kuni homme kella 12.00 ni kasutada interneedust, eksole vahva ? ja missugune on see TEATUD aeg ? ma küsin veelkord, teate te mu elust midagi et nii uhkelt sõna võtate ? ei tea ju... sain interneti ligi ja vaatan, mis edasi saab... kui ei saa midagi, no siis EI saa... ma ärkan hommikul kell 8, kui AIP on kinni ja tulen kella 21-22 paiku, kui AIP on kinni, mul pole siinkandis nii kohutavalt palju sõpru, kelle juurde poole öö aeg minna, et kuule sorri, mul vaja korra saabnetti minna...
BTW, CYBER, kus mu viimase hoiatusega e-mail on ????
Nastix

Ei saa mitte torkimata jätta.
Ega me tõesti ei tea Sinu elust eriti midagi ja ma ei usu, et meil ka selleks vajadust peaks olema. Värk on lihtsalt selles, et oma lubadusi tuleb täita. Sina ju tahad särki saada ning häda ajab härja kaevu või cilpsi interneti ligi, ehk et kel janu sel jalad ja kui janu pole...
BTW, mis kasu on Cyberi viimase hoiatuse mailist, kui Sul nii-kui-nii interneti ligipääsu polnud? ;)

EDIT: Busted
Kasutaja avatar
ptrt

Kuss-kuss.. huvitav mis kuuseis see praegu on et inimesed nii verised üksteise peale on.

Cilps, raskused on arusaadavad ja mõistetavad, keegi ei norigi sellepärast ja ma usun et kõikidel on kahju et Su särkidega nii läks, aga kui nüüd neid asju neutraalselt ka teiselt poolt vaadata, siis Sinu raskused on põhjustanud paraku raskusi ka teistele inimestele ning Sinust oleks ilus aru saada et mõnikord seda natuke urisemisi ka välja öeldakse (ja see alla neelata, vastu urisemine ei anna midagi aga rikub suhteid veelgi). Ja teised.. võtame nüüd pisut rahulikumalt, mis te norite mehe kallal, tundub et tal niigi raske hetkel.

Peace.. :wise:
Kasutaja avatar
cilpkonn

no kuulge inimesed, see kui korraks on võimalus teema/küsimus üles visata, tähendab, et ma elangi siin ja aiva valetan mingit jura kokku ? tead Sina, Nastix, või keegi teine, millised on minu töökohas reeglid/seadused ? Cyber väitis 5.09 seisuga, et saatis hoiatuse, teatavasti liigub e-mail suht kiiresti, ehk siis tänaseks kuupäevaks oleks mul pidanud olema e-mail postkastis. Tänase Seisuga (22.09.06) seda seal pole.. milleks siis väita, et on saadetud mail, kui seda pole ?
NO oksjondage maha mu tellitud särgid k***t vtx, mida te aasite ja otsite, kust veel vinti peale keerata ?? Chipy on siin antud hetkel otsustaja, mis teha.. torkige aga edasi, kui see teile mingit rahuldust (vaimset või füüsilist, ma ei tea kumba) pakub, laske käia... eestlase parim toit on ALATI teine eestlane, olgu ta reatööline, spetsialist, võimuesindaja, president, asotsiaal või kes iganes, ammuteada tõde..
suur

Algselt postitas: cilpkonn
nonoh, SUUR, võta sa ka nüüd vaiksemaks, koguaeg on sinu sõnavõtud väga teravad olnud erinevatel teemadel ja minu rahaasjad ei puutu sinusse
Vaata selle tigedaksmuutumise oled sa ise põhjustanud. Aga see selleks. Sinu rahaasjad ei puutu tõesti minusse. Avaldasin lihtsalt arvamust (ning tõin esile mõned faktid) sinu tellitud, aga maksmata jäänud särkide osas.
Kui üks täiskasvanud inimene on endale kohustuse võtnud, siis ta seda ka kannab. Kui Sa tead, et Su rahaasjad eriti kiita pole, siis telli selline kogus särke mis Sulle jõukohane on.
Teen ettepaneku järgmiste foorumis toimuvate asjade tellimise-müümise kohta. Paika tuleb panna maksetähtajad ning kui tähtajaks makstud pole, siis müüdavad esemed oksjonile ja fsjoo. Siis ei ole kummivenitajatel mingit kobisemist ja ülbitsemist. Cilpkonn, vaatamata sellele, et sa internetti ei pääse, oled sa särgiasjast ammu teadlik. Nii et rumalad vabandused jäta endale.
IFF
Saabiklubi liige

Cyber väitis 5.09 seisuga, et saatis hoiatuse, teatavasti liigub e-mail suht kiiresti, ehk siis tänaseks kuupäevaks oleks mul pidanud olema e-mail postkastis. Tänase Seisuga (22.09.06) seda seal pole.. milleks siis väita, et on saadetud mail, kui seda pole ?

Juhin siinkohal tähelepani, et E-mail ei ole garanteeritud teenus. :facts: See, et e-mailid kuhugi musta auku lähevad osaliselt/mõnikord on täitsa tavaline asi.
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
Chipy

To napoleon: M särk on sulle olemas. Kanna raha üle või tahad sulas maksta? ja kus tahad särki kätte saada? olen ise homme tallinnas->tartus->võrus

To cilpconn: sinu särgid on veel alles ja nagu näha oksjonile pandud, kuna keegi ei osanud arvata, et mis sa teed või kus sa oled. see miski 400.- mis ma sinu särkide tegemise alla olen pannud ei oleks mind nüüd vaesemaks teinud, kui ma juba olen, aga lihtsalt keegi poole midagi kuulnud sinust ja ma ka ei oska sulle kuidagi märku anda mingite muude sidevahenditega, kui siit foorumist. Ütleme, et korrektsuse mõttes, oleksid võinud mulle märku anda, et sry näed saan rullid ja värgid septembris ja ma poleks ehk midagi kuhugi oksjonile pannud. Või ehk kui lihtsamalt öelda, siis et tellimust kätte saada, peaks olema rohkem sinu mure, kuna sa polnud selle eest ette maksnud. Kui sa nüüd kiiresti reageerid ja mulle kuidagi märku annad 5088676 siiis lepime kokku nende särkidega hinnas ja kätte saamises. Mulle pole seda avalikku arutelu vaja

Üldsusele: kui cilpsiga kokkulepin siis jääb oksjonile ainult 1 L, mille eest pakutud 200.- ja 1 M mille eest pakutud 350.- (aga aega on pakkuda, kuni napoleon ja Urmas900 pole tegutsenud ;) ). teised pakkumised on madalamad.
Kasutaja avatar
cilpkonn

suur: veelkord (SIC!) - KUI sa oled moderaator, siis ära kasuta seda kurjasti ja jäta oma teravad sõnavõtud oma taskusse! olen olnud samuti samas staatuses aegu tagasi ja mina niimoodi ei käitunud. Särgiasjast olen teadlik, aga SINA pole teadlik minu elukorraldusest, niiet palun, aitab nüüd mees eks ? mina helistan nüüd Chipyle ja ajan asjad ilma kõrvaliste abivahenditeta joonde eks...
kasparius
Overboost addict

kui nüüd tagaotsitav oma särgid kätte sai, mis jäi laoseisuks?
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
cilpkonn

kodanik mina läheb personaalselt särkidele järgi täna, ülejäänust teab Hr. Chipy.
teatavasti on kilpkonn olnud aeglase loomuga elukas....
teager

Algselt postitas: kasparius
kui nüüd tagaotsitav oma särgid kätte sai, mis jäi laoseisuks?

ja loeme Chipy postitusest :facts:
Algselt postitas: Chipy
Üldsusele: kui cilpsiga kokkulepin siis jääb oksjonile ainult 1 L, mille eest pakutud 200.- ja 1 M mille eest pakutud 350.- (aga aega on pakkuda, kuni napoleon ja Urmas900 pole tegutsenud ;) ). teised pakkumised on madalamad.

terv, teager
Kasutaja avatar
Chipy

et teeme siis kiiresti selle asjaga ära ja saame kiiresti omale uued särgid selga :)

Et 2 inimesel on eelised kiiremini raha liigutada ja asjad kätte saada, teistel tuleb nad esiteks üle pakkuda ;) Kasparius siin on sinu võimalus, sest sinule muidu ei jagu...

PS ja eks ma püüan olla aus inimene ehk kokkulepetest ei tagane
Kasutaja avatar
Chipy

napoleon asus asja kallale ja jäänud on siis 1 L särk, mille hinnaks on pakutud 200.- Urmas900 poolt. Kas keegi pakub rohkem?

ma vist ei pea meenutama, et see on päris viimane särk :)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Cilps on oma särgid ära viinud ja välja lunastanud.

Aga sellegipoolest.

Esiteks:
.BTW, CYBER, kus mu viimase hoiatusega e-mail on ????
Mu esimene meeldetuletusmeil (mis sai saadetud mitte ainult sulle), on kahjuks kaduma läinud servericrashi käigus... aga teine on järgnevate rekvisiitidega.

Subject: Särgiraha
Date: Tue, 05 Sep 2006 19:31:48 +0300
From: Lauri <cyber (ät) saabnet.ee>
To: cilpkonn (ät) hotmail.com

See on saadetud sinu profiilis olevale meilile, Mina ei saa kahjuks kontrollida, mida hotmail selle kirjaga tegi. Tagasi mulle igal juhul ei tulnud.

Teine asi.
ja missugune on see TEATUD aeg ? ma küsin veelkord, teate te mu elust midagi et nii uhkelt sõna võtate ?
Ma saan aru küll, et raskused teevad pisut ülereageerivaks inimese, aga kõikvõimalikud meeldetuletused on siin foorumi esilehel tiksunud juulikuu lõpust saati (rahakogumise kuulutasin välja 28.07) - 2 kuud !! Kaasarvatud, kui sa käisid Arvutile rooli otsimas. Kõik telefoninumbrid on igal pool vastavates teemades väljas olnud. Helistanud vähemalt, nagu mõni teine tegi... Aga meil puudus IGASUGUNE INFO sellest, kas sa neid endiselt tahad või mitte... Nastixil on paraku õigus, kohusetunnet on vaja, kasvõi niipalju, et öelda, et maksad ära. Minu poolest kasvõi jõuludeks... vähemalt oleks midagi teada.

Minu poolt kõik, rohkem ma seda asja ei kommenteeri.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

250.- Kui on veel alles?!
Kasutaja avatar
Chipy

Särk on alles :)
Kas siis tõesti ei soovi keegi rohkem pakkuda? Eelviimane särk läks 350kr eest !!!!
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Kaua oksjon kestab ka?
Kasutaja avatar
Chipy

põhimõtteliselt võib vist lukku panna kuna keegi ei hooli kõige viimasest särgist kui ainult TGB. et siis 250 peal paneme lukku ja ma ootaks kõnet 5088676
Kasutaja avatar
Chipy

korras, kõik särgid on omaniku leidnud ning enam selliseid särke maailmas ei tehta. kui tehakse siis mulle palun autoriõiguste eest tasu maksta :)

teema võib minu pärast lukku panna
Vasta